Arama sonuçları: *

• Users: Brysf
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Brysf

Valorant Hesabım Hakkında Yardım

Yaklaşık 1 yıldır valorantın saçma sorunuyla uğraşıyorum olağanüstü yöntemler denememe rağmen çözülmüyor bu sorunu çözmek için sistem bile değiştirdim yani o kadar söyleyeyim ama çözülmüyor hesabı satmayı düşünüyorum sizce pişman olur muyum belki ileride bu sorun çözülür diyorum ama çözülecek...
  2. Brysf

Resize Bar Açılmalı mı ?

Ryzen 7 9700X ve Rtx5070 li sistemim var Resize bar açmalı mıyım stabiliteyi bozar mı valorant ve cs2 de bir de Tam olarak nasıl performansı arttırıyor anakartım B850 Tomahawk Max Wifi
  3. Brysf

Yardım Maks 8k bütçe Mouse Önerisi

Deathhader V3 pro kullanıyorum ama scroll sorunundan dolayı satıp daha sorunsuz bir modele geçmek istiyorum yine ergo veya patates şekilli bir model olması lazım palm ve claw grip arası tutuyorum web yazılımlı olması çok iyi olur
  4. Brysf

Msı Center Sistemi Kitliyor

Dostlar 4 aylık sistemimde Valorant oynarken sistem kitleniyordu Çok uğraştım ve sorunun kaynağını buldum msı centerın servisleri vanguard ile çakışıyor msı center kurmadan oynadığımda hiçbirşey olmuyor ama şöyle bir sorunum var Sıvı Soğutmam Msı CoreLuqıd P13 360mm ekranlı bir sıvı soğutma ve...
  5. Brysf

Valorant Hesabımı Nasıl Satabilirim ?

oyunun çözülemeyen vanguard sistem kitlenmesi sorunundan sıkıldım artık 1 yıldır uğraştım ama çözülmedi çok emek vererek dizdiğim hesabımı nasıl kolayca satabilirim pahalıya satma amacım yok toplamda 55 bin civarı bir miktar yatırmıştım
  6. Brysf

Yardım Valorant Sistem Kitlenmesi Sorunu Ne Yapmam Lazım!

1 yıldır bu sorunla uğraşıyorum arkadaşlar Vanguard Sistemimi Kitliyor Ne denersem deneyeyim asla çözülmüyor bu sorun sadece sistemde valorant oynarken oluyor çözmek için sistemi bile değiştim ama ona rağmen asla düzelme yok rastgele zamanda sistem kitleniyor tepki vermiyor ve kasanın güç...
  7. Brysf

Yardım Valorant Sistemimi Kitliyor

arkadaşlar valorant oynarken sistemim aniden kitleniyordu bazen yapıyor bazen yapmıyordu geminiye sorup araştırdıktan sonra msı center yazılımının çakışması yüzünden olabileceğini söyledi temiz format atıp msı center kurmadan valorantı denedim ve hiçbir sistem kitlemesi olmadı fakat şöyle bir...
  8. Brysf

Yardım Iem Kulaklık Önerisi

Mikrofonu iyi olan ve kablosu en az 1.7 metre olan ıem kulaklık arıyorum oyun ve genel kullanım için alacağım ayrıca ses kartı almama gerek var mı yoksa B850 tomahawk max anakartındaki Realtek AC4080 ses kartı yeterli olur mu ?
  9. Brysf

Windows 11 LTSC Kullanılır mı ?

normalde home kullanıyordum ama LTSC daha hafif olduğundan merak edip kurdum microsoft sitesinden sizce kullanılır mı gereksiz uygulamaların olmaması hoşuma gitti ama sanki crackli widowsmuş gibi hissi var veya 11 single language daha mı iyi olur
  10. Brysf

Yardım Maks 8K kulaklık önerisi

dostlar ses ve malzeme kalitesi iyi olan mikrofonu sağlam ve en önemlisi rahat bir kulaklık arıyorum aklımda iki model var birisi ıem kulaklık birisi kulaküstü kablosuz logitech kronik sorunu yoksa logitech daha mantıklı geliyor 90 saat pil ömrü var Logitech G G522 Lıghtspeed Wireless Gaming Pc...
  11. Brysf

