Arama sonuçları: *

• Users: cskasap
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. cskasap

Yardım AOC 24G42E Monitör Hangi Ayar Yapılması Gerek

Merhaba arkadaşlar aoc 24G42E monitör var Monitör Ayarlarını ne yapmam lazım oyunlarda daha iyi olması için Valorant Counter-Strike 2 Vb oyunlar Yardımcı olursanız sevinirim Şimdiden teşekkürler
  2. cskasap

Yardım Ekran kartı Pinde Sorun Lütfen Yardımcı Olur musunuz Fikri Olan

Merhaba arkadaşlar ekran kartını anakarta takarken ilk başta soketi takamadım birazcık yana kaydırdım altın renginde olan yer çizildi mi çizimedi mi tam emin değilim ama çizilirse herhangi bir problem olur mu veya problem olup olmadığını nasıl anlarım yardımcı olursanız sevinirim
  3. cskasap

Yardım Klavye'den Hangisi Alınır ?

Bütçe: 3K Merhaba Arkadaşlar Bu günlerde Klavye Arayışındayım Fazla Gündemi Takip Etmediğimden Hangi Ürün Piyasada İyi bilmiyorum O yüzden Sizlerin Desteğine İhtiyacım var Önerilerinize Açığım... Oynadığım Oyunlar; Counter-Strike2 Valorant Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Klavyede Dikkat Ettiğim...
  4. cskasap

Çözüldü✓ AOC 24G42E Monitör Test

Arkadaşlar merhaba yeni monitör aldım Aoc 24G42E hangi testleri yapmam lazım ne gibi şeylere dikkat etmem lazım yardımcı olur musunuz @Tayfunns
  5. cskasap

Çözüldü✓ Hangi M2 ssd Almalıyım

iyi günler M2'ssd almayı düşünüyorum 1TB Bu zamanlarda alınacak Dediğiniz varmı Dram vb şeylerden bilgim yok Performans iyi olsun işletim sistemini kuracağım yardımcı olursanız sevinirim Bu arada Ssd Fiyatları yükselmiş ileri günlerde fiyat düşme durumu olur mu ? Şimdiden Teşekkür Ederim...
  6. cskasap

!ACİL! Vatan'dan OEM Sistemden M2ssd Satma

Merhaba Arkadaşlar Ben vatandan hazır sistem aldım daha elime ulaşmadı orda verilen m2ssd kutusunu açmadan satmak istiyorum. ama bana fatura toplu verilecekmiş Sattığım Kişi Fatura isterse ona kopyasını versem sıkıntı olur mu
  7. cskasap

Yardım İşlemiye Hangi Soğutucu almalıyım YARDIM

Bütçe:1500-2000Tl MAX Merhaba arkadaşlar 7500F işlemcim Var Bugun 11.11 İndirimi varken almak İstiyorum Sistemdeki Kasam; https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-forge-121a-b75-airflow-750w-80-plus-bronze-rgb-fanli-atx-kasa.html Şimdiden Teşekkür Ederim iyi günler
  8. cskasap

Yardım M2 SSD Tavsiyesi Kasım İndirimi

Merhaba arkadaşlar Bugun Bildiğiniz Gibi 11.11 İndirimleri Olacak Bende m2ssd Almak İstiyorum Sizlerin Yardımına İhtiyacım var SSd anlamadığım İçin Bütçe:3500Tl max Şimdiden Teşekkür Ederim
  9. cskasap

Çözüldü✓ PSU(Güç Kaynağı) Tavsiyesi Hangisi Alınır

Bütçe:3.500TL-4.000 TL İyi günler Ben Parça sistem Topluyorum Psu Alamadım Kafam Karışık Yardımcı Olmanız Mümkün mü Sizlerinde Eğer Başka Psu Fikriniz varsa bilmek isterim Kaliteli-Sağlam Problemsiz Sisteme zarar Vermeyecek Bir Psu Ekran kartı:Inno3d 5060ti 16 GB İşlemci: Ryzen 7500F Anakart...
  10. cskasap

Çözüldü✓ BOŞ OYUNCU KASASI Acil Desteğinize İhtiyacım var

Merhaba Arkadaşlar Sistem Topluyorum Kasa Eksiğim Var Kasa Önerebilir misiniz Bu arada Sistemde Değiştirmek Sormak İstediğiniz Bir durum varsa yazarsanız Sevinirim Beyaz veya Siyah Kasa olabilir Bütçe:2K max Sistem •Ekran Kartı: Inno3d 5060Ti 16gb 2 Fanlı •İşlemci: Ryzen 7500F •Anakart:Asus...
  11. cskasap

