Arama sonuçları: *

• Users: Violynn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Violynn

10-15 Bin TL Arası Anakart Önerisi Ve Kasa Problemi

Arkadaşlar merhaba, işlemci olarak 9800x3d almaya karar verdim sistemim imzamdaki gibi fakat buna uyumlu bir anakart da almam gerekiyor. Ama şu an kullandığım sıvı soğutmanın radyatörleri baya kalın olduğu için aşağıya fotoğrafını bıraktığım gibi duruyor. B850 serisinden düşünüyodum fakat...
  2. Violynn

Anakart ve işlemci upgrade

ZOTAC RTX 4070 SUPER 12GB | Intel Core i5-14400F | MSI PRO B760M-P | Crucial (2x16) 32GB 5600MHz CL46 | Crucial 1TB P3 Plus NVMe M2 Gen4 | Thermaltake S200 TG ARGB | Thermaltake 650W 80+ | Arctic Liquid Freezer II 240mm Sistemim bu şekilde anakart ve işlemci güncellemek istiyorum aklımda R7...
  3. Violynn

400-500 Euro arasına işlemci

Almanya'dan dönerken işlemci almayı planlıyorum imzamdaki sistem ile uyumlu hiçbir oyunda üzmeyecek bir şey olursa daha iyi olur rust vs oynarken 60 70 fps üstüne çıkamıyorum 450 euro civarlarina
  4. Violynn

Letgo kargo ile ürün satmak

Letgodan tabletimi satmak istiyorum fakat yazan herkes kargo yapar mısınız tarzı sorular soruyorlar, bi dolandırıcılık yöntemi falan mı kargo ile ürün satmanın tehlikesi var mıdır?
  5. Violynn

Öğrenci için laptop önerisi

25-30k arasına öğrenci için laptop önerebilir misiniz? Chrome'da takılmak için not tutmak için arada tft lol tarzı basit oyunlar oynamak için. Ayrıca erasmus için mart ayında almanyaya gidiyorum, buradan alıp götürmek mi daha mantıklı yoksa parasını euroya çevirip ordan almak mı?
  6. Violynn

Iphone 17-iphone air-samsung s25 ultra

Uzun süre kullanmak için telefon bakıyorum fiyat aralığım 70 80k arası, siz hangi telefonu önerirsiniz? pek spesifik aradığım bir özellik yok. fotoğraf az çekerim, oyun clash royale harici yok.
  7. Violynn

Kasa fanlarımı değiştirmek istiyorum ses yapıyorlar

Thermaltake s200 tg kasamın önünde bulunan 3 fanı da değiştirmek istiyorum, ilk başta en alttaki tıkırtı sesi yapıyordu bi şekilde durdurdum onu, şimdi de ortadaki tıkırtı sesi yapmaya başladı arada dokunup düzeltiyorum ama yine geliyor 5 10 dakika sonra. anakartım MSI PRO B760M-P, bunlardan 3...
  8. Violynn

40k Civarı laptop kod/oyun/ders

arkadaşım için laptop bakıyoruz, hem kodlama yapmak için hem dersler için hem de oyunlar için önerebileceğiniz marka modelleri bırakırsanız çok sevinirim 1745591292 40-50 k arası desek daha doğru olur fiyat için
  9. Violynn

3000-3500 arası kulak üstü kulaklık önerisi

şu anda hyperx cloud 3 kablolu kulaklığım var fakat iade edeceğim, sol taraftan az ses gelmeye başladı. bu fiyat bandında önerebileceğiniz kablolu-kablosuz kulaklık önerilerinizi alabilirim, önceliğim ses kalitesinin çok iyi olması. rainbow six gibi ses kasmanın önemli olduğu oyunlar oynuyorum...
  10. Violynn

Erasmus hakkında tecrübesi olanlar

2025-2026 güz dönemi için almanya württemberg'de erasmus kazandım, ingilizcem b2 seviyesinde 80 alarak geçtim sınavdan, daha önce hiç yurtdışına çıkmadım hem pasaportum hem de vizem yok. 600-650 euro bir hibe alıyormuşuz, herhangi bir tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi 600 euro yeterli mi...
  11. Violynn

