Arama sonuçları: *

1. pcsavaşçısı

G65b monitörüm için hdmi 2.1 kablo önerisi

Son araştırmalarım ve uygunluğa göre bugün itibariyle g65b modelini aldım. Laptobum hdmi 2.1 kabloyu destekliyor.Önereceğiniz bir kabloyla bu monitörün 2k da 240 hzini de kayıpsız deneyimlemek istiyorum.Önereceğiniz kablolara açığım
  2. pcsavaşçısı

15k bütçe ile yapılabilicek güncellemeler

Totalde 15 k bütçe ile asus rog g16 4050 16gb ram versiyon laptobuma klavye monitör ve olabilirse ram bakıyorum Şu anki araştırmamda 2k çözünürlükte bir monitör bakıyorum ve g65b yi öğrenci indirimiyle 10 kya mantıklı buldum. Klavye içinde fun60max iyzico indirimi ile Ram içinde crucial 16x2...
  3. pcsavaşçısı

En uyguna playstation 5 slim nereden alınır?

Hocamlar soruda oldığu gibi yurt dışında hangi ülkeden en ucuza ps5 alabilirim? Ocak veya Şubat ayında yurt dışında bulunacağım gözüken ve gitmişken de alıp geliyim diyorum.Önerilerinize ve bilgilerinize ihityacım var.
  4. pcsavaşçısı

100 bin tl bütçe ile alınabilir en mantıklı set

100 tl bütçe ile laptop ve telefon alacağız sevgilim için.Bu sene kendisi fizik bölümünü kazandı ve okuyacağı bölüme uygun güzel bir set önerisi isteyeceğim sizden İlk olarak asus rog g16 4060 ve samsung s23 256 gb düşündük Önerilerinize açığız Bütçe tamamen dolmak zorunda değil sadece onu uzun...
  5. pcsavaşçısı

Crucial marka sodimm ram alınır mı

Crucial 16GB Ddr5 5200 Sodımm CL42 (16GBIT) Notebook Ram Bellek CT16G52C42S5 https://app.hb.biz/uhmGKEMQBQw5 Fiyatını diğer yerlere nazaran uygun olarak buldum 2 tane alıp 32 gb ram yapma hedefim var sizce orijinal midir emin olamadığım için soruyorum diğer bir sorum ise fiyatına değer mi...
  6. pcsavaşçısı

2 k bütçe ile nvme ssd önerir misiniz?

2 k bütçe ile alabileceğim nvme ssd önerir misiniz? 1 tb olursa çok iyi olur.
  7. pcsavaşçısı

Pc şarja takınca internet yavaşlıyor

Laptobu şarja takınca internet 100 mbpsden 7 ye düşüyor çöüzümü sizce nedir? İnternete kablo ile bağlanıyorum.
  8. pcsavaşçısı

bu pcyi kaç bine bırakmalıyım?

Elimde zotac rtx 2060 super mini ryzen 5 3600 corsair vengance 16x1 gb ram 3000 mhz ram b450m s2h anakart seagate barracuda 2 tb 8000rpm hdd rampage shake kasa ve rampage 600 w psu viewsonic vx2758 pcmh monitör ortalama hepsi beraber kaç bine satmalıyım 14k lik bir teklif var bir de hemen...
  9. pcsavaşçısı

Asus rog strix g16 alınır mı?

Üründe 4050 ekran kartı ve i7 13650hx bulunuyor alınır mı? https://ty.gl/8b1egjblto
  10. pcsavaşçısı

Endüstri mühendisliği için öneriniz nedir?

Bu sene yks sınav sonucumla endüstri mühendisliğini kazandım.Deneyimi olan endüstri mühendisliği okuyan veya mezun olmuş dostlarım tavsiyeleriniz nelerdir neler yapmalıyım neler yapmamalıyım.
  11. pcsavaşçısı

Endüstri mühendisliği için laptop önerisi

Merhaba bu sene endüstri mühendisliği bölümünü kazandım ve işimi şimdiden görücek 40kye kadar bir laptop bakıyorum. Bir de bir sorum daha olacak bu sene hazırlık okuyacağım ve hazırlık sırasınsa phyton C# gibi yazılım dillerini öğrenmek istiyorum.Sizce bu seneden mi almalıyım yoksa beklemeli miyim?
  12. pcsavaşçısı

Bu asus laptop alınır mı?

https://ty.gl/02jjd517js Günlük kullanım ve yazılımla uğraşacağım iyi midir?
  13. pcsavaşçısı

Macbook mu yoksa windows pc mi?

Elimde 40klık bir bütçe var üni öğrencisiyim ve beni çok uzun bir süre idare edicek bir laptop arıyorum.Mac air m2 16gb ram 256gb ssd 15 inch versiyonu ilgimi çekti ama mac dışı pclerden de öneriniz varsa açığım
  14. pcsavaşçısı

Macbook air m2 alınır mı?

M2’li macbook air 16 gb ram 256gb ssd ve 15 inch versiyonu alınır mı? Yazılım işlerinde işimi görür mü
  15. pcsavaşçısı

Maclerde ssd değişimi oluyor mu

Maclerde sad değiştirme oluyor mu? Macbook airlarda
  16. pcsavaşçısı

Çözüldü✓ Laptopa ihtiyacım var

Merhaba, şu iki modeli belirledim https://www.vatanbilgisayar.com/dell-g15-5530-13-nesil-core-i5-13450hx-rtx3050-6gb-16gb-512gb-ssd-15-6inc-w11.html ------------------------------------...
  17. pcsavaşçısı

Elimdeki sistemi kaç bin tlden satabilirim?

Zotac rtx 2060s mini ekran kartı B450m s2h anakart Corsair ballistix 16gb x 1 3000mhz ram Ryzen 5 3600 işlemci Seegate barracuda 2 tb 8000rpm hdd A2000 1 tb m2 ssd Viewsonic vx2758 pc mh monitör Rampage shake kasa Rampage 600w 80 plus powersupply Tahmini bir fiyat verirsek bu sistemi kaç bin...
  18. pcsavaşçısı

Ps4 fat kasa 1 tb kaç bin TL'ye alıcı bulur?

Elimde ps4 fat kasa (mat olan versiyon)1 tb bir oyuncu konsolu var. Yanında 2 kol ve 8 tane oyun vermeyi planlıyorum.Sizce kaç bin TL'ye koymalıyım?
  19. pcsavaşçısı

Nakil işlemlerindeki ibare

Nakil yapmak istiyorum ama özel eğitim kurumuna geçiş diye bir ibare var nakil nedeni kısmında tam olarak nedir anlayamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi
  20. pcsavaşçısı

Iphone 11 için şarj aleti önerisi

Iphone 11 için şarj aleti önerisi yapabilir misiniz max 160 TL
Geri