Arama sonuçları: *

• Users: Norfxz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Norfxz

Sıcak Fırsatlar Bildirimi Nasıl Açılır???

Bu bildirim tercihlerinden mi yapıyorsunuz bilmiyorum konu falan takip ettiğimde telefona bildirim alabiliyorum ama sıcak fırsatlar bildirimi nerden açılıyor bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
  2. Norfxz

Hangi Psu Yu Tercih Etmeliyim

selamlar 9800x3d işlemcili 5080 ekran kartı için minimum 850w psu almam gerektiğini söylüyor yapay zeka beyaz sistem topladığım için beyaz psu falan bakıyorum normalde bi tane corsairin 850w beyaz psu su var onu düşünüyordumda incehesap gaming gecesinde böyle psu lar indirime girmiş tierine göre...
  3. Norfxz

Thermalright Trofeo Vision İçin Yardım Lazım

arkadaşlar merhaba forumda geçenlerde paylaşılmıştı bu ekran aldım ve çoğu videoda herkes istediği gibi gid video vs koyabiliyor TRC uygulamasından video koymak istediğim zaman (The format is not supported. Please try changing the path and name to pure English and try again. If the error...
  4. Norfxz

AMD Ryzen 7 9800X3D 21.199₺

Son zamanlarda çokça takip ediyorum normal şartlarda fiyat buralarda geziniyordu ancak satıcı pttawm olduğu için insan ister istemez çekiniyordu şuan incehesapta biraz daha düşmüş değerlendirilir mi bende tam bilmiyorum...
  5. Norfxz

Xiaomi Sound Party Bluetooth Hoparlör Alınır mı

https://www.amazon.com.tr/Bluetooth-Hoparl%C3%B6r-MDZ-39-DB-Ge%C3%A7irmez-60Hz-20KHz/dp/B0FKC2TN6C?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&sr=8-1 Arkadaşlar merhaba kendime hoparlör arayışı içerisindeyim çokta özelliklerinden anladığım falanda yok ama youtube üzerinden incelediğim videolarda...
  6. Norfxz

Alınır mı?? Ryzen 5 7600X MSI 5060 Ti 16GB

Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda kendime sistem alacağım ancak fiyat olarak 62k üstüne çıkmaya pek niyetli değilim birde taksit seçenekleri olursa sevinirim. SSD kısmı elimde olduğu için çok önemli değil, kasa da ise en azından üstüne 3.0 üstü bir adet USB girişi istiyorum. Kalan kısımda kule...
  7. Norfxz

Yardım Yağlı Switch Klavye Tercih Etmeli miyim?

Arkadaşlar selamlar 2 buçuk senedir kullandığım saber rgb red switch klavyemde son 2 aydır falan bazen 2 kere art arda bazende hiç basmama gibi yazı yazarken sıkıntı çıkartıyor bana bu durum çok canımı sıkmaya başladı bu durumun bana markaya güvenimi zedelemiyor aksine red switch sıkıntısı diye...
Geri