Arama sonuçları: *

• Users: Violynn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Violynn

Çözüldü✓ Kasamı Kurdum Güncelleme Oldu Ekran Gelmiyor

İmzadaki sisteme sahibim kurmaya yeni imkanim oldu, her şeyi yeni kurdum ve açtım, windows ve bios güncellemesi yapildi windows güncellemesinden sonra hoş geldiniz dedi ve ekran gitti bir daha da gelmedi, kasa acik fakat ekrana goruntu gelmiyor. klavye fan vs calisiyor. ne yapmaliyim?
  2. Violynn

İkinci Monitör Önerisi 5k Civarı

İkinci monitör olarak kullanmak için 5k civarına monitör arıyorum öneriniz var mıdır? Ana monitörüm 2k 170 hz
  3. Violynn

Yurt Dışından Ürün Sokarken Yapmam Gerekenler?

Arkadaşlar merhaba yanımda getireceğim ürünleri ai a soruyorum dikkat etmem gerekenleri, yeni aldığımız ürünlerin 430 euroyu geçmemesi gerektiğini eğer geçerse vergi vs olacağından bahsetti ne kadar doğrudur aşırı kontrol oluyor mu? arkadaşlara falan baya hediyeler almıştım aileye de aynı...
  4. Violynn

400k Civarına Araba Önerisi

400k civarına eminevimle birlikte bi şeyler bakmayı düşünüyoruz. Genelde okula git gel için kullanıcam o da en fazla 4-5 km, yanlış bilmiyorsam dizellerde kısa mesafe gitmek motor ömrünü yiyomuş motor tam ısınmadığı için o yüzden dizel tercihim değil. az yaksın, bakımları vs ucuz olsun yeterli...
  5. Violynn

Asus 850w Gold Mu Yoksa Be Quiet 850w mı?

farkları nelerdir hangisini tercih ederdiniz?
  6. Violynn

Geniş Kasa ve 850w Psu Önerisi

Geniş şık duran siyah bir kasa ve 750-850w psu önerisine ihtiyacım var arkadaşlar. ikisi ayrı ayrı da olur tek pakette de olur hangisi daha kaliteli olacaksa. Fiyat olarak 8-10k arasına çıkarım fark etmez. Eğer ayrı ayrı olacaksa psu'yu yurtdışından da alabilirim.
  7. Violynn

Altyapımız Gitti ve 1 Yıldır Yok

Arkadaşlar yaklaşık 1 yıl öncesine kadar adresimizde 100 mbpsye kadar download 10 upload alıyoduk. ve bu her sağlayıcının altyapı sorgulamasında aynı gözüküyodu. 1 yıl önce ne olduysa bi anda altyapımız gitti ve hiçbir şekilde internet sağlayıcısı vs değiştiremiyoruz turknet e başvuralım diyoruz...
  8. Violynn

Kule Tipi Soğutucu Önerisi 3000-5000 Tl Arası

Merhaba arkadaşlar benzer konuyu geçen gün de açmıştım fakat bütçem biraz daha arttığı için tekrardan sormak istedim. Bu fiyat aralığında 7800x3d ile kullanılacak kule tipi soğutucu önerirseniz çok sevinirim. Halihazırda sıvı soğutucum var fakat kasama sığmayacağı için hem de bakım...
  9. Violynn

Arctic P12-P12pro Hangisi Almaya Değer

kasanın önündeki fanları değişmek ve üstüne takmak için düşünüyodum ön taraf 360mm destekliyor üst 240mm kasa thermaltake s200 tg hangisi alınır?
  10. Violynn

Phantom Spirit 120 Se Vs Evo

Phantom spirit 120 se ve phantom spirit 120 evo arasında kaldım aradaki fiyat farkını vermeye gerek var mı hangisi daha iyidir acaba? se 2000 tl - evo 2600 tl(yurtdışı)
  11. Violynn

