Arama sonuçları: *

• Users: c4brky
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. c4brky

Yardım Lian-Li Hydroshift Iı Lcd-S 360n Ekran Bağlantısı Kopma Sorunu

Sıvı soğutucumun LCD ekranı sürekli USB bağlantısı kesiyor şöyle söyleyeyim; ekranda görüntü gitmiyor kesilmiyor sadece bağlantı kopuyor ve sebebini bulamadım. USB bağlantısı koptuğunda sistemde bir kaç hata atılıyor ve lian li nin aygıt yöneticisinde isminin gittiğini görüyorum. Ardından LCD...
  2. c4brky

Çözüldü✓ Yeni sistem sürekli mavi ekran

Arkadaşlar sistemimin bir kaç parçasını değiştirdim ve kasayı topladım. Her işlevi sorunsuz gerçekleştirdim sistem çalışıyor. Fakat windows kurmaya sıra geldiğimde eski ssd mi kullandım sonra sürekli mavi ekran yemeye başladım ssd samsung 990 pro 1tb içerisinde zaten win11 yüklüydü ama mecbur...
  3. c4brky

Çözüldü✓ Lian-Li SUP01 kasası alınır mı?

Bir çok kişi kasanın tasarımı ve hava silkülasyonu konusunda şüpheye düşecektir bende başta öyleydim fakat olağanüstü derecede iyi tasarlanmış. Hava silkülasyonu konusunda 3 odacıklı yapı sayesinde daha iyi bir hava akışı ve hızlı soğutma sağlıyor. Zaten güncel bir kasadır kendiside. Ne...
  4. c4brky

Çözüldü✓ 6400MHz + CL32 mi 7200MHz + CL34 mü?

Arkadaşlar yeni bir anakart aldım, anakart modeli MSI MPG Z790 EDGE WIFI DDR5 modeli ve bu anakarta ram çekmem gerekiyor. İşlemcim i9 13900KF bu işlemciye alabileceğim en tepe anakartlardan birini aldım, herhangi bir sorun yaşatacağını düşünmüyorum ama fikrinizi almak istiyorum. Elimde 3-4...
  5. c4brky

Arctic MX-6 mı yoksa Thermal Grizzly Kryonaut mu?

TG Kryonaut (12.5W/mk) (1gr) = 420tl MX-6 (8.5W/mk) (8gr) = 399tl Seçiminiz ne olurdu?
  6. c4brky

47K 13900KF + 4070 + B760M + ASUS 280Hz 1ms IPS monitör

Böyle bir sistemi 2. elden buldum, 4x8gb 3600mhz + corsair icue link h150 360mm + 1tb samsung 990 pro + msi a750w + asus vg279q olması lazım 27" 280hz 1080p monitör dahil bu sisteme siz kaç para verirdiniz ve darboğaz sorunu varmış sanırsam ne çözüm önerirsiniz, ben kendimce anakartı ve ram...
  7. c4brky

❌İndirim Bitti! Asus Rog Harpe Ace AIM LAB %45+ indirimde

https://www.itopya.com/asus-rog-harpe-ace-aim-lab-edition-kablosuz-gaming-mouse_u21374
  8. c4brky

Çözüldü✓ Asus Rog Harpe Ace AIM LAB mouse nasıl

Hocam cihazı tavsiye edenler var mı kullananlar veya denemiş olanlar gücü, kontrolü, kavrama hissiyatı vs. ne durumda oyunlarda hile sayılacak yazılım veya modlama sorunu yaşanıyor mu? https://www.itopya.com/asus-rog-harpe-ace-aim-lab-edition-kablosuz-gaming-mouse_u21374
  9. c4brky

Öneri Klavye ve Switch Tartışması

Blue switch klavyeler çok fazla ses çıkartıyor, benim istediğim sessiz ve yumuşak tuşlar. Ayrıca low tasarım yani ciklet tuş tasarımını seviyorum. Laptop kullanıcısı olarak gayet alıştım diyebilirim. FPS odaklı hz ve ms değerleri iyi kaliteli olan ne önerebilirsiniz? %60 lık klavye tercihimdir...
  10. c4brky

MSI eko 9800x3D + 5070 Ti toplama sistem yapıyorum fikir lazım

Yayınlarda kullanmak üzere yapıyorum, laptop üzerinde yayını vereceğim araya capture card ile görüntü aktarıp bu cihazı ana cihaz yapacağım. Cihazın asıl amacı; Oyunları güçlü ve sorunsuz derecede oynayabilmek, video edit / render alabilmek, kodlama ve yapay zeka işlerine atılım, belki gerek...
  11. c4brky

❌İndirim Bitti! 🔥 Laptop Ram Dual Rank 16Gb 3200MHz CL22 1266TL (2x16 GB tavsiye)

Kendi cihazım için arıyordum ve dual kit olarak satılan bulamayınca böyle bir seçeneğe gittim. 2 tane sipariş verdim ve ikisi de DUAL rank geldi. Ben memnun kaldım, Aison firması Crucial yetkili satıcısıymış...
  12. c4brky

Çözüldü✓ DUAL 16gb ile SINGLE 8gb ram sorun yaratır mı?

