Arama sonuçları: *

1. TalhaBozkurt1907

5070ti %100 kullanım sorunu

Öncelikle merhaba arkadaşlar, 1 buçuk 2 aydır aynı şekilde yan monitörümde youtube eşliğinde gta 5 oynarken bugün oyun içinde almaya başladığım bu hata sonucunda fark ettim ki ekran kartım sadece youtube ve gta 5 de %100 kullanıma ulaşıp oyun kapanıyor. İşin garip yanı ne bir sistem güncellemesi...
  2. TalhaBozkurt1907

Çözüldü✓ 5K en iyi oyun kolu?

Öncelikle iyi geceler, ben bilgisayar da fifa ve hikayeli oyunlar için kol bakıyorum. Hikayeli oyunlar için çok fark etmesede fifa da gecikme ve ya ölü bölge gibi problemler yaşamamak için sizce direk bir tane dualsense almak mı yoksa fantech nova pro V2 oyun kolundan iki tane almak mı? Herhangi...
  3. TalhaBozkurt1907

Çözüldü✓ 100.000TL en iyi hazır sistem? (Sadece kasa)

Öncelikle iyi günler, 1-1 buçuk hafta önce aynı şekilde konu açmıştım fakat bütçeyi biraz daha arttırdım ve güncel olması açısından tekrar sormak istedim. Cumartesi akşamı kasayı sipariş edicem ve 100K gibi bir bütçeyi en iyi şekilde değerlendirmek istediğim için tekrardan soruyorum, aklımda...
  4. TalhaBozkurt1907

Çözüldü✓ Her türlü oyun için 2K monitör önerisi.

Öncelikle merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi oyun için iyi bir monitör arıyorum. Oyunları 2K da güzel kalitede oynamak ve cs r6 gibi oyunlarda da gecikme yaşamak istemiyorum. Aklımda 24" ve ya 23.8" çift monitör şeklinde yapmak istiyorum. Ana monitör üstte belirttiğim şekilde...
  5. TalhaBozkurt1907

Çözüldü✓ İlk defa sistem dizdim nasıl olmuş sizce?

Öncelikle merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi ilk defa sistem dizdim ve bunu internetden 2-3 günlük bir araştırma ile yaptım o yüzden sistem darboğaz yapar mi ve ya bu sisteme 750w psu yeter mi gibi hiç bir bilgim olmadığından buraya danışıp öyle satın almak istedim. Herhangi bi...
Geri