Değiştireceğim Parçalar İçin Tavsiye İstiyorum

Merhaba arkadaşlar, sistemim şu şekilde; RTX 4070 Super i5 14400f MSI PRO B760M-P 2x16 GB RAM Thermaltake S200 TG 650w kasa işlemci upgrade'i yapmak istiyorum onun için de bir çok şeyi değişmem gerekiyor. 7800x3d-9800x3d arasında kararsızım fiyat farkına değer mi bilmiyorum, anakart olarak bunu...
  12. Violynn

10-15 Bin TL Arası Anakart Önerisi Ve Kasa Problemi

Arkadaşlar merhaba, işlemci olarak 9800x3d almaya karar verdim sistemim imzamdaki gibi fakat buna uyumlu bir anakart da almam gerekiyor. Ama şu an kullandığım sıvı soğutmanın radyatörleri baya kalın olduğu için aşağıya fotoğrafını bıraktığım gibi duruyor. B850 serisinden düşünüyodum fakat...
  13. Violynn

Anakart ve işlemci upgrade

ZOTAC RTX 4070 SUPER 12GB | Intel Core i5-14400F | MSI PRO B760M-P | Crucial (2x16) 32GB 5600MHz CL46 | Crucial 1TB P3 Plus NVMe M2 Gen4 | Thermaltake S200 TG ARGB | Thermaltake 650W 80+ | Arctic Liquid Freezer II 240mm Sistemim bu şekilde anakart ve işlemci güncellemek istiyorum aklımda R7...
  14. Violynn

400-500 Euro arasına işlemci

Almanya'dan dönerken işlemci almayı planlıyorum imzamdaki sistem ile uyumlu hiçbir oyunda üzmeyecek bir şey olursa daha iyi olur rust vs oynarken 60 70 fps üstüne çıkamıyorum 450 euro civarlarina
  15. Violynn

Letgo kargo ile ürün satmak

Letgodan tabletimi satmak istiyorum fakat yazan herkes kargo yapar mısınız tarzı sorular soruyorlar, bi dolandırıcılık yöntemi falan mı kargo ile ürün satmanın tehlikesi var mıdır?
  16. Violynn

Öğrenci için laptop önerisi

25-30k arasına öğrenci için laptop önerebilir misiniz? Chrome'da takılmak için not tutmak için arada tft lol tarzı basit oyunlar oynamak için. Ayrıca erasmus için mart ayında almanyaya gidiyorum, buradan alıp götürmek mi daha mantıklı yoksa parasını euroya çevirip ordan almak mı?
  17. Violynn

Iphone 17-iphone air-samsung s25 ultra

Uzun süre kullanmak için telefon bakıyorum fiyat aralığım 70 80k arası, siz hangi telefonu önerirsiniz? pek spesifik aradığım bir özellik yok. fotoğraf az çekerim, oyun clash royale harici yok.
  18. Violynn

Kasa fanlarımı değiştirmek istiyorum ses yapıyorlar

Thermaltake s200 tg kasamın önünde bulunan 3 fanı da değiştirmek istiyorum, ilk başta en alttaki tıkırtı sesi yapıyordu bi şekilde durdurdum onu, şimdi de ortadaki tıkırtı sesi yapmaya başladı arada dokunup düzeltiyorum ama yine geliyor 5 10 dakika sonra. anakartım MSI PRO B760M-P, bunlardan 3...
  19. Violynn

40k Civarı laptop kod/oyun/ders

arkadaşım için laptop bakıyoruz, hem kodlama yapmak için hem dersler için hem de oyunlar için önerebileceğiniz marka modelleri bırakırsanız çok sevinirim 1745591292 40-50 k arası desek daha doğru olur fiyat için
  20. Violynn

3000-3500 arası kulak üstü kulaklık önerisi

şu anda hyperx cloud 3 kablolu kulaklığım var fakat iade edeceğim, sol taraftan az ses gelmeye başladı. bu fiyat bandında önerebileceğiniz kablolu-kablosuz kulaklık önerilerinizi alabilirim, önceliğim ses kalitesinin çok iyi olması. rainbow six gibi ses kasmanın önemli olduğu oyunlar oynuyorum...
Geri