Arama sonuçları: *

1. S

Oyuncu Koltuğum Nasıl

Arkadaşlar oyuncu koltuğu alacaktım adam buna oyuncu koltuğu dedi. Aldım 2500 tl ye. Dolandırıldım mı?
  2. S

Intel Celeron Sisteme Güzel Oyun Önerisi

Merhaba dostlar, Bugsız hatasız düşük sistem güzel oyunlar önerir misiniz?? Kıyı da köşe de oynamadığım oyunlar vardır. Yeni sistem alana kadar idare edebileceğim oyun arıyorum. Korku oyunu önermeyin altıma ediyorum. Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek 4 GB RAM Intel HD Graphics 1 GB
  3. S

YouTube Den Sıfırdan İleri Seviye İngilizce Nereden Öğrenirim?

Merhaba dostlar, YouTube den ingilizce nereden öğrenebilirim bildiğiniz hoca var mı? Sıfırdan ileri seviyeye kadar anlatan alfabe ile beraber a1-c1.
  4. S

YouTube Den İngilizce Nereden Öğrenirim?

Merhaba dostlar, YouTube den ingilizce nereden öğrenebilirim bildiğiniz hoca var mı? Sıfırdan ileri seviyeye kadar anlatan alfabe ile beraber a1-c1.
  5. S

Freelance Çalışmak İstiyorum. Video Edit veya Photoshop

Merhaba dostlar, Freelance çalışmak istiyorum. Video edit veya Photoshop mümkün mü? Video edit yada photoshop programı önerir misiniz? düşük sistem için? Freelance çalışmak için hangi siteyi önerirsiniz?
  6. S

Celeron Sisteme Çok Hafif Az Ram Harcayan Browser Önerisi

Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek, 4 GB RAM, Intel HD Graphics 1 GB Bu sisteme çok hafif az ram harcayan browser önerir misiniz??
  7. S

50 Kilo 1.76 Boy Kas Yapabilir Miyim?

Merhaba dostlar, 50 kilo 1.76 boy Kas yapabilir miyim? Önerdiğiniz video var mı?
  8. S

Zımparacı mı Oluyum Kaportacı mı?

Merhaba dostlar, Zayıfım diye kimse işe almıyor beni. Kaportacı mı oluyum Zımparacı mı?
  9. S

Ücretsiz Arkadaşla Oynamalık Steam Coop Oyun Önerir Misiniz? Düşük Sistem?

Ücretsiz arkadaşla oynamalık steam coop oyun önerir misiniz? düşük sistem?
  10. S

Masaüstü Wallpaper Önerir Misiniz??

Merhaba dostlar, Düşük sistemim için wallpaper arıyorum önerir misiniz?? Havalı olsun.
  11. S

Benim Laptop Hangi Oyunları Oynatır?

Merhaba dostlar, Bu laptopum hangi oyunları oynatır? Korku oyunu önermeyin altıma ediyorum. Yeni pc alana kadar bunda oynayım. Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek 4 GB RAM Intel HD Graphics 1 GB
  12. S

Çift Çekirdek Celeron Sisteme Oyun Kaydı Programı Önerisi Ücretsiz

Merhaba dostlar, Ücretsiz çok hafif düşük sistem oyun kaydı programı önerir misiniz?? Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek 4 GB RAM Intel HD Graphics 1 GB
  13. S

Düşük Sistem Minecraft ve Roblox İçerik Tavsiyesi

Merhaba dostlar, Oyun videosu çekeceğim Roblox ve Minecraft sistemim düşük.
  14. S

Hafif Az Ram Harcayan İyi Koruma Sağlayan Antivirus Programı Önerisi

ücretsiz kaliteli en iyi koruma sağlayan hafif az ram harcayan antivirus programı önerirmisin? Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek, 4 GB RAM, Intel HD Graphics 1 GB
  15. S

Darkorbit Oynanır mı?

Merhaba dostlar, Darkorbit oynamak istiyorum oynanır mı? Pay to win mi?
  16. S

Laptopum ile Düşük Sistem İsteyen Oyunların Videosunu Çekebilir Miyim?

Merhaba dostlar, Laptopum ile düşük sistem isteyen rimworld, stardew valley gibi oyunların videosunu çekebilir miyim? Hangi programı kullanmalıyım? Yayın açmayacağım. Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek 4 GB RAM Intel HD Graphics 1 GB
  17. S

YouTube Den Keman Çalmasını Nasıl Öğrenirim?

Merhaba dostlar, Keman çalmasını nasıl öğrenirim youtube den? Önerdiğiniz hoca var mı? Ev den öğreneceğim. Teşekkürler.
  18. S

Yabancıların Olduğu Mmorpg Oyun Önerisi Düşük Sistem

Merhaba dostlar, Yabancıların olduğu para yatırmadan bir yerlere gelebildiğmiz mmorpg önerisi yapar mısınız? Düşük sistemim var.
  19. S

Korsan Oyundan Virus Bulaşır mı?

Merhaba dostlar, Korsan oyundan virus bulaşır mı? Tavsiye eder misiniz?
  20. S

2026 Da YouTube Zor Mu Oyun Videoları Tutmaz mı?

Merhaba dostlar, 2026 da Youtube da oyun videoları tutmaz mı? Bu laptop ile çekebilir yayın yapabilir miyim? Memur mu oluyum YouTuber mi? Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek 4 GB RAM Intel HD Graphics 1 GB
Geri