Arama sonuçları: *

1. DarkLightGG

MSI G2412 Monitör Kutusu Aranıyor

Merhabalar Msi G2412 24 inç monitörünün kutusu ve içindeki köpüğü lazım garantisi bitmiş olan yada kutuyu kullanmayacak olan kişiler yazarsa sevinirim. Ankara da elden ücreti karşılığında almak istiyorum
  2. DarkLightGG

MSI G2412F Alınır mı?

Arkadaşlar bu 2412f le 2412 arasında ne gibi fark var parlaklık ve hertz harici çünkü aynı fiyat ? https://www.itopya.com/msi-24-g2412f-180hz-1ms-gtg-hdmi-dp-adaptive-sync-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u25444
  3. DarkLightGG

❌İndirim Bitti! Anker SoundCore Life Q30 1.999 TL

Arkadaşlar eski fiyatlara şuan da almak isteyen amazondan 9 taksit alabilir yada hepsiburada da aynı fiyatta. https://www.amazon.com.tr/dp/B08X1LWTKL/ref=asc_df_B08X1LWTKL1710410640000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B08X1LWTKL&linkCode=asn&th=1...
  4. DarkLightGG

Nvidia denetim masası ekran ayarı yok oldu

Nvidia denetim masası ekran ayarı yok oldu. Nasıl geri getirebilirim
  5. DarkLightGG

Hp victus 16 alınır mı

Bu bilgisayarı...
  6. DarkLightGG

Çözüldü✓ Arkadaşım bu pcyi almayı düşünüyor.

https://www.trendyol.com/lenovo/loq-intel-core-i5-12450h-16gb-512gb-ssd-rtx4060-8gb-dos-15-6-144hz-gaming-laptop-82xv00nktx-p-773962724?boutiqueId=638145&merchantId=968 Sizce - leri nelerdir bütçe bunun üstüne çıkmaz gibi
  7. DarkLightGG

Televizyon önerisi 55 65 inç arası 40klık

Öncelikle merhabalar eve televizyon almayı düşünüyoruz evde daha önce eski 90 ekran akıllı olmayan vestel televizyon var yeni televizyon için 55 65 inç arası 30-40k arası televizyon önerilerinizi bekliyorum ben aşağıda 2 tane televizyon buldum bunlar hakkında da yorum yaparsanız sevinirim. 1)...
  8. DarkLightGG

Vergisiz telefon önerisi.

Merhabalar uzun süredir bakıyorum ancak net bir bilgiye ulaşamadım. Hangi internet sitesinde fatura eksiksiz dolduruluyor (TC, IMEI) gibi bilgiler birde hangi telefonu önerirsiniz güncel olarak. Fiyat max 9500.
  9. DarkLightGG

Vergi indirimli telefon

Merhabalar uzun süredir bakıyorum ancak net bir bilgiye ulaşamadım. Hangi internet sitesinde fatura eksiksiz dolduruluyor (TC, IMEI) gibi bilgiler birde hangi telefonu önerirsiniz güncel olarak.
  10. DarkLightGG

Vergi indirimli telefon

Merhabalar uzun süredir bakıyorum ancak net bir bilgiye ulaşamadım. Hangi internet sitesinde fatura eksiksiz dolduruluyor (TC, IMEI) gibi bilgiler birde hangi telefonu önerirsiniz güncel olarak.
  11. DarkLightGG

MSİ 2412 170hZ Alınır mı?

Bu monitörü alıp kendi monitörümü ikinci monitör yapmayı planlıyorum kullanıp herhangi bir sorun yaşayan var mı ? Ve de itopyadan mağazadan aldığım zaman orda ölü piksele bakabiliyor muyuz almadan önce.
  12. DarkLightGG

Bilgisayar temizliği

Bilgisayarımı uzun süredir temizlemiyorum ve 2 yıldır termal macun değişmedi bilgisayarcıya götüreceğimm kasayı ancak taşıma sırasında ekran kartına bir şey olur mu kasada çıkarıp mı götürmeliyim araba ile götürücem ve de termal macun değişimi + kasa tmeizliği ne kadar tutar
  13. DarkLightGG

İncehesap apex 3 tkl alınır mı

Mebran kalvye kullanıyorum eskidi baya 999tl ye apex 3 düşmüş ben numlock olmayan klavye istiyordum ve çok ses yapmaması için mebran düşünüyodum kullananlar arasında sıkıntı yaşayan oldu mu?
  14. DarkLightGG

Oyuncu koltuüu önerisi

Merhabalar yaklaşık 5000 tl bütçem var oyuncu koltuğu arıyorum sanırım hawk fab serisinden alıcam ancak 1 gün farkla 500 tl zzmlandı başka önerisi olan veya bu koltuğa eleştirisi olan var mıdır teşekkürler
  15. DarkLightGG

Xbox gamepass bazı oyunlar inmiyor

Merhabalar benim 4 aylık xbox gamepass ultimate aboneliğim var ancak bazı oyunlarda indirme yeri üç nokta şeklinde kalıyor install kısmı çıkmıyor nedeni ve çözümü nedir.
  16. DarkLightGG

Samsung S21 Hala Alınır mı?

Selamlar s21 ve s21 fe kamera arasındaki fark gözüme çarptı s21 düşünüyorum ama bataryası nasıl gider sorun var mıdır
  17. DarkLightGG

Öneri Samsun tab s6 lite vs Ipad 9.nesil

Merhabalar ben bu sene üniversiteye geçtim notları yazmak için ve üniversite sistemlerine girme için laptop yerine okula götürebileceğim bir tablet arıyorum bu ikisi arasında kaldım ama ıpad seçersem eğer kalem fiyatından dolayı yaklaşık 600 tl daha pahalıya geliyor sizce hangisini almalıyım...
  18. DarkLightGG

EXXEN UCL yayın haklarını aldı

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin 3 sezon boyunca Türkiye'deki yeni yayıncısı EXXEN oldu. Ne düşünüyorsunuz sizce başarılı olurlar mı ve televizyonda nasıl izleyeceğiz hdmi kablosu ile mi? :)))) Ayrıca yakınlarda süper lig yayın haklarınıda alabilirler mi?
  19. DarkLightGG

Pes 2021 Playstore da 14TL

Arkadaşlar oyun playstore da 14 tl 'ye düşmüş alınabilir bakın isterseniz. Pes22 çıkacağından düşmüş sanırım steam indirimlerinde de düşer herhalde bekleyip alabilirsiniz.
  20. DarkLightGG

5tl steam cüzdan kodu kalktı mı?

Merhaba forza horizon için para yüklediydim fakat 5 tl steam cüzdan kodu bulamıyorum ne yapabilirim
Geri