Arama sonuçları: *

• Users: Qut4y
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Qut4y

Merhabalar yüksek bütçeli bi sistem topladım bunu nerede birleştirebilirim

Sistem topluyorum ekipmanların %90 ını topladım da nerede birleştirebilirim her bilgisayarcıda toplanmaz bence yardımcı olursanız sevinirim
  2. Qut4y

Yardım PCI-Express 5.0 2 TB M.2 SSD Önerisi

M2 ssd alıcamda yardımcı olur musunuz şunlar arasında kayboldum daha iyi bi önerisi olanlarda yardım ederse çok sevinirim https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-crucial-t705-ct2000t7053-pci-express-5-0-2-tb-m-2-fiyati,657442510.html...
  3. Qut4y

Lian Li Beyaz Sistem Toplama Bi Allahın Kulu Yok Yardım Edicek :(

Merhaba Bu Sistemin aynısını toplamaya çalışıyorum kasa anakart ram vesaire hepsini aldım ama fanlar ve şu gpu cpu kabloları hakkında pek bi bilgim yok elimde şuan bunlar var ekstra ne almam gerekiyor. kasa = Lian Li O11 Dynamic Evo RGB Beyaz Mid-Tower E-ATX psu = Lian Li Edge1000 Beyaz...
  4. Qut4y

Beyaz Lian Li Setup Yardım Ssd Monitör Önerisi

Merhabalar aşşağı şimdiye kadar aldıklarımı ve isteklerimi merak ettiklerimi yazdım yardımcı olursanız sevinirim kasa = Lian Li O11 Dynamic Evo RGB Beyaz Mid-Tower E-ATX psu = Lian Li Edge1000 Beyaz 1000W 80+ Platinum ATX Power Supply anakart = MSI MAG X870E EDGE TI WIFI AM5 DDR5...
  5. Qut4y

Çözüldü✓ Galax RTX 5080 1-Click OC White Alınır mı

Merhabalar beyaz bi sistem topluyorum ekran kartı 5080 düşünüyorum fakat son zamanlardaki zamlar baya artık çığrından çıktı ve şuan en ucuz beyaz 5080 de galax ınki aranızda kullanan varmı uzun ömürlü mü sorun yaşar mıyım ısı testleri nasıl buraya diğer modelleride atayım hatta daha iyi...
  6. Qut4y

Yardım Steelseries arctis nova pro wireless base station çalışmıyor

Steelseries arctis nova pro wireless base station çalışmıyor. Kulaklığı alalı 1 ay falan oldu olmadı şarjı bitmek üzereydi şarjı değiştirdim boş olan şarjı base kutusuna taktım ardından kutu bi gitti geldi sonra yedek şarjı kutudan çıkardım geri geldi, ardından tekrar taktım ve bidaha hiç...
  7. Qut4y

Çözüldü✓ 250–270K TL Bütçeli Beyaz Oyun + İş + Yayın Sistemi (İleriye Dönük)

Merhabalar, Yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. Amacım hem oyun oynamak, hem yayın yapmak, hem de iş amaçlı (Unreal Engine, Unity, Blender, Adobe vs.) kullanmak. Özellikle Unreal Engine benim için öncelikli olduğu için güçlü bir işlemci ve stabil bir sistem istiyorum. Ayrıca sistemin beyaz...
Geri