Arama sonuçları: *

1. S

Secure boot gigabyte sorunu

Merhabalar. Ana kartım https://www.itopya.com/gigabyte-h810m-k-6400mhz-ddr5-soket-1851-m2-usb-32-hdmi-matx-anakart_u31688 bu. Faceit giremedim. Secure boot hatası alıyorum. Biraz araştırdım Gigabyte ama kartlarda bazen secure boot açınca anakart hataya girebiliyormuş. Bu konuda destek lazım...
  2. S

Soğutucu önerisi ultra5 225f

Merhaba. Ultra 5 225f için işlemci soğutucu alıcam. Sıvı soğutma mı yoks kule tipi mi almak mantıklı. İkisi içinde öneri istiyorum. Isı göstergeli olursa iyi olur.
  3. S

Soğutucu alacam ne almalıyım

Merhaba. İşlemcim ultra5 225f. Buna uygun fiyatlı iş görecek soğutucu önerisi istiyorum. Yardım edecek arkadaşlar varsa sevinirim. İiy forumlar.
  4. S

İtopyaya güncelleme yapmıyor.

İtopyadan sistem aldım. Soğutucu güncelleyecem daha fatura bile oluşmamış. Değişiklik yapamazsınız diyor. Böyle bi saçmalık varmı. Varmı yardımfımolacak birisi nasıl güncelleme yapabilirim.
  5. S

Telefon önerisi 20 bin civarı.

Merhabalar. Telefon alacağım. 20 bin bütçem var. Kamera önemli benim için. Öneri bekliyorum. Hayırlı ramazanlar.
  6. S

Ktc H25t7 monitör ölü piksel modunda açılıyor...

Arkadaşlar ktc H25t7 aldım şimdi geldi. Laptopa bağlıyorum. Ancak ekran yeşil mavi kırmızı beyaz siyah oluyor ölü piksel testi gibi ama pcden görüntü gelmiyor. Lütfen bunun nedenini söyleyin.
  7. S

İki monitör arasında kaldım. Başka tavsiye alabilirim.

4000 TL Ktc H25t7 ile 4900 TL MSI g255pf E2 arasında kaldım. Hangisini almak mantıklı. Laptop ile bağlantı yapacam.
Geri