Arama sonuçları: *

• Users: OnurKaraca
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. OnurKaraca

Bu Bilgisayar Kasası Kaç Para Eder?

Parçaların hepsinin 20 ay kadar garantileri ve kutuları mevcut. NOT: Ekran kartsız satılacaktır. Intel i5-13400F On Çekirdek 2.50 GHz İşlemci Asus Prime B760M-K Intel LGA1700 DDR5 Micro ATX Anakart Lexar 32GB (2x16GB) Thor ARGB 6000MHz CL38 XMP/EXPO DDR5 Siyah Dual Kit Ram Kingston KC3000...
  2. OnurKaraca

Klavye Tak Çıkar Yapmadan Çalışmıyor

Windows 11 Pro Klavyem Asus TUF Gaming K3 Anakart Asus B760M-K DDR5 Farklı klavyeler denedim hepsinde bu sorun oluyor. Usb portları tek tek denedim bu sorun yine oldu. Format falan çözmedi bu sorunu. Tüm sürücler güncel anlamadım ilginç bir sorun.
  3. OnurKaraca

Asus Prime B760m-K Ddr5 Anakart ile 14600kf Sorunsuz Çalışır mı?

Anakart sınırdamı kalıyor yoksa sorunsuz çalışır mı? Bu konuda uzman arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  4. OnurKaraca

Yardım Samsung Galaxy A34 5g İçin Batarya Önerisi

Servisi Onarım için 4000 TL para istedi bende sizden yardım rica edeceğim. Woyax batarya diye kalitesi epey övülen bir marka var. Nasıl batarya sizce? Şuan ki batarya %50 de iken çat diye kapanıyor ve çok hızlı bitiyor. Bu batarya hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir.
  5. OnurKaraca

ETS 2 En İyi Çekici Kesinlikle Volvo FH16

Yol tutuşu bundan daha iyi olan bir çekiciye denk gelmedim. Hangisini denediysem çoğunda savrulma yaşadım. Bu çekici mükemmel abi. Sevdiğiniz modeller varsa yazabilirsiniz. Buna en yakın alternatif veya sizin alternatifiniz ne olabilir?
  6. OnurKaraca

🔥İndirim KTC H27T22C 27" 1 ms 2K IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü 6.849 TL

Normalde 7500-7600 gibi dolanıp ara ara indirime giren monitör bugün biraz daha uygun arkadaşlar. Monitör bakanlar değerlendirebilir.
  7. OnurKaraca

🔥İndirim North Bayou NB F80 17-32inch Monitör Standı 2026 Versiyon 1049 TL

GÜNCELLEME: Diğer sitelerdeki indirimler bitmiş. Trendyol Plus aboneleri 1057 TL ye alabiliyor. Yeni 2026 versiyon mu emin değilim satıcıya sorabilirsiniz. Güncelleme: Amazonda 2026 versiyon 1050 TL den 1.179 TL ye yükselmiş. 1000 TL nin altına sık sık düşebiliyor. Konuyu güncel tutuyorum.
  8. OnurKaraca

🔥İndirim KTC H27E6 27" 1 ms 2K Pivot IPS 300 Hz Oyuncu Monitörü 11.199 TL

10 Bin TL olursa bende kapacağım. :D Monitöre ihtiyacım yok ama yedek dursun diye alırım.
  9. OnurKaraca

❌İndirim Bitti! Prochoice Sos İçinde Dönerli Tavuk Etli Yavru Kedi Maması 70 gr 18 TL

En az 2 adet alım yapılabiliyor. Bu markanın kuru mamalarını daha önce kullandım memnun kalmıştık. Yaş mamaları nasıldır bilmiyorum ama çok uygun fiyat. Yavru kediler çok iştahlı oluyor. Sokakta kedi besleyenlerde alıp verebilirler.
  10. OnurKaraca

N11 de 750TL ye alınacak mantıklı birşeyler önerir misimiz?

Kaçırma dediğiniz bir şey varmıdır. 300 TL kupon var. Her şey olabilir.
  11. OnurKaraca

❌İndirim Bitti! Amazon Prime Üyelerine Özel: 400TL ve üstüne 150TL kupon

Mercusys MS105GS 5 Port 10/100/1000 Mbps Gigabit Switch 150 TL indirimle 305 TL ye geldi. Metal tasarımlı gigabit on numara cihaz. İhtiyacınız varsa Prime ın 150 TL lik avantajından faydalanabilirsiniz. Bir sonraki kumpanyada görüşmek üzere.
  12. OnurKaraca

V-Color Markası Türkiye'de RAM Bellek Satışlarına Başlayacak.

V-Color RAM bellek markası Türkiye'de. Oled ekranlı oyuncu RAM bellekleri ile geliyorlar.
  13. OnurKaraca

❌İndirim Bitti! James Donkey JDK87 Mekanik Hisli Membran 88 Tuş Siyah Klavye 499 TL

Fiyatı iyi gibi. 60 TL Kargosu var. 1000 TL üstü ücretsiz kargo.
  14. OnurKaraca

Bizim 2. El satıcıları neden böyle çok bilmiş?

Arkadaşlar merhabalar benim çevrem çok geniş ve bu işlerden anladığım için bana ilan linkleri atıyorlar ve bende satıcıyla iletişime geçip detaylı bilgi edinip yönlendiriyorum. Konu şu mesela monitör satan bir satıcıyla konuşurken elinde monitörün modelini istedim Epey ve birçok sitede VA...
  15. OnurKaraca

❌İndirim Bitti! Green Gp450a-eco Rev3.1 450w 80+ PSU 846 TL

450W 80+ kaliteli bir model olduğu söyleniyor. Kabloları da siyah. "ozel150" 150 TL lik kupon kodu ile 846 TL ye düşüyor. Mobilden N11- Kuponmatik döndürün belki daha iyi bir kupon verir.
  16. OnurKaraca

İ7-3770 + GTX 1660 Super Aero ITX + DDR3 Sistem Ne Kadar Eder?

Boşta duran parçalarla birleştirip bir sistem oluşturdum kaç paraya satmak uygun olur? Kasa, SSD, PSU ve kule soğutucuyu sıfır taktım boşta duruyorlardı. Ekran kartına sıfır desem yeridir amazon Japonya dan almıştım kutusundan sıfır açtım taktım. Kargo gelene kadar karar değiştirip gaming laptop...
  17. OnurKaraca

2. El AOC C24G1 Alınır mı?

3500 TL verilir mi? Yada kaç para teklif edeyim bunun ederi nedir sizce? 4000 TL ye bildiğiniz gibi sıfır KTC H25T7 var. AOC Benim gözümde 2500 falan eder ne dersiniz?
  18. OnurKaraca

Dolap Uygulamasında SSD'nin Bellek Yongasının Çalınması

Cristal Disk İnfo tarafından görünen ve Bıos da vs heryerde görünen sadece kontrolcünün arızalı oldugu bir diski parça amaçlı sattım ve içindeki Bellek yongasının söküldüğünü yerine uyduruk amatörce lehimlenerek takılmış ve bazı transistörlerinde yerinde olmadığı bir sekilde bana geri iade...
Geri