Arama sonuçları: *

1. kırkaltı46

Hyperx cloud 3s eqolaizer ayarı

arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi hyperx cloud 3s kullanıyorum. bf1 oynuyorum ayak seslerini iyi almak için önerebileceğiniz eqolaizer ayarı varmı
  2. kırkaltı46

Bf 1 revulation tekrar almak

Hayırlı ramazanlar cümleten. Arkadaşlar bende bf 1 standart sürüm var ea app dan almıştım sonradan da premium pass aldım ama Bazı eklentiler yok bf 1 de 960 saat mesaim var şimdi sorum şu steamda bf 1 tam sürüm 1.99 dolar steamdan aynı oyunun tam sürmünü alsam ea dan aldığım oyun kaydını...
  3. kırkaltı46

Hyperx cloud 3 s alanlar memnun mu ?

hayırlı ramazanlar öncelikle 10 gün önce hepsiburadadan hyperx cloud 3 s aldım ama ses kasma konusunda hiç memnun değilim birkaç ayar denedim kendi uygulamasından ama nafile bf1 oynuyorum ayrıca deri ped olmasına rağmen dışarıya acayip ses veriyor bilmiyorum belkide ben kullanmayı bilmiyorumdur...
  4. kırkaltı46

Oyunlarda ses kasmak için yapmam gereken ayarlar nedir

cümleten selamunaleyküm hyperx cloud3 s aldım ilk kulaklığım genellikle bf1 oynuyorum ses kasmak için yapmam gereken. ayarlar nedir düşmanların nerden geldiğimi anlaymıyorum yardımcı olurmsunuz
  5. kırkaltı46

Oyun kulaklık ekolayzır ayarı

cümleten selamun aleyküm hyperx cloud 3 s wirelles kullanıyorum hayatımda aldığım ilk oyuncu kulaklığı hatta ilk kulaküstü kulaklık çoğunlukla bf1 oynuyorum oyunlara özel önerebileceğiniz ekolayzer ayarları nelerdir şimdiden teşekkürler
  6. kırkaltı46

Mchose x9 (siyah) ne zaman stoklara girer

Başlıkta yazdığı gibi 3 haftadır siyah olan stoklarda yok almayı düşünüyorumda
  7. kırkaltı46

Mchose x9 ne zaman stoklara girer

Mchose x9 ne zaman stokları girer
  8. kırkaltı46

Hangi Termal macunu kullanmalıyım

Hayırlı ramazanlar laptobuma bakım yapacağım ilk tecrübem olacak hp victus amd işlemci nvidia ekran kartı var hangi termal macunu kullanmalıyım bütçe max 700 tavsiyelerinizi bekliyorum
  9. kırkaltı46

Mchose x9 alınır mı?

merhabalar mchose x9 almayı düşünüyorum genellikle bf1 oynuyorum bütçe 4600 mizk vs önemli önerilerini bekliyorum teşekkürler
  10. kırkaltı46

Max 4500 bütçe var kulaklık

hacılar selamun aleyküm max 4600 tl bütçem var genellikle bf1 bf6 oynuyorum ama film müzik vs de ses kalitesi önemli önerilerinizi bekliyorum atk neptün n9 güzel ama satıcısına güvenmiyorum
  11. kırkaltı46

Bu kulaklık alınır mı? kia titanium ultra wirelles

https://www.trendyol.com/gamepower/kai-titanium-ultra-wireless-7-1-surround-hi-fi-rainbow-gaming-oyuncu-kulaklik-p-970511884 gönlüm mchose x9 vs istiyor onunla indirimsiz aynı fiyata geliyor sizce ne almalıyım bütçe max 4500 atk neptün a9 diğer bir seçenek ama satıcısına güvenmiyorum
  12. kırkaltı46

Msı mag 255f e20 mönitör için en iyi ayar

agalar msı mag 255f e20 monitörüm var laptopa bağlı ekren kartım 3050ti 4gb 75 wat bu mönitör için en iyi ayarlar nedir
  13. kırkaltı46

Donanım arşivinde kaydedilen mesajları nerdedir

Başlıkta yazdığı gibi mesela bir konuda mesajı kaydediyorum ama bulamıyorum kaydedilen mesajları nerden bulabilirim
  14. kırkaltı46

MAKS. 3000 TL YE KABLOSUZ MİKROFONLU OYUNCU KULAKLIĞI

MAKS 3000 TL YE OYUNCU KULAKLIĞI ARIYORUM KULAKÜSTÜ MİKROFONLU ÇOĞUNLUKLA BF1 OYNUYORUM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
  15. kırkaltı46

Hp victus 16 açılmıyor ACİL ACİL

arkadaşlar bende hp victus 16 s0036nt var 2 yıl önce aldım 2 ay öncede garantisi bitti başıma geleni anlatayım. 3 hafta önce monitör aldık neyse aldıktan 7-8 gün geçti monitörün ekranı gidip gelmeye başladı biraz araştırdım nividia güncellemesi geldiğinde öyle oluyormuş neyse güncelledim...
  16. kırkaltı46

Çözüldü✓ Msı mag 255f e20 görüntü gidip gelmesi

Öncelikle Herkese merhabalar yaklaşık 3 hafta önce msı mag 255f e20 monitör aldım laptopdan oynuyorum 10 gündür falan görüntü gidip geliyor oyunda ve masaüstünde(özellikle oyunlarda) çıldırtacak seviyeye geldi kutusunda gelen hdmı ve bizde ki mevcut hdmı ile denedim hiçbir şey fark etmedi sorun...
  17. kırkaltı46

Max 1000 tl ye soundbar önerir misiniz? ?

laptop kullanıyorum 1000 tl yer kadar bütçem var rbgsinin olup olmaması önemli değil kaliteli olsun yeter önerilerinizi bekliyorum
Geri