Cihazda 8+8 ram takılıydı, Crucial markasından bir 16gb ram aldım güzel gözüken ve o DUAL rank olarak geldi normalde 8gb olanlar SINGLE rank tı. DUAL olması daha iyi ama şu an düşünüyorum bu 2 ram DUAL çalışmakta sorun yaşar mı? CPU-Z üzerinde DUAL çalıştıkları ve 24gb olduğu gözüküyor...
  13. c4brky

Çözüldü✓ Laptop için 2x16gb Dual Kit DDR4 3200 MHz CL22 1.2v

Cihazım Monster Abra A5 v17.2 ve ram takviyesi yaparak 32gb dual kit ram yapmak istiyorum. Çoğunlukla oyunlar, render işlemleri ve yayınlar gibi işlemlerde kullanıyorum cihazı. Bu sebeple güzel ram tavsiyeleri verirseniz güzel olur. Ayrıca Türkiye içi teslimat olsun, yurtdışı ürünü istemiyorum...
  14. c4brky

Çözüldü✓ Aşırı Drop Sorunundan Yayınlar Aksıyor - Darboğaz - Ekran Kartı Güçlü Kalıyor

Elimdeki cihaz "Monster Abra a5 v17.2" (Ram takviyesi yapıldı!) ve aşırı bir darboğaz yeme problemi yaşıyorum. İşlemcisi Intel i5 11400h, ekran kartı ise Nvidia RTX 3050ti Max. Perf. dır. Ne yaptıysam darboğaz kaynaklı drop sorununu çözemedim, ekran kartı için özel ayarlar kullanıyorum ve ekran...
  15. c4brky

Çözüldü✓ Monster Abra A5 V17.2 Bios Güncelleme

Eski Bios dosyalarında afu dosyası verilirdi ve bunun sayesinde cihazın güncellemesini exe olarak normal işlemle başlatabilirdik artık bu dosyalar değişmiş durumda. Yani daha önce pek bios güncellemeyle de uğraşmadığım için sormak istiyorum. Hangi dosyayı çalıştırmam gerekli?
  16. c4brky

Çözüldü✓ 200+ FPS Sürekli anlık drop ve lag yiyor, nedeni bilinmiyor.

Sistemim Monster Abra A5 v17.2 laptop modeli ve bir süre önce +8gb ram takviyeyle 16gb yaptım. Cihazda i5 11400h ve RTX 3050ti var. Cihaz alınalı en fazla 6 ay falan olmuştur ve sıfır cihaz olarak satın aldım, macunlardan kaynaklı ısınma gibi bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Her ne oluyor...
  17. c4brky

Çözüldü✓ Yardım gerekli! 200+ FPS Anlık drop ve lag sorunu, nedeni bilinmiyor.

Sistemim Monster Abra A5 v17.2 laptop modeli ve bir süre önce +8gb ram takviyeyle 16gb yaptım. Cihazda i5 11400h ve RTX 3050ti var. Her ne oluyor bilmiyorum ama mesela Valorant üstünden örnek vereyim anlık drop yiyorum ve bu sürekli oluyor. Hareket ederken ekran saniyelik takılmalar yaşıyor...
  18. c4brky

Çözüldü✓ N11 üzerinden aldığım ram sahte mi? Crucial yerine MTA markasına çıkıyor.

Sanırım sahte çünkü hiç kontrol etmedim ve seri numarası bile farklı. Yaklaşık 1 ay civarıdır kullanıyorum. Ekran görüntülerini bırakıyorum. @Abdullah Hacıgül Videoyu izleyip kontrol etmek istedim aynı site diye ve sanırım aynı şeyi yaşamışım. Crucial ibaresi mevcut değil, markaya ait bir...
  19. c4brky

Çözüldü✓ Laptop için Sodimm ram önerisi

Bilgisayar modelim Monster Abra a5 v17.2 sürümü. İçerisinde Crucial marka 8gb 3200Mhz CL22 1.2v ram bulunuyor ve bunun bana yetmediğinin farkındayım, oyun ve programlarda sıkıntı yaşıyorum. Bunun için bir kaç ram kafamda var fakat bazı sormak istediklerimde var. Bunlara karşı ne önerirsiniz...
  20. c4brky

Yardım Forza Horizon 4 harici yerine dahili ekran kartını kullanıyor

Buradaki açtığım konuda olduğu gibi aynı sorunun bir de şu versiyonu bulunuyor. Ekran kartı kullanımı Forza Horizon 4 oyununda değişiklik gösteriyor, bir dahili bir harici ekran kartını kullanıyor. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Bilgisayar Sistemi: Monster Abra A5 v17.2 (Orijinal Windows 11 Pro)
Geri