Yardım Yeni Kulaklık Önerisi

açıkçası nasıl bir şey alacağımı bilmiyorum kulaküstü kulaklıklarda daha önce razer barracuda x ve steelseries nova 5 wireless kullandım ikisini de sattım ses kaliteleri çok iyiydi ama başımı ağrıtıyor bir süre sonra kulakiçi ıem almayı düşündüm fakat kasamın arka portuna takmak istediğim zaman...
  12. Brysf

Öneri Deathhader V4 Pro Alınır mı ?

V3 pro kullanıyorum şuan ama scroll sorunundan dolayı mouse değiştirmek istiyorum V4 pronun kronik bir sorunu var mı alınır mı ergo kullanıyorum ama claw grip ile palm grip arası tutuyorum ve elim 18.5 cm elim uzundan ziyade geniş Wlmouse Beast X max düşünüyordım ama 8 bin lira taksitsiz almak...
  13. Brysf

Yardım Deathhader V4 Kronik Sorun Var mı ?

kullananlar yorumlarını iletirse sevinirim V3 prodki scroll sorunu deli etti beni V4 proya o kadar para vermeye değer mi
  14. Brysf

Magnezyum Mouse Alınır mı ?

wlmouse Beast X Max almayı düşünüyorum fakat magnezyum mouselarda zamanla terden ve kullanımdan dolayı renk atması veya aşınma olabiliyormuş bu mouse alırsam böyle bir sorun yaşar mıyım ve yaşadığım zaman garanti kapsamına girer mi
  15. Brysf

Çözüldü✓ Kasamın Jack Portu Bozulmuş mudur ?

Kablolu kulakiçi kulaklığımın jackını kasamın ön portunda kullanıyordum oyun oynarken kolum kabloya çarptı ve aniden çıktı acaba jack portuna zarar vermişmiyimdir portta dışardan gözüken bir şey yok seste de sorun yok ama takıntı yaptım kasam Lian Li Vision Compact
  16. Brysf

Yardım Manyetik Klavye Ayarları Nasıl Olmalı

Iqunıx EV63 Manyetik klavye aldım ilk manyetik klavyem ve nasıl ayar yapmam lazım bilmiyorum bu konuda bilgili arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi bir de 8000hz kullanmak mantıklı mı işlemcim R7 9700x
  17. Brysf

Yardım Maks 8K Bütçe Ergo Mouse Önerisi

Şuanda Da V3 Pro kullanıyorum ama şu scroll sorunu çok sinir etmeye başladı 8k bütçede da v4 proya geçebilirim scroll olayını çözmüşler ama aklımda zowie ec2 ve wlmouse sword x modelleri takıldı sizin de önerilerinizi bekliyorum
  18. Brysf

Çözüldü✓ Hangi Klavyeyi Almalıyım ?

Bu İki Model arasında kararsız kaldım bi taraftan steelseries çok güven veriyor yazılımı ekranı çok iyi eksi olarak sadece bilgisayara ekstra yazılım indireceğim diğer tarafta ıqunıx Ev63 modeli var tasarımı harika işçiliği de muazzam ama yeni bir marka ikisi arasından seçmeme yardımcı olursanız...
  19. Brysf

%75 Manyetik Klavye Önerisi

Kronik sorunu olmayan ses tekerleği bulunan ve kaliteli kasaya sahip bir model arıyorum siyah temada istiyorum maksimum bütçem 6k
  20. Brysf

Vanguard Sistemi Kitliyor

daha yeni kurduğum 2 aylık sistemimde bilgisayarı yeniden başlatırken ekranım aniden donuyor ve öylece kalıyor Windows 11 home ve pro sürümü ikisini de denedim tüm sürücülerim güncel ve bunu sadece Valorant vanguard Bilgisayarda varken oluyor Bilgisayara valorant yüklemediğim zaman hiçbirşey...
Geri