Arama sonuçları: *

• Users: Furquality
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Yardım IMEI'si Klonlanmış iPhone Mağduriyeti Nasıl Giderilir?

Sıfır iPhone 11'in IMEI'sinin klonlandığı mesajını babamın sim kartını çıkarıp kendim kullanmaya başladıktan 1 ay veya daha uzun bir süre sonra aldım. E devlette de klonlanmış görünüyor. Turkcell bayiden aldım ve iade kabul etmeyip BTK'ye yönlendiriyorlar. BTK yardımcı olmadı. Apple da...
  2. F

Pc Ayarlarını Bozdum Nasıl Düzeltirim?

Sorunu şu şekilde oluşturdum: MSConfig'ten ön yükleme kısmında "en az" veya bunun gibi yazan bir kutuyu seçip yeniden başlattım ve PC, ekranının köşelerinde "güvenli mod" yazar bir halde masaüstüne açıldı. Artık bundan önce yaşadığım "bu klasörde değişiklik yapabilmeniz için X size izin...
  3. F

Rtx Sistem ve Monitör Tavsiyesi

Oyun için sistem istiyorum. 14k'yi geçmeyecek ve mümkünse 14k'den de baya düşük olup sıkıntı çıkarmayacak en ucuz rtx sistem olursa sevinirim. Montiör de 2000 civarlarında 1080p 144hz yine en uygunlarından olsun. Bir de babam güvenmediği için internetten değil de Vatan Teknosa gibi yerlerden...
  4. F

Oyuncu Laptopı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

3060'lı bir laptop bulmaya çalışıyorum ama incelemelerde bazı eksiler görüyorum ve pişman olurum diye korkuyorum. Örneğin 3060'lı Nitro 5'in sRGB oranı %63, free sync ve adaptive sync yok. Ayrıca fareye tıklama ile ekran tepkimesi arasında 50ms gecikme var. Bunların olmaması bir oyuncu laptopını...
  5. F

Android Tv, Kabloyla Bağlı Telefonu Algılamıyor

Abdullah Abinin Tv'sinin aynısından var. Philips 4k ambilight. Telefonu şarj kablosunu kullanarak tvye bağlıyorum ama tv hiçbir tepki vermiyor. Sadece telefonumda "veri aktar" "fotoğraf aktar" gibi seçenekler çıkıyor ama veri aktarmaya basınca bir şey olmuyor. "fotoğraf aktar"a basınca bir app...
  6. F

Yardım Gardenspaces Açılmıyor

Gardenspaces'ı başka birinin hediye alması için onun linkinden indirdim ama oyunu açınca ilk yükleniyor ekranında bir süre sonra oyun kapanıyor. Depolama izni falan olmadığı için açılmadığını düşündüm ve uygulama ayarlarından oyunun izinlerine girdiğimde ise oyun için hiçbir izin seçeneğinin...
  7. F

Android Bahsettiğim 2 Mobil Oyun Nedir?

Bu 2 oyunu maksimum 2 yıl önce falan oynardım ama nedense Play Store geçmişimde de bulamıyorum. Oyunları tarif edeceğim eğer biliyorsanız yardımcı olmanızı istiyorum. Artık Play Store'dan kaldırıldılar falan diye düşünmeye başlıyorum. 1. Bu oyun bloklarla inşa etme oyunu. Size tarif edilen...
  8. F

Çözüldü✓ Dell G5 SE 15 G515 Nasıl?

https://www.incehesap.com/dell-g5-se-15-g515-6sr54w85c-15-6-full-hd-gaming-notebook-fiyati-56161/?ref=akakce&v=1.75.7 Bu ekran kartının bulunduğu bir cihazı bu fiyata alabiliyor olmak bana çok iyi gibi geldi siz ne dersiniz? Ramini gelecekte artırırım. Bir de internette watt değerinin önemli...
  9. F

Aktif Gürültü Engelleyicisi Müzik Çalmıyorken Kullanılabilir Mi?

Aktif gürültü engelleyicisi olan bir kulaklığın bu özelliğini müzik dinlemiyorken de sadece dış gürültüden kurtulmak amacıyla kullanmak mümkün mü?
  10. F

Yardım CSR Racing 2 Çalışmıyor.

Başlıktaki soruna çözüm bulabilecek var mı? Zaten oyun hakkında İngilizce içerik bile az olduğu için pek umudum yok ama olsun. İlk loading ekranında bir süre sonra loading animasyonu donuyor ve ekran siyah oluyor. Herhangi bir yere dokunduğum anda da oyun kapanıyor. Son güncellemede event...
  11. F

Öneri Gaming Laptop Tavsiye

Öncelikle bu konularda bilgim yok. Yaklaşık 8k olsun. Hoparlör ve malzeme kalitesi kötü olmasın. 1tb hdd + 256/512gb ssd olsun. 8GB ram var ise satın aldıktan sonra 16'ya yükseltilebilir olsun. Ayrıca bazı sorularım var. *Biliyorsanız* onlara cevap verirseniz sevinirim. 1. 17.3 inç istiyorum ama...
  12. F

Şarkının Vokali Nasıl Daha Yapılır?

