Arama sonuçları: *

1. F

7800x3d Full 70 Derece

selamlar, 7800x3d işlemcim 70 derecede calısıyor, oyundan cıkınca 60-65 civarında takılıyor bi kasma donma sıkıntı yapma yok, macunu yeni değiştim macundan öncede böyleydi , sıvı soğutmam tryx panaroma, soğutmamda sağlam, kasa fanlarımda ters düz ayarlı hava akışı güzel. 7800x3d lerde genelde...
  2. F

Yardım 5080 Fanı Bi Calısıyor Bi Duruyor

selamlar, yeni bi kart aldımda daha önce bi kaç konu açmıştım fanlar sürekli dönüyor diye, afterburnerda bi kaç ayar yaptım fakat fanlar şimdide bi duruyor bi calısıyor, durdugu zaman alt tab yaptıgımda mesela direkt aktif hale geliyolar, alt tab yapmasamda 30-40 saniye sonra direkt calısıyolar...
  3. F

Yardım RTX 5080 Aldım Nasıl Test Edeceğim

selamlar 5080 aldımda daha testini nasıl yapıyoruz hız sıcaklık vs.vs bişiler pek anlamıyorumda + olarak, bunun fanları hiç durmadan dönüyor normal mi :D daha önce 9070 xt vardı onda böyle bir şey yoktu bazen dönüyo bazen duruyodu
  4. F

Yardım 5080 Aldım Sleeved Rgb Önerisi

Arkadaşlar selam, 9070xt vardıda onda lianlinin rgb kablosunu almıştım , pinleri 5080 ile aynı değilmiş bu patladı elimde, 5080 için hangisini almalıyım kaç pin olması lazım bilgim yokta bu konuda https://www.incehesap.com/lian-li-strimer-wireless-16-12-g89-pw16-121w-00-fiyati-75935/ Linkteki...
  5. F

Radeon RX 9070 XT'den RTX 5080'e Geçenler Ne Diyor?

Selamlar, 9070 xt den geçiyorum, of be bu neymiş dedirtir mi? Çok fazla fark yokmu
  6. F

Yardım RTX 5080 İçin Rgb Kablo Arıyorum

selamlar, 5080 sipariş ettimde, şuan aktif olarak 9070 xt kullanıyorum sanırım bunun rgb kablosu ona olmuyor. lian li nin hangi pin kablosunu almam gerekiyor bilgim yokta 5080 için. bilgi alabilir miyim
  7. F

Yardım Colorful RTX 5080 Alacağım

Selamlar, COLORFUL 5080 alacağımda şuan satoıcı sadece prostore olarak gözüküyor, güvenilir midir varmıdır bilen? https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-colorful-rtx-5080-igame-ultra-w-oc-16gb-v-256-bit-gddr7-16-gb-fiyati,1033577419.html
  8. F

W11 Den W10 A Geçsem Sistemimi Max Performansda Kullanamaz Mıyım ?

arkadaşlar merhaba, ben knight oynuyorumda w11 de ***** saçma directx hataları almaya başladım format attım herşeyi yeniledim bios update vs ama geçmedi w10 da kullanırken bir sorun yoktu bi kaç ay önce. Ben şimdi bi pc topladım özelliklerini aşağıya bırakıyorum, ilk kurarken w10 kurucaktım...
  9. F

Yardım 5080 Alıcamda Reislerim Bi Konuya Bakar Mısınız

selamlar aktif olarak rx 9070xt kullanıyorum, rtxe geçmek istiyorum. Colorful rtx 5080 tipi çok aşırı hoşuma gidiyor beyaz olanı, sistemim benim beyaz sistem link : önerir misiniz? şuan satıcılara baktım sadece prostore gözüküyor alınır mı? Önerebileceğiniz başka varsa bakabilirim
  10. F

Çözüldü✓ İşlemci 70 dereceden aşağı düşmüyor

⦁ Anakart : Asus Rog Strıx X870-A ⦁ RAM : Klevv Cras V Rgb 32GB) ⦁ CPU : AMD Ryzen 7 9800X3D ⦁ GPU : SAPPHIRE PULSE 9070XT ⦁ PS : CORSAIR RM1000E ⦁ SIVI S. : TRYX PANAROMA 360 Arkadaşalr selam, pc işlemci yükte değil sadece knight onlnie ve google chrome açık fakat 70 dereceden aşağı...
  11. F

