Arama sonuçları: *

• Users: Fabledgen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Fabledgen

Gta 5 Oynayacak Yaşıt Elemanlar Arıyorum

legacyden enhanced olmuş uzun süredir girmiyordum gta 5 migrate edemedim hesabı görev yapar takılır eğleniriz gelmek isteyen varsa 20 yaşındayım -steam arkadaşlık kodum: 1072182630 -Discord: Fabledgen
  2. Fabledgen

Ready Or not kanıtların otomatik toplanması

Arkadaşlar bilen varsa yardımcı olursa sevinirim kanıtları tıoplamaktan zorsunuyoruz kanıtları otomatik toplayan bir sistem veya mod olması lazım bilen varsa sevinirim ayrıca giredebiliriz birlikte
  3. Fabledgen

Hangi internet sağlayıcısı en iyisi

Şuan da Türk Telekom kullanıyorum evde ocakta sözleşme bitiyor ve faiş fiyat çekiyorlar zaten kötü internet veriyorlar. Tavsiye edebileceğiniz veya kullandığınız internet sağlayıcısı var mı?
  4. Fabledgen

Clash Royale klanimiza bekleriz 3 kişiyiz

Merhaba arkadaşlar clash royale klanimizda şuan 3 arkadaşız eğlencesine açtığımız bir klandi vs falan atıyorduk klan az kişi olunca çok sarmadı aramıza yeni arkadaşları bekleriz kupalarimiz yüksek zaten bağışlar bol olur. Samimi bir ortam oluşmasını istiyoruz...
  5. Fabledgen

Peak oynayacak eleman arıyorum

yaşım 19 samimi saygılı peak oynayacak arkadaşlar arıyorum DC: ilbeyy6
  6. Fabledgen

Vpn ile E devlete girmek sorun teşkil eder mi

merhaba arkadaşlar bilişimden veya bu işlerden anlayan birisi yardımcı olabilir mi ? arkada vpn açık kalmış babamda e devlete girmiş ıp adreslerine girdim orda da vpn ile girdiği için farklı ip adresleri gözüküyor bir sıkıtnı olur mu acaba? protonVPN kullanıyorum bu arada
  7. Fabledgen

Malatya Turgut özal ve Osmaniye korkut ata üniversiteleri nasıl?

Malatya Turgut özal ve Osmaniye korkut ata üniversiteleri nasıl? arkadaşlar çevrenizde veya siz okuyorsanız o bölgede yaşıyorsanız bilgi verebilir misiniz birde depremden sonra kahramanmaraşı da merak ediyorum sütçü imamda ulaşım ve yurt sorunları var mı? hatta bu üç üniversite için varsa genel...
  8. Fabledgen

Dead by daylight ve ready or not oynayacak arkadaş arıyorum

dead by daylight ve ready or not oynayacak muhabbeti saran arkadaş arıyorum discorddan veya steamden iletişime geçebiliriz
  9. Fabledgen

Oyun Arkadaşı Arıyorum

Ready Or Not ve Dead by daylight oynacak arkadaşları arıyorum şuan readyornot yüklü dead by daylight yeni yükleyeceğim daha önce hiç oynamadım belli saat planlayıp o satte girecek muhabbeti düzgün arkadaşlarlarla girmek istiyorum steamden eklerim haberleşiriz
  10. Fabledgen

Ekran kartı vram usage aşımı

merhaba arkadaşlar tom clancy ghost recon breakpoint oynuyorum benim vram 3900 mb olarak gösteriyor(3.9 Gb) oyunda high grafiklerde 4500 mb (4.5gb) kullanıyor ama yine de oynamaya devam edebiliyorum mediuma alınca tost makinesi gibi oluyor highda bile tatmin etmedi de vram usage bu kadar...
  11. Fabledgen

Hangi diziyi izlemeliyim dizi önerisi

arkadaşlar merhabalar breaking bad ve the walking dead hayranı birisiyim ve bu dizileri iki kere izledim artık aynı şeyleri izlemek istemiyorum peaky blinders izledim hoşuma gitti ama o kadarda sarmadı bana öyle bir dizi önersisi yapın ki izlediğim zaman evet üçüncü favori dizim bu ya diyeyim...
  12. Fabledgen

