Arama sonuçları: *

• Users: Brysf
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Brysf

Yardım Fanlar İçin Hub Gerekli mi ?

8 tane fanım var 6 Reverse 2 egzoz olarak Asıahorse Nyota pro modeli anakartım B850 Tomahawk Max Wifi sizce bu fanlar için huba gerek var mı anakartı riske atmak istemiyorum 3+3+2 şeklinde anakarta bölüştürsem watt ve amper değerlerinde sınırı aşar mı ? Hub olursa kasanın arkasında gereksiz...
  2. Brysf

Yardım Radyatör Push Pull Nasıl Yapılır ?

Lian Li vision compact kasada push pull yapacağım sıvı soğutmam Msı P13 modeli fanlarım ise AsıaHorse Nyota Pro Reverse modeli araştırdığım kadarıyla fan devirleri uyuşmazsa hava sıkışması oluyormuş illa iki taraftaki fanın da aynı model olması şart mı yoksa fan ayarı yapılarak uygulanabiliyor mu ?
  3. Brysf

Yardım Vision Compact Kasa İçin Reverse Fan Önerisi

6 adet Reverse ve 2 adet egzoz fan alacağım tek bulabildiğim düzgün model Thermalrightın fanları oldu fanın hava akışı iyi ama aklımdaki tek soru vision compacta yakışır mı bu fanlar normalde Asıahorse Nyota pro alacaktım stok bitmiş ne zaman geleceği belirsiz önerilerinizi bekliyorum...
  4. Brysf

Yardım Lian Li Vision Compact İçin Fan Dizilimi

Üstü Cam veya Mesh kullandığım senaryoda en iyi fan dizilimi nasıl olmalı hangi taraf intake hangi taraf egzoz olmalı ben normalde push pull sistemiyle üstü cam modunda radyatör dikey olarak kullanıyordum toplam 9 fan intake 2 fan egzoz olarak kullanıyordum ama hem fanların gücü iyi değildi hem...
  5. Brysf

Yardım Lian Li Kasa Fanı Tavsiyesi

Vision Compact Kasam var 6 tane reverse 2 tane egzoz fan alacağım kasada daha önceden başka marka fan kullanıyordum ama statik basıncı yetersizdi şimdi daha güçlü fan almam lazım ama her türlü ortalama 6 7 bini buluyor o kadar para vermişken taksitle lian li alayım ömürlük olsun şuan en güncel...
  6. Brysf

Yardım Kasama Hangi Fanlardan Almalıyım ?

Lian Li O11 Vision Compact Kasa kullanıyorum üst panel cam olarak kullanıyorum radyatör push pull şeklinde eski kasa fanlarımı sattım statik basıncı yetersizdi içeride düzgün bir hava akışı yapamıyordu şimdi 6 tane reverse 2 tane düz egzoz fan alacağım bütçem maksimum 6k aklımda Thermalright...
  7. Brysf

Hangi İnternet Sağlayıcısına Geçmeliyim ?

superonline ile turknet arasında kaldım ikisi de Türk Telekom alt yapısı üzerinden veriyor superonline seçersem Tp Link Ex530v modem seçme şansım olabilir tabi stokta varsa o biraz risk turknet zaten iyi ama kararsız kaldım ikisi de 1000mbps aynı fiyata geliyor zaten sizce hangisini seçmeliyim ?
  8. Brysf

Öneri Lg 27g640a-B Monitör Alınır mı ?

15 bin bandına kadar tüm 2k Ips monitörlere baktım ve LG sipariş verdim ama son kez emin olmak için soruyorum daha iyi bir şey alabilir miydim ? Lenovo Q27-11 modeli vardı ama hem panel parlaklığı 300 nit hem de kontrast oranı lg den daha düşük kalıyor Lenovo BOE panel kullanıyor Lg ise AUO
  9. Brysf

Çözüldü✓ 2k 240hz Monitör Önerisi

Panel ve malzeme kalitesi iyi olan bir monitör arıyorum maksimum bütçem 15k Aslında oled de isterdim ama yanma mevzusu beni korkutuyor olede yakın renkler veren panel gecikmesi iyi olan sorunsuz model var mıdır ?
  10. Brysf

Jumbum Sitesine Ulaşılamıyor

Lian Li Vision Compact kasamın yan cam panelinin menteşesi camdan ayrıldı teknik desteğe yazdım 1 haftadır cevap alamıyorum WhatsApp destek hattını buldum yazdım yine cevap yok mail de gönderdim cevap vermiyorlar bir tane iletişim numarası bile yok bu siteye ulaşabilen var mı ?
  11. Brysf

Sistem Fan Ayarı Nasıl Olmalı ?

