Arama sonuçları: *

• Users: Shee
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Shee

Bu Sistem Kaç Para Eder?

Ryzen 5 3400G APU MSI A320M Gaming Pro AM4 XPG Gammix D30 16 GB (2x8) 3000 MHz DDR4 Pny 240gb Sata SSD VX Plus 500W psu GameBooster GB-T005M RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası
  2. Shee

Bu Psu 9070xt ile Sorunsuz Çalışır mı?

Cooler Master PSU hesaplayıcı 469 Watt hesapladı. Bu PSU 9070xt için güvenli çalışma sağlar mı? 14400f+ 32GB DDR5 RAM+ 2K 180hz monitör ile kullanılacak. Bütçeyi ekran kartı için ayırdım. PSU değişimine gerek var mı? Elimde şuan bu PSU var. Cooler Master 750W MWE V3 80+ Bronze Güç Kaynağı -...
  3. Shee

🔥İndirim Thermalright Trofeo Vision 360 ARGB Beyaz 6.86 İnç Ips Lcd Ekranlı Sıvı Soğutucu 9.453 TL

Çok bir indirim yok ama Amazon kuponunuz da varsa değerlendirilebilir.
  4. Shee

🔥İndirim Telefon Ekran Açma/Tamir Kiti 8 Parça Sökme Takımı+B7000 148 TL Kargo Ücretsiz

Telefon ekranını kendisi değiştirecek arkadaşlar için iş yapar.
  5. Shee

🔥İndirim Dell Se2425hg 23.8" 1 Ms Full Hd Ips 200 Hz Oyuncu Monitörü 4.299 TL

Monitörlerin fiyatlarının artacağı söylentileri çoğaldı. İhtiyacı olan arkadaşlar değerlendirebilir.
  6. Shee

🔥İndirim Scythe Magoroku Dual Tower Dual Fan Kule Tipi Soğutucu 1.899 TL

Japon menşeili güvenilir bir marka. Bu aralar bu tip kaliteli bir hava soğutucu düşünenler değerlendirebilir. Fiyat olarak indirimde olmasına rağmen biraz daha uygun fiyata satılabilirliği tartışılır ama, seçenek olarak burada kalsın. [H3...
  7. Shee

Düşük Bütçeli Öğrenci Dostu 2. El Laptop Alım Rehberi

Selamlar arkadaşlar. Son dönemde “ders, Office, internet, YouTube, film-dizi ve hafif programlama için uygun, mümkünse Full HD ekranlı bir laptop arıyorum” diyen çok kişi görüyorum. Sıfır laptop fiyatları malum, bu yüzden ikinci el tarafında hangi modellere bakılabileceğini toplu şekilde yazmak...
  8. Shee

Android 5000 TL 2. El Telefon Önerisi

Bütçe en fazla 5000 TL olacak şekilde bir telefon önerisi yapabilir misiniz.
  9. Shee

🔥İndirim Vento Neptune Vg07f Adreslenir Rgb 3x120mm Oyuncu Kasa 1.197 TL

Satıcı açıklaması Ön tarafta 3 adet RGB, arkada 1 adet ışıksız, toplam 4 adet 120mm fan ile gelmektedir. Renk ve mod değişimi kutu içeriğinde bulunan uzaktan kumanda ile yapılmaktadır. Üründe güç kaynağı bulunmamaktadır.
  10. Shee

İntel Core Ultra 5 225f / Asus Geforce RTX 5060 8gb / OEM Paket 41.500 TL

Sinerjide AMD li olanı 40 Bin TL ona alternatif İntel bakanlar değerlendirebilir
  11. Shee

Bu Bilgisayar Kasası Kaç Para Eder?

Parçaların hepsinin 20 ay kadar garantileri ve kutuları mevcut. NOT: Ekran kartsız satılacaktır. Intel i5-13400F On Çekirdek 2.50 GHz İşlemci Asus Prime B760M-K Intel LGA1700 DDR5 Micro ATX Anakart Lexar 32GB (2x16GB) Thor ARGB 6000MHz CL38 XMP/EXPO DDR5 Siyah Dual Kit Ram Kingston KC3000...
  12. Shee

Klavye Tak Çıkar Yapmadan Çalışmıyor

Windows 11 Pro Klavyem Asus TUF Gaming K3 Anakart Asus B760M-K DDR5 Farklı klavyeler denedim hepsinde bu sorun oluyor. Usb portları tek tek denedim bu sorun yine oldu. Format falan çözmedi bu sorunu. Tüm sürücler güncel anlamadım ilginç bir sorun.
  13. Shee

Asus Prime B760m-K Ddr5 Anakart ile 14600kf Sorunsuz Çalışır mı?

Anakart sınırdamı kalıyor yoksa sorunsuz çalışır mı? Bu konuda uzman arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  14. Shee

Yardım Samsung Galaxy A34 5g İçin Batarya Önerisi

Servisi Onarım için 4000 TL para istedi bende sizden yardım rica edeceğim. Woyax batarya diye kalitesi epey övülen bir marka var. Nasıl batarya sizce? Şuan ki batarya %50 de iken çat diye kapanıyor ve çok hızlı bitiyor. Bu batarya hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir.
  15. Shee

ETS 2 En İyi Çekici Kesinlikle Volvo FH16

Yol tutuşu bundan daha iyi olan bir çekiciye denk gelmedim. Hangisini denediysem çoğunda savrulma yaşadım. Bu çekici mükemmel abi. Sevdiğiniz modeller varsa yazabilirsiniz. Buna en yakın alternatif veya sizin alternatifiniz ne olabilir?
Geri