Arama sonuçları: *

• Users: Aarda.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Pushlarda ön omuz ağrısı

Merhabalar dediğim gibi pushlarda ağır girince keskin bir ağrı giriyor ve o antrenman çöp oluyor ama garip bi şekilde bazen gidiyor daha önceden çok kez doktorada gittim bir kaç tane krem verdiler birde 3 4 ay ara ver dediler onu da yaptım fakat ağrı hala var ve gelişimimi ciddi etkiliyor yanlış...
  2. A

Cs,valo ve lol de ekran yırtılması

Herkese merhabalar dediğim gibi sadece cs2 ve lolde ekran yırtılması oluyor sebebi işlemci olabilir mi acaba diyicem oyunlardan dolayı ama bilemiyorum v sync açık bu arada çözümü olan varsa sevinirim.
  3. A

Laptop şarjda pilden yiyor

Oyun girdiğim zamanlar 100 veya 95 civarı olan pilim 80e 85e kadar düşüyor ve orada kalıyor normal mi yoksa şarj adaptöründe sıkıntı olabilir mi?
  4. A

55 watt 5060 vs 115 watt 5060

Başlıkta da gördüğünüz üzere internette baya bi baktım adam akıllı karşılaştırma yok sizce ne kadar performans farkı olur Laptop gpusu için bu arada sorum.
  5. A

16gb ramli 115 watt 5060 mı? 32 gb ramli 55 watt 5060 laptop mu?

Selamlar bir sorum var bu benim laptop 55 watt olmasından biraz şikayetçiyim ama iyi yanı 32 gb rami olması geçenlerde bu laptopu gördüm indirimde,benim laptopla yaklaşık 5k civarı fiyat farkı var. İyi yanı ekran kartı 115 watt kötü yanı ramlerin 16 olması. Yani asıl sorum tam olarak bu 55 watt...
Geri