Arama sonuçları: *

1. the punisher_74

DELL ALİENWARE AW2725D 2K OLED 27" MONİTÖR Alınır mı??

Merhaba arkadaşlar, öncelikle ekran Kartım kartım RTX 4060. Bu monitörü orta-yüksek grafik ayarlarında oyun oynamak ve dizi film izlemek için almak istiyorum. İlerleyen zamanlarda kardeşim PlayStation 5 Slim de alacak, onuda almak istediğim monitöre bağlayıp güzel bir deneyim yaşamak istiyorum...
  2. the punisher_74

İPHONE 14 PRO VS YURTDIŞI Mİ 15 ULTRA

Arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler sizlere şöyle bir soru soracağım sizce uzun kullanım için iPhone 14 Pro'mu Yurtdışı mi 15 ultramı tercih edilmeli Androidden kurtulmak istiyorum ama bir yanım el vermiyor yurtdışı alacağım içinde biraz tereddüt ettim genellikle fazla oyun oynamıyorum günlük...
  3. the punisher_74

100K BÜTÇEYE MONİTOR DAHİL HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

100K Bütçem var 4-5 Yıl götürebilecek Monitör Dahil Yayıncılık Ve Oyun için hazır sistem önerilerinizi bekliyorum Toplamada olabilir sıkıntı olmaz şimdiden teşekkür ederim.
  4. the punisher_74

Asus RTX 5070 TUF Gaming OC Edition ekran kartı nasıldır?

Merhaba Arkadaşlar öncelikle güzel bir sabaha uyanmak niyetiyle iyi geceler. Asus RTX 5070 TUF Gaming OC Edition 12GB ekran kartı almayı düşünüyorum 1.Sorum Olarak; 2K çözünürlükte Kaç sene kullanabilirim bazı forumlarda 12gb olduğundan dolayı 3-4 yıl diyorlar sizce bu doğrumu? Bende aslında...
Geri