Çözüldü✓ Kasa+Psu Önerisi istiyorum lütfen

Bütçe:4500 Tl İyi günler Ben Parça sistem Topluyorum Kasa ve Psu eksik sizlerin desteğine ihtiyacım var sonuçta psu Önemli Sıkıntı çıkmasını istemiyorum Kaliteli uzun süre Problem çıkarmayacak bir kasa psu önerilerinizi bekliyorum Sistem Ekran kartı:Inno3d 5060ti 16 GB İşlemci: Ryzen 7500F...
  12. cskasap

Sistem Toplama Yardımcı Olurmusunuz Lütfen

Bütçe:35K-40K Merhaba Arkadaşlar Desteğinize ihtiyacım var. Efsane kasım indirimleri geldiği için sistem toplamayı düşünüyorum veya parça parça Bütçem 35-40 bin TL aralığında Amacım uzun vadeli, fiyat/performans odaklı Kullanım amacım ağırlıklı olarak FPS ve hikayeli oyunlar (CS2, Valorant...
  13. cskasap

Yardım Monitör Tavsiye Topluluk Yardımlaşma

İyi Günler Bu Kasım ayında Monitör almak istiyorum baya araştırıyorum bazı monitörler var listemde sizinde Önerinizi almak isterim belki Başka Arkadaşlarda Bu konudan Yararlanabilir...
  14. cskasap

Yardım Wireless Mouse 2.000 TL ACİL Destek

Merhaba arkadaşlar Mouse Alacağım Sizlerin Önerisi Tavsiyeniz varsa dinlemek İsterim https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?srsltid=AfmBOoojXXKRDXQOElPMxVx4eQY8UNN6gAcTNiLOp_GObSicXaAlC8tM&variant=47501043695809...
  15. cskasap

Yardım 3.000TL Klavye Önerisi

Merhaba Arkadaşlar Ekipman Alacağım Klavye olarak Hazır Kasım indirmleri varken sizlerin Düşüncesini merak Ediyorum; -Sağlam olması -Uzun Yıllar Götürmesi -Kronik Sorunu olmayan -%65 veya üstü olabilir Benim Listemde Olan Klavyeler var Sizde Düşüncenizi söylerseniz sevinirim...
  16. cskasap

35K-40K arası Kasım Ayı Sistem Toplama Destek

Bütçe:35K-40K Efsane kasım indirimleri geldiği için sistem toplamayı düşünüyorum veya parça parça Bütçem 35-40 bin TL aralığında Amacım uzun vadeli, fiyat/performans odaklı Kullanım amacım ağırlıklı olarak FPS ve hikayeli oyunlar (CS2, Valorant farcry serisi asassing creed vb) Önceliklerim...
  17. cskasap

Yardım Kasım İndirimleri ile İlgili Yardım

Arkadaşlar merhaba Monitör alacağım Kasım indirimleri başlamışken almayı düşünüyorum Bütçe:6K Max Dikkat ettiğim hususlar; 27”inç altı ve IPS Panel ghosting sorunu olmayan Ölü piksel çıkmada değişim sorunsuz olması Işık sızması olmayan 165Hz üstü Kronik sorunu olmayan Pivot olursa iyi olur...
  18. cskasap

Vatandan Alacağım Ekran Kartı ile Sistem yardım

Merhaba Ben bazı Parçaları Sıfır 2.el Olarak Toplamayı Düşünüyorum yardımcı olursanız Sevinirim İşlemci: Ryzen 7500F:2.EL Ekran Kartı: INNO3D GeForce RTX 5060 TI TWIN X2 16GB:Vatan PC SIFIR Ram: 8*2:16GB 6000MHZ veya 16*2:32GB Ram 2.El Anakart: Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Sıfır Kasa:yok...
  19. cskasap

RTX 5060 TI Hangisini almalıyım

Arkadaşlar Vatandan Alacağım Hangisini alayım oc olanlar var onların faydası falan varmı ? https://www.vatanbilgisayar.com/inno3d-geforce-rtx-5060-ti-twin-x2-oc-white-16gb-gddr7-128bit-dlss-4-ekran-karti.html...
  20. cskasap

Yardım Gaming Gecesi MONİTÖR YARDIM

Merhaba Arkadaşlar Monitör almayı Düşünüyorum Gaming Gecesinde 3 adet monitör var alınır mı alınmaz mı fiyat ne kadar olursa iyi olur Veya Sizin önereceğiniz Bir Monitör Varsa oda olur Bütçem Max:6.000 Tl Ekran Kartım:5060Ti...
Geri