25K Laptop önerisi vatan bilgisayar

Arkadaşım için laptop önerisi arıyoruz, 20-25k bütçe, vatan bilgisayardan olursa çok iyi olur orada kredileri varmış. öncelik ders, arada da çok güncel olmayan oyunları oynuyor. önerilerinizi bekliyorum
  12. Violynn

Bu ps5 kolu orijinal midir

https://www.amazon.com.tr/Playstation-DualSense%C2%AE-kablosuz-kumanda-5/dp/B08H99BPJN/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=19M8NOCTHCIQ2&dib=eyJ2IjoiMSJ9.L1fcpaNM4RKzdtO3_9YbwXlKKx9ufq8gdNNWxeHuj_PJ_Qq1YFJ6MmjS4HywjuqxbtncZbxFXajPz3nzBuN-keXr1yIXiBH5UneC_VIcyl0IwHeJ2K-sipV1...
  13. Violynn

İade edip tekrardan aldığım monitörde ölü piksel sıkıntısı

msi 27 inc G272QPF E2 2K monitör almıştım, ekranın ortasında ölü piksel çıkmıştı bir tane. iade edip tekrardan aynı monitörü aldım ve yine ölü piksel var fakat hafif sol tarafta kalıyor yine. iade etmeli miyim sizce? daha bugün elime ulaştı.
  14. Violynn

Monitörde ölü piksel / yeni monitör önerisi

msi 27 inc G272QPF E2 2K monitör aldım yaklaşık 2 hafta önce ve ekranımın ortasının hafif solunda ölü piksel var bugün fark ettim. 12 marta kadar amazondan iade yapabiliyorum iade yapıcam orası kesin. tekrardan aynı monitörü mü almalıyım yoksa başka monitör önerir misiniz bu fiyata 8-9k...
  15. Violynn

Rust İçin Base Önerisi

Arkadaşlar rust için güzel base tasarımları varsa atar mısınız? kendi kullandığınız ya da hoşunuza giden youtuberların baseleri gibi
  16. Violynn

Anakart Önerisi İstiyorum

ZOTAC RTX 4070 SUPER 12GB | Intel Core i5-14400F | MSI PRO B760M-P | Crucial (2x16) 32GB 5600MHz CL46 | Crucial 1TB P3 Plus NVMe M2 Gen4 | Thermaltake S200 TG ARGB | Thermaltake 650W 80+ | Arctic Liquid Freezer II 240mm, sistemim yazdığım gibi, fakat çoğu oyunda tam istediğim performansı...
  17. Violynn

Çözüldü✓ Goodbye DPI başlangıçta çalıştırma var mıdır

Goodbyedpi'ı bilgisayar açıldığı gibi açmanın bir yöntemi var mıdır? Otomatik kendi kendine açılsın
  18. Violynn

1080p'den 2k ya geçtim fakat bazı şeyler bulanık gibi

operanın simgesi vs bulanık gözüküyor, bf1 oynuyorum sanki her şey net değil, aldığım monitör MSI 27" G272QPF E2 yapmam gereken bir ayar falan mı var ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim HDR mi açmalıyım
  19. Violynn

2K 144hz+ monitör önerisi & elimdekini kaça satarım

Merhaba arkadaşlar, 2k monitör önerisi istiyorum. 180 hz ve üstü olabilir fiyat en fazla 8-9 k arası. Curved istemiyorum düz ekran olsun önerilerinize açığım. Ayrıyetten elimde aoc 24g2u monitör var 144 hz 1080p ips panel ama internette artık satıştan kalkmış, bunu kaça satabilirim?
  20. Violynn

İşlemcim düşük mü kalıyor ve değiştirirsem napmalıyım

İmzadaki sisteme sahibim fakat bu sisteme rağmen rustta, lolde falan düşük fps alıyorum. Testteki fpslerin yarısı neredeyse. LoL'de 150 fps falan oynuyorum yeri gelince 100 e kadar bile düştüğü oluyor. Bunun için ne yapmalıyım? Amd işlemciye geçmeyi düşünüyorum, bu sistem için en iyi amd işlemci...
Geri