Arama sonuçları: *

1. L

Arkadaşlar Bana Usb Bluetooth Dongle Lazım Yardımcı Olurmusunuz

dostlarım pcde bluetoth yok usb dongle almam lazım önerileriniz nedir
  2. L

Displayport Kablosu Öneri

dostlarım bana displayport kablosu önerir misiniz?
  3. L

Enparadan 1000tl İade Kampanyası

Arkadaşlar enpara kartlarda 100tl iade kampanyası var kullanan faydalansın
  4. L

Satılık Oyunlar Ea Hesabı

Arkadaşlar bu hesap satılıktır isteyene indirim olur
  5. L

Bütçe 1k 1.5 Bin TL'ye Gamepad Önerisi

dostlarım gamepad almak istiyorum fakat ne alsam acaba önerilerinizi bekliyorum...
  6. L

Öneri Bu Site Güvenilir mi ?

Arkadaşlar bu siteyi bilen varmı güzel mouseped ler var almak istiyorum ama site güvenilirmidir https://www.wallhang.com.tr
  7. L

Xbox Game Pas Ultimate Almak İstiyorum

Arkadaşlar bu siteden xbox game pas ultimate almak istiyorum ne dersiniz alınır mı? https://www.gamesepet.com
  8. L

Forza Horizon 6 Oynamak İsteyen Dm Atsın Hesap Var

Arkadaşlar forza horizon 6 premium hesap var oyuncu storeden aldım isteyen dm atsın
  9. L

Forza Horizon 6 Hangi Ayarda Oynamalıyım

Arkadaşlar forzayı hangi ayarda oynamalıyım sizce sistem bu İşlemci 1 x AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz 6 Çekirdek 19MB Önbellek Soket AM4 MPK İşlemci 1 x COLORFUL BATTLE-AX A520M-K M.2 V14 DDR4 3200MHz mATX AM4 Gaming (Oyuncu) Anakart Ekran Kartı 1 x COLORFUL iGame GeForce RTX 3050 Ultra...
  10. L

Çözüldü✓ Battle-Ax A520m-K M.2 V14 Anakart Ses Sürücüsü

Arkadaşlar anakartın sitesinde ses sürücüsü var onu indiriyimmi resimdek Realtek ALC897 Driver ama geçen gün format attım güncelemede yükledi yani kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım
  11. L

Korsan Oyun İndirip Oynamalımıyım

Dostlar eski bilgisayardan hep korsan oyun indirip oynardım fakat yeni sisteme geçtikten sonra korsanı bıraktım ve orjinal almaya başladım siz ne dersiniz mesele oynamak istediğim oyun kırılmış assasin cred shadows indirmelimiyim pcye bi zararı varmıdır korsanın
  12. L

Colorfull Anakartlarda Expo Açmalımıyım

Arkadaşlar COLORFUL BATTLE-AX A520M-K M.2 V14 DDR4 3200MHz anakart bu expo açmalıyım yoksa ölece kalsınmı
  13. L

Efootbal 2026 Oynayanlar Bakabilirmi

arkadaşlar steven gerrad almam lazım arkadaşlık maçı yapalım ltfen
  14. L

Forza Horizon 6 Hangi Zorlukta Oynuyorsunuz

Arkadaşlar forzayı hangi zorlukta oynuyorsunuz uzman çokmu zor acaba
  15. L

Çözüldü✓ Secure Boot Açıkmı Olmalıdır

Arkadaşlar secure boot açıkmı olmalıdır bilgisayardan pek anlamıyorum
  16. L

Efootbal Arkadaş Maçı Arkadaş Arıyorum

arkadaşlar arkadaş maçı oynamak için arkadaş arıyorum DAVET KODUM C-CBDLDJJMGDS
  17. L

Windows 11 Pro Lisans Anahtarı

MN8JJ-CC3WJ-7R2R2-2DMVW-2GYQB
  18. L

Secuzi Lig-3601 Gamaped İçin Analog Koruyucu Öneri

Arkadaşlar analog koruyucu almak istiyorum gamepad için secuzi hangisini almalıyım
  19. L

Secuzi Lıg-3601 Hakkında

Arkadaşlar dün elime ulaşan gamepad kablosu kısa geliyor ne yapabilirim acaba
  20. L

Spoty İlk 3 Ay Ücretsiz ama Yaralanamıyorum

dostlarım spoty ilk 3 ay ücretsiz premiumdan yarralanamıyorum bu tekliften yararlanamazsınız diyor ne yapmam lazım
Geri