Sistemi bugüne kadar hep defaultta kullandım ilk defa fan ayarı yaptım amacım hem sessizliği çok bozmayayım hem de serin çalışsın kasam Lian Li Vision Compact Sıvı Soğutma Dikey Montajlı Fanlarım ise Thermalright M12QR Kasada Toplam 11 adet fan var 3 tanesi radyatör fanı onlar arkada pull push...
  12. Brysf

Kpss Çalışmalı Mıyım ?

önlisans kpss için çalışıyorum diş protez mezunuyum sizce çalışmama değer mi daha önce özel lablara girdim ama memnun kalmadım hiç çok garipler devlette diş protezde çalışan arkadaşlar varsa memnunlar mı
  13. Brysf

Deathhader V4 Pro Alınır mı ?

V4 Proda herhangi bir kronik sorun var mı gıcırdama veya scroll sorunu ona göre alacağım sizce viper v4 proyu mu bekleyeyim yoksa Deathhader alıp geçeyim mi
  14. Brysf

Yardım 8k Bütçe Mouse Önerisi

Merhum deathhader v3 pro dün valorant oynarken hayatını kaybetti maalesef bir anda kapandı içinden gitti yeni mouse arıyorum aklımda yine deathhader v4 pro var ama o kadar para vermek mantıklı mı bilmiyorum onun dışında Wlmouse huan ve beastx max modeli var aklımda ama emin değilim wraithin...
  15. Brysf

Yurtdışından Kılıf Alacağım Gümrüğe Takılır mı ?

https://www.elago.com/products/magsafe-silicone-iphone-17-case bu markanın kılıflarını eskiden Amazon satıyordu şimdi sadece kendi sitesinde var alsam gelir mi gümrükte takılma ihtimali var mı
  16. Brysf

Yardım Oled Monitör Mü Kaliteli Ips mı ?

şuanda aoc q27g4zr 2k 240hz monitör kullanıyorum ama monitörün malzeme kalitesi berbat heryeri gıcırdıyor ses çıkarıyor dokunmasam bile oluyor monitörü değişmek istiyorum sizce kaliteli bir ıps mı yoksa oled mi almalıyım oled monitörlerin hangi panelleri kaliteli ve uzun ömürlü bilmiyorum ben...
  17. Brysf

Yardım Oled Monitöre Geçmeye Değer mi ?

4 aydır Aoc Q27G4ZR 2k 240hz monitör kullanıyorum ama kasa kalitesi inanılmaz kötü monitöre dokunmasam bile gıcırtı yapıyor durduğu yerde. hazır monitör değişiyorken olede geçmeye değer mi diye düşünüyorum yine 2k 240hz olacak şekilde aklımdaki modeller şunlar sizce olede geçilir mi yanma...
  18. Brysf

Valorant Hesabım Hakkında Yardım

Yaklaşık 1 yıldır valorantın saçma sorunuyla uğraşıyorum olağanüstü yöntemler denememe rağmen çözülmüyor bu sorunu çözmek için sistem bile değiştirdim yani o kadar söyleyeyim ama çözülmüyor hesabı satmayı düşünüyorum sizce pişman olur muyum belki ileride bu sorun çözülür diyorum ama çözülecek...
  19. Brysf

Resize Bar Açılmalı mı ?

Ryzen 7 9700X ve Rtx5070 li sistemim var Resize bar açmalı mıyım stabiliteyi bozar mı valorant ve cs2 de bir de Tam olarak nasıl performansı arttırıyor anakartım B850 Tomahawk Max Wifi
  20. Brysf

Yardım Maks 8k bütçe Mouse Önerisi

Deathhader V3 pro kullanıyorum ama scroll sorunundan dolayı satıp daha sorunsuz bir modele geçmek istiyorum yine ergo veya patates şekilli bir model olması lazım palm ve claw grip arası tutuyorum web yazılımlı olması çok iyi olur
Geri