Arama sonuçları: *

• Users: giganiga
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

2k 27 inç monitör önerisi

Beyler laptopun 16 inçten bıktım bi 27 inç bağlayıp oynayacağım oynadığım oyunlar cs2 ve hikayeli oyunlar ama hz 180den düşük olmadığı sürece sıkıntı yok zaten 180 üstü çok fark edilmiyor diye biliyorum. Önceliğim ghoting problemi olmayan min %100 srgb overshoot falan olmayan modeller
  2. G

Goodbyedpi açınca dma vialotion siyah ekran hatası

Sorun tamamen goodbyedpidan mı kaynaklanıyor emin değilim fakat goodbyedpi açık olduğu çoğu zaman 1-2 saat içinde dma vialotion siyah ekranına atıyor ve bilgisayar yeniden başlıyor bu neden kaynaklanıyor olabilir i7 14650hx rtx 5060m
  3. G

Gamegaraj boya/cila atması sorunu

Merhaba arkadaşlar gamegaraj x7t laptopum var alalı daha 2 ay olmuyor ve bileğimi koyduğum yerde boya/cilası aşınmış ve orası daha koyu gözüküyor garantiye yollasam kapak değişimi yaparlar mı bide 2 ay olmadan bunun olması normal mi ?
  4. G

Çözüldü✓ X7T YÜKSEK SICAKLIK SORUNU

Arkadaşlar gamegaraj x7t 5060 aldım altına 2 adet kitap koymama rağmen gta 5'de gpu 86-87 derece(87de throttle yiyor) cpu 87-92 ve bu değere 50-60 wattayken çıkıyor(youtubedeki testlerde 70-80 wattlara kadar çıkıyordu) derece bu sıcaklıklar normal mi yoksa bendeki ürün mü kusurlu aynı cihaza...
  5. G

LAPTOPUN IŞIK SIZMA MİKTARI NORMAL Mİ

Arkadaşlar gamegaraj x7t 5060 modelini aldım fakat ışık sızması elbet olacaktır fakat miktarı biraz fazla geldi iadeye yollamalı mıyım?
Geri