Arama sonuçları: *

1. L

Dell AW2525HM vs AW2725DM vs ASUS TUF VG259QMRl5a vs Philips 27M2N3501PA/00

Bu dört monitör arasında kaldım. 300hzlere gerek var mı sorusu kafama takıldı. Hem hikayeli oynarım hem FPS türü ama FPS oyunları daha fazla oynarım, kararsız kaldım. panel üreticilerini bilmiyorum nasıl pek bir bilgim yok ölü piksellede uğraşmak istemiyorum...
  2. L

ASUS ROG STRIX XG27acs alınır mı?

Aklımda tam olarak bu var: ASUS ROG Strix XG27ACS 27" 180Hz 1Ms QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör Fiyatları ve Özellikleri En azından bilindik kaliteli bir şey olmasını istiyorum. Işık sızması ghosting vesaire olmayan parasının hakkını veren bir monitör arıyorum.
  3. L

Thermalright Phantom Spirit vs Thermalright Peerless Assassin

Arasında 500 600TL fark var Assassin's modeli 6 bakır borulu ile gelirken Phantom sprit 7 bakır borulu bir şekilde geliyor aradaki değer farkına değer mi? https://www.idefix.com/thermalright-phantom-spirit-120-se-argb-tl-c12b-s-v2-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-p-5982481...
  4. L

R5-7500F oyunlarda 63 derecelerdeyken bir anda 78 dereceye yükseliyor

Bugün fark ettim AC Valhalla oynarken işlemci 77 78 derecelerdeydi ama ondan önce 63ü hiç geçmezdi. Herhangi bir ayar falan yapmadım bir anda fark ettim RPM ayarı en yüksekte 2 bakır borulu bir 90mm hava soğutma kullanıyorum ama önceden hiç 63 dereceyi geçmezdi. Kim bilir kaç gündür durum böyle...
  5. L

Ekran kapanıyor fakat kasa çalışmaya devam ediyor

Bilgisayarı kapatıyorum arada kasada kapanıyor arada açık kalıyor bunu çözmenin bir yolu var mı?
  6. L

Ekran açılırken anakart markası yazarya orası sola doğru yatık

2 gün önce sata ssd ilavesi yaptım ondan sonra başladı dün ve ondan önceki gün bilgisayara kapattım ekran güç ve görüntüsü gidiyordu ama kasa hala çalışmaya devam ediyordu ama dün düzeldi bu durum bugünde o ekranın sola kaymasını düzeltmeye çalışıyorum sata ssdleri felan çıkardım ama düzelmedi...
  7. L

ASUS TUF Gaming VG259Q5A alınabilir mi?

Asus TUF Gaming VG259Q5A modelini beğendim almayı düşünüyorum fakat ekstra önerebileceğiniz bir monitör veya kullanıcı yorumlarını bekliyorum.
  8. L

Bu soğutucular arasında kaldım hangisi tercih etmeliyim

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_msi-mag-coreliquid-a13-240-islemci-sogutucu-1248778.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed-piyasa-fiyatlari&v=1.34...
  9. L

2.000 TL'ye Mad60 Limited Amber Pro switch klavye alınır mı?

Arkadaşım 2.000 TL'den satıyor klavyeyi deneme fırsatı buldum birkaç kez gayet güzeldi cidden tertemiz o W75'e geçtiği için satıyor sizin görüşlerinizi alabilir miyim? çoğu kişi mad60 dan uzak durun diyor nedenini bilmiyorum ama güzel klavye
  10. L

Migros mağzalarında steam cüzdan kodu alınıyormu?

başlaıkta gördüğünüz gibi soru
Geri