Hangi oyunu almam gerektiği konusunda kararsızlık

merhaba arakadaşlar steam yaz indirimlerinde güzel şeyler var fakat hangi oyunları almam gerektiği konusunda kararsızım rdr2,ready or not,the forest,forza horizon,dyingh light gibi oyunlar var ama onlarda artık zevk vermiyor biraz daha farklı oyunlar oynamak isitiyorum lethal company,lock down...
  13. Fabledgen

Among us mobile inmiyor

Among us play storeden indirmeye çalışıyorum yüzde yüzde takılıyor yeniden başlattım telefonu olmadı mobil veriyle de denedim değişen bir şey yok telefon modeli redmi note 8 hafıza da yeterli başka bir oyun indirmeyi denedim indirdi
  14. Fabledgen

Birisinin telefon numarasının kime ait olduğunu görme nasıl yapılır?

konuştuğum kızın numarasının kime ait olduğunu öğrenmek istiyorum nasıl yaparım? Ad soyad alsam yeterli bilen varsa yardımcı olabilir mi? Eski sevgilim veya arkadaşım çıkmasın sonra .p :D
  15. Fabledgen

Days gone PC ayarı görüş açısı

Days gone yeni PC için satın aldım ayarları kurcaladım fakat birturlu bulamadım adam ekrana çok yakın adamı uzaklaştırip görüş açısını arttırmayı nasıl yapabilirim?
  16. Fabledgen

ready or not oynayacak sağlam ekip aranıyor

arkadaşlar youtubede elraen falan izlerken herkes öyle eğlenceli bir ekip istemiştir varsa indirimde ready or not alan güzel bir eğlenceli ekip kuralım öyle dümenden olmasın birkaç arkadaşım daha olucak eğer katılmak isterseniz sunucu linki : https://discord.gg/UfgGBzj4Sg sizin ekibiniz varsa...
  17. Fabledgen

red read redemption save dosyası yardımcı olabilir misiniz

merhabalar ben rdr 2 de abimin kaydı açık kalmış bende kendi kaydımı açayım derken yanlışlıkla üstüne kaydetmişim benim kaydım da %28 di kırmızı topraklı yerlere yeni geçmiştim tam da hatırlayamıyorum nerde kaldığımı ormanlık alanlar vardı chapter kaç bilmiyorum eğer bilen varsa save dosayamı...
  18. Fabledgen

gtx 1650 ekran kartı driver güncellemesi

gtx 1650 ekrann kartım var sürücüyü indiriyorum indiği zaman donuyor ve uzun bir süre bekledikten sonra kurulum ekranı gelmesine rağmen tekrar idnrimemi istiyor 5 kez indirdim hala kuramıyorum aynı sorunu yaşayan var mı veya çözümünü bilen varsa memnun olurum. sürümde: 516.59
  19. Fabledgen

Seagate Barracuda 1TB VS WD Blue 1TB

https://www.hepsiburada.com/seagate-barracuda-1tb-3-5-7200rpm-64mb-cache-sata-3-sabit-disk-st1000dm010-p-HBV000003FDEG . https://www.hepsiburada.com/wd-blue-1tb-7200rpm-sata-3-0-64mb-3-5-sabit-disk-wd10ezex-p-BD301330 bu iki harddsik arasında kaldım fiyat farkı da fazla wd blueye param...
  20. Fabledgen

GTA 5 ONLİNE ANLIK FPS DÜŞÜŞÜ

gta 5 de önceeden 80 fps alırdım şimdi ise 50 fps zor görüyorum hatta 75 oluyo bi anda 37 ye düşüyor ne olduğunu anlamadım grafikleri düşürdüm yine olmadı tüm sürücülerde tam , çık gir yapıyorum pc yeniden başlatıyorum çözülmüyor bilen varsa yardımcı olabilir mi? pc özelliklerim intel i5 9400f...
Geri