Arama sonuçları: *

• Users: erdii254
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

4000 tl ye kadar koltuk önerisi

arkadaşlar geceleri uzun süre bilgisayar başındayım yaklaşık 15 yıllık bi koltuğum var artık dayanamıyorum bütçem sınırlı bi kaç bişey daha alacağım için setuba 4000 bin tl ye kadar koltuk önerir misiniz?
  2. E

Havit Gamenote H2002p iade olurmu

arkadaşlar bugun havit h2002p kulaklıgım geldi umduğum gibi değildi güzelce paketledim iade oluşturdum yarın gelip alcaklar iade olurmu paramı iade ederlermi
  3. E

Ajazz k870t pro driver kurma

arkadaşlar yeni klavyem geldi ajazz k870t pro driverini nası kurucam
  4. E

Bu 3 ekipman alınır mı? nasıl

Arkadaşlar mouse ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse klavye https://ajazzturkiye.com/products/k870t-pro-3-modlu-uyumlu-hot-swap-rgb-mekanik-klavye bu da kulaklık Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları alınır mı bu üçü nasıl sizce mouse sadece...
  5. E

6K Bütçeyle Klavye, Mouse ve Kulaklık Önerileri

arkadaşlar toplam 6k ya ekipman ihtiyacım var klavye kulaklık mouse yardımcı olurmusunuz ben bi kaç buldum bunlar iyi mi? sizce bu 3 lüyü düşünüyorum klavye https://www.trendyol.com/havit/gamenote-kb884l-rgb-mekanik-turkce-klavye-1-06inc-tft-lcd-ekran-brown-switch-p-900597122...
  6. E

Razer Black Shark V2 Kulaklık Alınır mı?

arkadaşlar merhaba ekipman alacağım yarın kulaklıkta kararsız kaldım bütcem 2kydı ama birazdaha arttırıp razer black shark v2 almayı düşünüyorum sizce alayımmı biri 2300 tl...
  7. E

Açık Öğretim Ders ve Sınav Karmaşası

arkadaşlar dün açığa geçtim fakat kafam çok karışık 33 zorunlu dersim var 109 kredim var ders seçmem gerekiyomuş 12 tane ben 12 tane seçtim ders mesela cumartesi 6 sınav pazar 6 sınavamı giricem hangilerinie giricem kafam almıyo yardımcı olurmusunuz
  8. E

RDR2 İndirme Sorunu Çözümü

arkadaşlar merhaba dün gece 11 de rdr2 indirme başlattım 1 saat önce 118 gb de takılı kalmıştı pause dedim tekrar başlattım 155 den başlattı oldu şuan sonda ama bitirmiyo açılmıyo 1 saatir neden acaba
Geri