Arama sonuçları: *

• Users: dferaw15
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

DDR5 Beyaz kasa Ram Önerisi

Merhabalar.Ryzen 7 9800x3d işlemci için expo kullanacağım 6000mhz ram arıyorum araştırmalarıma göre bu mhz'nin üstü pek stabil değil.Bu ram'i buldum ama fiyat olarak biraz tuzlu gibi geldi.Beyaz sistem topluyorum fakat sanırım rgb olarak beyaz ram mevcutsa atabilirsiniz yoksa sanırım...
  2. D

360mm Beyaz Sıvı Soğutucu Önerisi

Merhabalar.Kısa bir süre önce sistem toplama üzerine bir konu açmıştım, sipariş verdiğim parçalar elime geçti.Şuan için sadece Ram, SSD, Ve sıvı soğutucu arıyorum.Beyaz sistem topladığım için ekran kartı hariç kalan parçalar ağırlıklı olarak beyaz.Buna istinaden 360mm maks 15-17 bin TL'ye kadar...
  3. D

R79800x3d - RX9070XT Sistem anakart önerisi

Merhaba. Beyaz sistem topluyorum, bu ikiliye beyaz sağlam anakart önerilerinize ihtiyacım var. Ayrıca sistemin uyumluluğunu yorumlarsanız sevinirim. SSD: Alınacak. Anakart: Almayı düşündüğüm Ekran kartı: Sapphire RX 9070 XT Nitro+ & veya Pure. İşlemci: AMD Ryzen 7 9800x3D tray 5.20GHz 96MB...
  4. D

100 Bin TL sisteme anakart önerisi

Merhabalar.Beyaz sistem topluyorum.Anakart olarak şuan aşşağıdaki sisteme düşündüğüm kart "ASUS X870 Max Gaming WiFi7" diğer parçalar aşşağıdaki gibidir.Beyaz ve güçlü anakart önerilerinizi bekliyorum.Eğer x870 alınabilirse direkt alacağım. SSD : Seçilecek Kasa : Asus TUF Gaming GT302 ARGB...
  5. D

90 Bin TL sistem önerisi

İşlemci olarak ryzen7 9800x3d ekran kartı olarak 9070xt kombinasyonu yapacağım marka ve geri kalan parçaları toplamamda yardimci olursaniz sevinirim taksitle alacağım
  6. D

Aralık Kuru ile Sistem Dizmeyi düşünüyorum.

Merhabalar, yaklaşık 2 gündür forumda birkaç ay öncesine dayanan bütün topic'leri inceledim.Bir çok AMD ve NVİDİA taraflı yorumları, oyun testlerini vb. detaylı şekilde gecelerce inceledim.Fakat geriye dönük konulara baktığım zaman yapılan yorumlar ve fiyat karşılaştırmaları ile günümüz kur'u...
Geri