7800x3d ile asus x870 bios ayarı

Selamlar, 7800x3d işlemcim var daha öncede b işkonu acmıstım bunla alakalı, Nebi Akgünün videosunu önermişlerdi fakat o MSI bios oldugu ıcın pek anlamadım benimki ASUS Bios , x870 var bende. Sıvı sogutucum tryx panarome 360mm pc nin içeriğide iyi havalandırmaya sahip fakat 75-79 derecenin...
  12. F

Yardım 7800 x3d Sürekli +75 Derece

Merhabalar, Sıvı sogutmam tryx panaroma 360 tüm fanlarım lianli lcd, sağlam fanlar yani çalışma durumlarıda orta hızda calsıtrıyorum hep oyun oynamıyorum bir şey yapmıyorum genelde 15-20 sekme chrome 3-4 sekme edge , 1 sekme opera açık işlemci 75 dereceden aşağı inmiyor, bazen iniyor 30-40dk...
  13. F

RGB lerim yanmıyor, pc görmüyor yardım lütfen

Selamlar, L-Connect uygulaması bir anda kabloları ve fanları görmemeye başladı sebebi ne olabilir ? Hiç bir RGB yanmıyor, RAM'inde RGB si yanmıyor o ne akaka anlamadım işlemcide bi temassızlık olabilir mi ? Sökmeden önce bi sormak istedim. SADECE RAM açılırken RGB si yanıyor fakat pc...
  14. F

Selam, acil klavye önerisi lütfen.

Arkadaşlar merhabalar, Bana acil olarak max 5k TL'ye kadar bilek desteği olur olmaz farketmez kablosuz çok fazla ses çıkarmayan Rampage Chief tarzında prntscr + numlock tuşu olan bir klavye lazım beyaz olması tercihimdir sistemim beyaz çünkü şimdiden öneriler için teşekkür ederim
  15. F

Hayalimde ki o sistemi topladım

Selamlar, hayalimdeki istediğim sistemi topladım bi hayırlı olsunuzu alırım dostlar, forumdaki arkadaşlara teşekkür ederim bi çok bilgi edindim burdan https://www.veed.io/view/305c9731-57ae-4ed6-a05a-e4715f51a20e?source=%2Faraclar%2Fvideo-barindirma%2Fvideo-yukleme&panel=share
  16. F

Beyaz asus monitörü aldım sizce nasıl

Selamlar, https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-rog-strix-xg27acs-w-27-inc-1ms-180hz-ips-hdr-monitor-beyaz-1244542.html bu monitörü aldım sistemim beyaz diye beyaz tercih ettim, daha farklı beyaz güzel alternatifler var ise link alabilirim. + ROG STRIX olması beni kendine daha çok çekti.
  17. F

2k beyaz monitör önerisi varmı arkadaşlar 27 inç

selamlar 2k beyaz monitör önerisi varmı arkadaşlar BEYAZ olması önemli, sistemim beyaz çünkü.
  18. F

HANGİ ASUS MONİTÖR İŞİMİ GÖRÜR ?

Selamlar Sadece knight onlnie oynuyorum, fps oyunları bazen ara sıra oynarım, günlük 2-3 saat yayın yapacağım. Şuan 34 inç warp var fakat alışık olmadığım için bunu eşime vereceğim kendime 27 almak istiyorum 2k aşağıdakilerden hangisini almaylımı ? Sistemim beyaz...
  19. F

34'' monitörüm puslu gösteriyor ( warp )

Selamlar, ilk defa 34'' monitöre geçtimde , 27 lik monitörüm daha net daha güzel 1920x1080 olmasına rağmen 2k monitör aldım 34'' link : https://www.hepsiburada.com/warp-wrp...za=Hepsiburada knight oynuyorum ama bi tık puslu gösteriyor rahatsız edici derecede değil şuanlık fakat 1-2 gün sonra...
  20. F

Warp monitör aldım 32 İnç

Selamlar, Sistemim beyaz 32 inç beyaz monitör arıyordum bi yatay bi dikey aşağıdaki monitörleri buldum sipariş geçtim, sizce nasıllar benim gayet hoşuma gitti...
Geri