Arama sonuçları: *

• Users: Forquesty
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Oyuncu kulaklık Önersi

5 6 bin tl butcem var suan kullandigim kulalil basimi ve kulagimi cok agritiyor rahat ve iyi ses kasabilcegim bir kulaklik istiyorum verdigim para bosa gitsin istemiyorum aklimda hyperx cloud3 var ama onerilerinize acigim
  2. F

Hawk gaming oyuncu koltuğu

Fazla mi egik yoksa normali mi boyle kullanan arkadaslar bir sey diyebilir mi ?
  3. F

Gaming kulaklık önerisi

Butcem 4 bin ama belki 5 bine cikabilirim kablosuz olsun istiyorum ve rahatda olsa iyi olur suan kullandigim gamepower mihawk kulagimi cok acitiyor
  4. F

Oyuncu klavye önerisi

Bütcem max 3 bin tl aklimda iki klavye var ama almalimiyim bilmiyorum onericeginiz var mi veya onerdikleri mi alim mi AjazzAk820pro Aula f87pro
  5. F

Oyuncu koltuğu onerisi

4 5 bin limitim var bu fiyatlara hangi oyuncu koltugunu alabilirim ?
  6. F

Fantech eos pro 1 mi 8bitdo 2 ultimate mi

Yakin zamandan kol alicam ama kararsiz kaldim yakin bir abimden ikinci el temiz 1500 tl ye eos pro mu almaliyim yoksa 2500 e 8 bitdo ultimate mi ?
  7. F

Oyun oynarken ekran donmasi

Pc yi alali 3 yil oldu bu yil bazen cok sacma bir sorunla karsilastim oyun oynarken ekran birden donuyor arkadan oynun sesi geliyor ama ekran donuk ve alt tab yapinca duzeliyor ama cok olmuyor gunde bir veya 2 gunde bir bunun nedeni nedir sicaklik degerleri iyi ekran karti surculerinide yeniden...
  8. F

Arc Raiders Platform

Epicten Arc Raiders almayi dusunuyorum ama bir abim bana epicten alirsan EA app le birlikte caliscagini ve birazda olsa fps kaynina neden olcagini soyledi bu dogru mu epicten alan birisi veya bilen birisi soyliyebilir mi ?
Geri