Arama sonuçları: *

1. Tarık Baskan

Monitör dahil 26k sistem önerisi

https://www.itopya.com/vok-ready-v2-intel-core-i3-13100f-gigabyte-geforce-rtx-4060-windforce-oc-8gb-16gb-ddr4-512gb_h28712 https://www.itopya.com/modart-fast-v4-intel-core-i3-14100f-asus-geforce-rtx-4060-dual-oc-v2-edition-8gb-16gb-ddr5-5_h28749...
  2. Tarık Baskan

Saçlarım uzamıyor şekil almıyor

Saçlarıma şekil veremiyorum ve uzamıyor ne yapabilirim? 1734887853 Saçımı önceden kısa kullanıyordum uzatmaya karar verdim 2 aydır neredeyse hiçbir uzama yok ve şekil de veremiyorum saçlarıma özellikle sol tarafı kendi kafasına göre şekil alıyor. Saç işlerinden pek anlamam bir ara...
  3. Tarık Baskan

Yardım Güvenli İnternet kapalı olmasına rağmen oyun indiremiyorum.

Epic Games üzerinden Rainbow Six Siege indireceğim.Yükleye bastığımda Ubisoft Connect'e atıyor.Orada biraz beklettikten sonra yükleme ekranına geçiyor ama sabit bir şekilde kalıyor.Güvenli internet kapalı.VPN ile denediğimde yükleme oluyor.Ne yapabilirim?
  4. Tarık Baskan

Artık Windows 11'e geçilir mi?

Merhabalar.Windows 11'in çıkışı üzerine 3 yıl oldu.İlk zamanlarda kullanan kişiler çok fazla sorun olduğunu söylüyordu.Aradan baya zaman geçti o sıkıntılar çözüldü mü, şuan kullanan kişiler memnun mu, sistemim geçebilecek kadar güncel mi, bunları merak ediyorum.
  5. Tarık Baskan

F/P Kaliteli Klima Önerisi

20-25k bütçemiz var. Kullanacağımız odanin büyüklüğü 20 metrekare civarında.
  6. Tarık Baskan

MSÜ Sınavı Nasıl Geçti?

Tarih zordu bence. Matematik ve fen beklediğimden kolaydı. Türkçe bana fazla zor gelmedi ama zor diyenler var. Giren arkadaşlar ne düşünüyor sınav hakkında?
  7. Tarık Baskan

Yeni Yılda Bilgisayar Fiyatlarına Gelecek Zam

Dostlar merhaba. Az önce şöyle bir haber gördüm. Haberin konusu bilgisayar fiyatlarına gelecek zam hakkında. Merak ettiğim şey şu zaten her yıl fiyatları artıyor bilgisayarların bu yılda artacağı su götürmez bir gerçek ama artış önceki yıllara göre daha mı fazla olacak? Bilgisi olan arkadaşlar...
  8. Tarık Baskan

Turknet 2 haftadır kuruluma gelmiyor

2 hafta önce turknete internet başvurusu yaptık.2-6 iş günü içinde gelir kurulumu yaparız dediler tamam dedik.6 gün oldu gelen giden kimse yok.Aradık sorduk niye böyle oldu diye yaşadığımız bölgede arıza varmış. Ekiplere durumunuzun aciliyetini belirttik dediler. Birkaç gün daha geçti aradık...
  9. Tarık Baskan

Uzun aradan sonra YKS'ye Nereden Başlamalıyım?

Dostlar merhaba.Bu sene benim sınav senem.Fen lisesinde okuyorum ama açıkçası 9 10 11 pek iyi geçmedi benim için.Yazilidan yazılıya çalışmıştım.Bu yaz ise calismalara ciddi anlamda start verdim.Kasım ayına kadar her gün düzenli bir şekilde çalışmalarımı sürdürüyordum.Tyt bitmişti ortalama 80...
  10. Tarık Baskan

Yardım İşlemci boşta 90 derecelere kadar çıkıyor

Stok fan kullanıyorum söküp baktığımda işlemcinin durumu bu termal macun yenilemem gerekiyor galiba https://hizliresim.com/am2k887
  11. Tarık Baskan

Fiyat performans m2 ssd önerisi

Anakartım biostar b450 1TB olursa daha iyi olur bütçede 2k civarı.
  12. Tarık Baskan

Epic indirimlerinden yaptığım sepet yorumu

God of War eklesem mi eklemesem mi kararsız kaldım oyunu 2 kere bitirdim ama tadı damağımda kaldı yakında Ragnarok'da pc ye çıkacak onu oynamadan önce bir kere daha ilk oyunu bitirsem diye düşünüyorum.Bütçem 1100 tl bu oyunlar arasından şunu çıkar dediğiniz veya bunu ekle dediğiniz neler...
  13. Tarık Baskan

PC Hocası 4060Ti 16GB sistemi alınır mı?

Sistemin linki burada.Ne diyorsunuz önerir misiniz?
  14. Tarık Baskan

30K bütçeyle f/p pc ve monitör önerisi

Ben şöyle bir sistem topladım tavsiye eder misiniz etmezseniz ne edersiniz? https://www.itopya.com/KendinTopla?p=7581_1-13703_1-9264_1-5661_2-23796_1-23_1-15011_1-10934_1
  15. Tarık Baskan

Öneri F/P çalışma/ofis koltuğu

Rahat ve çok fazla terletmeyen bir ofis koltuğu arıyorum.Önerilerinizi bekliyorum.
  16. Tarık Baskan

Bilgisayar uykudayken kendi kendine açılıyor

Ben bilgisayara hiç ellememe rağmen açılıyor.Uykudayken oluyor sizce sebebi nedir?
  17. Tarık Baskan

Öneri F/P hoparlör arıyorum

Çok ekstrem bir şey olmasına gerek yok video film izlemek için arıyorum.Şunu önerir misiniz önermiyorsanız ne önerirsiniz?
  18. Tarık Baskan

Öneri 5000 6000 arası telefon önerisi

6000 üstünede biraz çıkabilirim.
  19. Tarık Baskan

Oyun kolunun kontrolleri ters

X tuşuna bastığım zaman yuvarlak çalışıyor üçgene bastığımda kare analoğu yukarı itince aşağı aşağı itince yukarı gidiyor bunu nasıl çözerim? Üstelik bazı oyunlarda görmüyor kolu. DS4Windows üzerinden yapmaya çalıştım ancak kol gözükmüyor orada bayağı araştırdım bir şey bulamadım. Kol Logitech...
  20. Tarık Baskan

CPU kullanımı neden bu kadar az

God of War oyununda gpu kullanımı %100 deyken cpu kullanımı çok düşük.Oyundan mı kaynaklı yoksa cpu'da mı sıkıntı var çözemedim yardımcı olabilir misiniz?İşlemcim ryzen 5 1600
Geri