Arama sonuçları: *

• Users: Tugrall
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

🔥İndirim DeFacto indirim kombosu

1- Online özel 2250 tl - DF250, 3500 tl - DF500, 5000 tl - DF1000 tl kodları var, 2- Bonusflaş uygulamasından görselde ki kampanyalara katılınca 400 ve 120 tl bonus geliyor, 3- Ve alt limit olmaksızın Peşin fiyatına 6 taksit kampanyası da var, 4- Son olarak mevcut defacto puan ve ya garanti...
  2. T

Öneri F/P Havit Soundbar/Hoparlör İncelemesi

Sistem, monitör, masa, koltuk derken bütçem fazla yoktu almak için de bir şey almak istemiyordum eli yüzü düzgün yorumları en tutarlı model olarak bunu buldum ve 2-3 günlük deneyimim sonrası özet tek diyeceğim bu fiyata daha iyi var mı bilmiyorum. 2*5 w hoparlör var ve son ses dahi bozulma...
  3. T

Çözüldü✓ Yeni sistem de ryzen 5 7500f yüksek ısınma sorunu

Yeni sistem aldım işlemci boşta bile 80 dereceler de geziyor pugb açınca 96 ları görüyor soğutucu olarak segotep fz6 pro var
  4. T

İlk defa sistemi olana yardım

İncehesap üzerinden şöyle bir sistem aldım ama mesela web de gezinirken dahi ara ara fan hızım ses olarak fazla gibi geliyor İşlemci : AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci (66692) Anakart :ASUS PRIME A620M-E-CSM A620 AM5 Soket DDR5 6400(OC)MHz mATX Anakart...
  5. T

1k bütçe ile bilgisayar hoparlör/soundbar önerisi

Bütçe çok yüksek değil farkındayım ama sıfırdan sistem topladığım için limitlerdeyim artık, beklentim temiz doğru ses ve bass iyi olsun yeter oyun, müzik ve video karma kullanacağım. Mümkün olduğunca rampage, mikado, snopy vb gibi marka bastır sat ürünler istemiyorum Lecoo ve havit dikkatimi çekti.
  6. T

🔥İndirim 50 inc Grundig tv 13 bin kuponla 18 bin tl

Kendi sitesinde de 24 bin tl
  7. T

Xdrive toryum vs Xmax Rio Balerion Oyuncu Koltuğu hangisi neden ?

https://www.n11.com/urun/rio-balerion-komple-baby-face-terletmez-kumas-ultra-hissiyat-kremmor-oyuncu-koltugu-63661520?magaza=xmax-gamer-market&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&adj_t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel...
  8. T

Fanların konumu doğrumu

Merhaba incehesaptan aldığım sistem geldi ama sogutucu fanlarının konumundan emin olamadım youtube da konumları farklı sogutucu segotep fz6pro Bu benim sistemin montajlı haliBu da videolarda ki konumu
  9. T

5 bin Oyuncu/Ofis koltuğu tavsiye

Mümkün olduğunca fauygun fiyatlı koltuk arıyorum. Çok uzun saatler oturmayacağım, sırf oyuncu ve şekilli duruyor diye oyuncu koltuğu olmasına gerek yok, rahat olsun yeter.
  10. T

Acil !!!Sipariş verilen sistem yorum

Bu sistemi acele ile indirimden siparis verdim ama soğutucu içime sinmedi ve sonradan 5 bin fazla verip 5070 e mi geçsem diye kararsız kaldım sizce değer mi fiyat 40,900 tl nasıl ona göre iptal edeceğim ?
  11. T

Vatan Bilgisayar Sistem Önerisi (Taksitli Sistem)

Hikaye ağırlıklı oyunlar oynamak için sistem bakıyorum rekebetçi oyun fazla oynamıyorum 2k monitör de beni üzmeyecek sorunsuz 3-4 yıl götürecek sistem arayışındayım. Vatan bilgisayar halı hazır da vade farksız taksit yapan tek yer ve kargo ile uğraşmak istemediğim için mağazası olan yer...
Geri