Arama sonuçları: *

• Users: kyyyy1231
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

WhatsApp'te rehberimde olmayan numaralar beni arıyor nası engelleyebilirim?

Merhaba bi nedenden dolayı sürekli bilinmeyen numaralar tarafından grup aramasına davet ediliyorum hergün aramaları reddetmekten yoruldum bunu engellemenin bi yolu varmı, kısaca rehberimde olmayan numaraların beni aramasını nası engelleyebilirim whatsapp üzerinden.
  2. K

Instagram Instagram hesabımdan herkese DM gönderilmiş.

Merhaba az önce telefonu elime bi aldım sanırım bilgisayarıma bulaşan bir virüs nedeniyle tanıyıp tanımadığım herkese dolandırıcılık mesajı gönderilmiş story bile paylaşılmış hatta, maalesef ülkemizin zeka durumunda kaynaklı olarak herkese tek tek açıklama yapmaktan yoruldum DM'den bu "bu...
  3. K

Discord'da sahip oldugum tüm sunucuları görmenin yolu yokmu

başlıktata dediğim gibi sahip oldugum yani benim olan tümsunucuları görmenin yolu yokmu hesabımı silicem ama önce sahipliğin olan sunucu kalmasın diyor ama siliyorum siliyorum bitmiyor yoruldum artık bitane kaldı bulamıyorum
  4. K

Discord'da arkadaşımın verileri nasıl çalındı?

Merhaba, internet üzerinden tanıdığım çokta yakın sayılamayacağım bir arkadaşım discordda kendisine datalarının çalındığı yönünde kanıtlar gönderildiğini ve tehdit edildiğini söyledi sonrasında banada fotoğrafları attı ve gerçektende dediği gibiydi mailleri, steam ve epic gibi oyun...
Geri