Arama sonuçları: *

• Users: qualityben
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. qualityben

Roblox robux satın alımı

Selam kredi kartı aracılığıyla robux satın alacaktım fakat türkiyede olduğum için robloxun kendi sitesinden satın alamıyorum. Robux satın alabileceğim ve 2D Secure ödeme yöntemi kullanan bir site var mı?
  2. qualityben

Discord ID sorgu saçmalığı

Merhaba discordda bir sunucuda takılıyordum bir kişi ile kavga ettim ve hiçbir linke basmamama rağmen benim id'mden il, ilçe, ip(vpndeki ip), gmail, koordinat ve internet sağlayıcımı buldu. Bunu nasıl yapıyorlar? Discord veri mi satıyor? Hatta size açıkça şunu diyeyim ki ben de böyle bir şey...
  3. qualityben

Zevkime uygun oyun önerisi

Merhaba oyun zevkim biraz karışık ve oyun önerisi arıyorum.Minecraft, RDR2, TLOU1/2, Detroit, FC26 oynadım/oynuyorum bu tarz 4-5 oyun önerisi.
  4. qualityben

15.000-20.000 TL civarı telefon önerisi

Merhaba 15.000 TL-20.000 TL civarı telefon arıyorum modern bir telefon hissi versin, 5G uyumlu olsun ve dışarıdan görünüşü güzel, şık olsun. *Kamera da önemli.
  5. qualityben

Bir kız benden hoşlanıyor mu nasıl anlarım?

Merhaba, bizim sınıfta bir kız var ve benden hoşlanıyor mu bilmiyorum yakın arkadaş değiliz fakat arkadaş seviyesindeyiz arada sırada 15-20sn diyalog geçecek kadar yani yakınlık. Sadece arada bir 10-15sn diyalog kurmamıza rağmen bana tiktokdan video atıyor, benle şakalaşıyor kendisinin...
  6. qualityben

Tiktok Profil Görüntüleme

Merhaba TikTok Profil görüntülemeyi kapalı tutuyordum çünkü yanlışlıkla profiline girdiğim insanlar bile ikide bir neden girdiğimi sorguluyordu. Profil görüntülemeyi kapadığım için bakan kişileri de göremiyorum.Geri açsam baktığım kişilere bildirim gider mi?
  7. qualityben

Tiktok profil görüntüleme

Merhaba ben TikTok'da örneğin 19.00'da birinin profiline baktım aradan 10dk geçti 19.10'da tekrar baktım.19.00'da baktığımda bildirim gittiğini biliyoyum fakat 19.10'da baktığımda tekrar bildirim gidiyor mu? Gidiyor veya gitmiyor tek cevap.
  8. qualityben

Oynayacak bilgisayar oyunu önerisi

Merhaba. Bilgisayarımda oynayacak oyun arıyorum aşağıda genellikle oynadığım oyunları ve sistemimi bıraktım yardımcı olursanız sevinirim. Sistem - RTX 5060, İ5 12400F, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD. Oyunlar - Counter Strike 2, Roblox, Minecraft, Rocket League, Forza Horizon 5, FIFA 22. Not:Hikayeli...
  9. qualityben

Kız arkadaşa doğum günü hediyesi

Merhaba direkt çok uzatmadan anlatacağım. Sınıfta hoşlandığım bir kız var şuanlık arkadaş seviyesindeyiz ve bugün doğum günü benim de haberim yoktu çoğu kişi de hediye aldı kız arkadaşları falan bana şaka ile karışık sen neden hediye almadın tarzı bir şey dedi ve yarına hediye götürmem gerek...
  10. qualityben

25.000 TL Telefon önerisi

Merhaba, 25.000 TL bütçem var ve hangi telefonu alacağım konusunda çok kararsız kaldım. Kamerası iyi olsun, günlük işler için ve hafif oyunlar için yeterli olsun.Ayrıca dış görünüşü de şık olsun. Yenilenmiş, 2. el olmasın.
  11. qualityben

Hayattan çok sıkıldım..:c

Ergenliktendir falan diyeceksiniz biraz klasik gelecek fakat 8'deyken çok mutluydum her şey mükemmel gidiyordu şimdi ise sadece 6 ayda çok kötü bir çöküş yaşadım 8. sınıfta gülen, sevinçli, yaşamayı seven bir çocuktum şuanda ise derste, teneffüste, evde bir boşlukta bile sadece bir yere bakıp...
  12. qualityben

Hoşlandığım kıza açılma ve cesaret sorunları

Merhaba 9a yeni geçtim bu yıl sınıfta hoşlandığım biri var ilk 1-2 hafta aramızda diyalog olmadı sonra ufak diyaloglar geçti ödev alışverişi, borç alma/verme durumları oldu kızı x arkadas grubunu ise a,b,c,d olarak adlandirayim c ve d erkek fakat aralarında bir sınır var Ben 1 ay tamamen kendi...
  13. qualityben

Hoşlanma ve cesaret sorunları

Merhaba bu yıl 9. sınıfa geçtim ve sınıfta bir kızdan hoşlanıyorum.İlk 2-3 hafta kızla hiçbir diyaloğumuz yoktu fakat daha sonra aramızda ödev alışverişi, eşya alışverişi, borç alışverişi gibi şeyler oldu ve aramız daha iyiydi en azından arada sırada konuşuyorduk kızın ismi x olsun 4 arkadaşı da...
  14. qualityben

Ortaokulu çok özledim

Merhaba. 7 yılın en zor LGS'sinin stresinden bile çıkamamışken rezil bir liseye gittim ve sadece 2 arkadaşım var, aslında 2 arkadaş derken ben çok çevresi olan bir insan değilim benim için yakın olacağım 1-2 insan yetiyor.Ortaokulumda yakın olduğum 2 kişi vardı fakat yakınlık derken her konudan...
Geri