Linkleri koyup anlatıma geçiyorum. Bu orijinal şarkı: Bu da onun düet şeklinde editlenmiş hali: Düetli şekilde editleyen arkadaş her ne yaptıysa orijinalinkine kıyasla daha parlak bir vokal elde etmiş. Orijinale kıyasla daha parlak olan sesi çok sevdim ve sesin bu halini orijinal şarkıyı...
  13. F

Android Tarif ettiğim Mobil Oyunun Adı?

Oyunda kara sineğe benzeyen bir robotu ray gibi bir şeyin üzerinde hızlıca ilerliyor.(yuvarlak gibi bir robot diyeyim kafanız karışmasın) Dancing Road: Color Ball Run! oyunundaki gibi bir yol düşünün ama yol sadece o robotumsu sineğin gidebileceği kadar genişlikte ve ray gibi, o yoldan çıkması...
  14. F

Wifi Ampul Kapalıyken Anahtar Açık tutulur mu?

Bilicra Mood Wifi Ampul satın aldım. Ampulü kullanmadığım zamanlarda anahtarı enerji vermeye devam edecek şekilde bırakır ve ampulü telefondan kapatırsam; 1. Ampulün ömrü daha hızlı biter mi? 2. Elektrikler gidip geldiğinde anahtar zaten enerji verdiği için elektrikler geldiği anda ampule zarar...
  15. F

Öneri Kulak içi kulaklık Telim Kayboldu

Kulak içi kulaklıkların bazılarının ses çıkışı kısmında gri ve kare kare tel gibi bir parça olur. O parçanın biri kayboldu ve kulaklığı kullandıkça içine içine kir birikir diye korkuyorum. Nasıl bir kalıcı çözüm bulabilirim? İnternette ben o tellerden satıldığını görmedim ama..
  16. F

Öneri Telefondaki görüntüyü eski monitöre aktarma

Sanırım VGA deniyor buna, hani kasaya taktığımız kısmını taktıktan sonra iki yanında olan vida gibi şeyleri çevirerek takmış oluyoruz. Telefonumdaki görüntüyü en az 10 yıl kadar eski bilgisayarın monitörüne aktarmak istiyorum. 1. Kasayı aktif etmeden görüntü aktarıp kullanabilir miyim? Kasanın...
  17. F

2800 TL Ders-Oyun Kasası Önerisi

Ders için ama Minecraft başta olmak şartıyla bazı idare eder seviyesindeki grafiğe sahip oyunları oyanayabileceğim bir PC önerin lütfen. Ama hepsiburada veya Trendyol gibi yerlerden olursa daha iyi olur itopya falan filan tanımadığım için güvenemem hemen. (Minecraft'ı grafiği yok patates oyun...
  18. F

Yardım Kulak İçi Kulaklık Nasıl Temizlenir

Kz s1d tws kulak içi bluetooth kulaklığım var. Tabi elimden gelen tek temizlik her kullanışımda peçeteyle dışında olan kulak kirlerini almak oluyor. Kulaklığın sesi kulağa ilettiği gri kısmı ışığa tutunca görüyorum ki kenarları kulak kiriyle dolmuş. Bunları nasıl temizlerim? Yoksa temizlenmesi...
  19. F

Android Telefonda Şarkı için AAC mi Fllac mi İndirmeli?

Bu formatların farklarını vs. hiç bilmiyorum. Ben şarkılarımı ve müziklerimi hep snaptube'dan mp3 160kb olarak indiririm çünkü maksimum bu var. Türkçe kaynaklardan gördüğüm kadarıyla ya flac ya da aac indirmeliyim. Bluetooth kulaklığımın ayarlarına girince AAC desteği ayarı çıkıyor. Bu kafama...
  20. F

Android "Hızlı Şarj" Adaptörü Nasıl Anlaşılır?

2 sorum var. 1. Elimde 5 volt 2 amper telefon şarj adaptörü var. Hızlı şarj teknolojisinin bulunduğunu anlamak için özellikle belirtmeleri mi gerekiyor yoksa 5 volt 2 amper olması zaten hızlı şarj teknolojisini kullandığı anlamına geliyor mu? 2. Şarj kutum 300 MA. Bunu hızlı şarja sahip...
Geri