Arama sonuçları: *

• Users: creatine
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Lenovo Legion 25-10 320 Hz Ayarları

Forumdaki fhd oyunculuk isteyen herkes gibi indirimlerden aldım bu monitörü, fps sıkıntım da yok sistem her türlü 500 üzeri alıyor fhd olarak. Cs2 için monitör ayarları nasıl olmalı sizce? Panelden ayarlanacak ayarlardan bahsediyorum yani hdr açık mı olsun mesela gibi gibi
  2. C

Msi Coreliquid A13 360 Kablolama Hakkında Yardım

Arkadaşlar bi sistem topladım parça parça, kendim montajını yapıcam inşallah kazasız belasız (Ardahan'da yaşıyorum o nedenle teknik yardım alma imkanım yok keşke olsa) Sistem şu şekilde; -Montech King 95 pro 6ARGB Fan -Msi x870E Tomahawk -7800 x3D -Saphire Nitro+9070xt -Lexar Ares 16x2 6000...
  3. C

Ramsiz Kaldık Yardım

Arkadaşlar geldik 30 yaşına iş güç Allaha şükür bir düzen oturttuk dedik bi bilgisayar toplayalım hayalimizi gerçekleştirelim. Toplamaya topladık ama ramsiz kaldık, 6000 mhz cl30 ram almak hayal oldu 20.000 tl leri bulan fiyatları var, ikinci elcilerde veya topluluklardan almak dışında pek bir...
  4. C

24” Rekabetçi FPS İçin Monitör Tavsiyesi (CS2 Odaklı) — Bütçe Maks 17.000 TL

Merhabalar arkadaşlar, Uzun araştırmalar sonucu yeni sistemimi topladım ve şimdi rekabetçi oyunlarda (özellikle CS2) kullanmak üzere 24” civarı yüksek Hz + düşük input lag odaklı bir monitör almak istiyorum. 27” bana büyük geldiği için düşünmüyorum. OLED konusunda öneri yapanlara şimdiden...
Geri