Arama sonuçları: *

• Users: İbrahim-k
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. İ

Ofis bilgisayarı tavsiye

Arkadaşlar merhaba mobilya üretim atölyesi için mobilya çizim programları ofis işleri için bilgisayar tavsiyesinde bulunmanızı rica ediyoruz 2K monitör mevcut küçük mini bilgisayarlarda olabilir kasa şeklinde de olabilir ilginiz için teşekkürler
  2. İ

Yardım AOC monitör Işık sızması sorunuöneri

Arkadaşlar 5.6 gündür kullanıyorum AOC 24G4HRE Işıksızması olmayan IPS hiç denk gelmedi fakat bunda biraz fazla gibi göründü ama gözle yine de bu fotoğraftakikinden daha az ne yapmalıyım karar veremedim.
  3. İ

Öneri 2026 model Gigabyte nin yeni monitörü 9500 tl

Arkadaşlar bu fiyat segmentinin kralı olabilir 7000 7500 TL’ye kırpılmış ktc h27t22c gibi eskide kalmış bazı asus vs almaktansa daha yeni satışa sunulmuş 2026 model 350 Nit bu monitör üzerinde çok durulması gereken bir konumda olduğunu düşünüyorum henüz birkaç gün önce satışa sunuldu eskiler...
  4. İ

Yardım LG panelli ips ( 20001 kontranslı ) FAZEON monitör 2026 model yeni satışa çıktı

Arkadaşlar LG panel kullanan 20001 kontratlı FAZEON yeni bir monitör piyasaya sürmüş tek satıcı Hepsiburada bayağı ilgimi çekti 2K özellikle vurgulamışlar LG panel diye resmi sitelerinde de 10 bit olduğu ve 1.7 milyar renk olduğu belirtilmiş...
  5. İ

Yardım Mac mini monitör bağlantı kablosu yardım

Selamlar arkadaşlar M2 işlemcili Mac mini kullanıyorum monitörün displayport girişine bağlamak için typ c display Port kablosu arıyorum bilindik kaliteli markalardan fakat vesa sertifikalı olarak araştırdım fakat bulamadım acaba bana mı denk gelmedi desteginiz için şimdiden teşekkürler
  6. İ

Yardım MSI 274gpf-e20 ( 2026 model monitör

Arkadaşlar piyasaya yeni girmiş MSI monitör 2026 model 10.000 TL altında alınır mı bundan daha iyi bir seçenek mevcut mu ben her zaman en son üretilenlerin daha iyi bir öncekilere göre eksiklerinin giderildiğini düşünüyorum hani şöyle düşünüyorum iPhone 16 A18 işlemci ile 2024’te piyasaya...
  7. İ

🔥İndirim KTC 27" H27T22C monitör 6.439,08TL 210 HZ yeni versiyon

arkadaşlar bu monitör en dip fiyat ile efsane bir fiyat ile yine indirimde bu 2025’in başlarında piyasaya sürülen 180 hz değil 210 HZ yeni versiyon. KTC 27'' H27T22C 180Hz 1ms (Hdmı+Displayport) 2560 x 1440 Freesync Fast IPS Flat Monitör https://app.hb.biz/YF3cwoxa5aI2
  8. İ

🔥İndirim KTC 27'' H27T22C 6899 tl

KTC yine indirimde bu ürünü yaklaşık beş aydır görüyorum ve bir çok araştırma yaptım bu ürünün 200 hz olarak tekrardan piyasaya sürüldü ve Hepsiburada vesaire yorumlara bakarsınız bu yeni versiyon bu paraya gerçekten müthiş bir fiyat çünkü bir önceki versiyon 180 hz bile en düşük ortalama bu...
  9. İ

FreeDOS bilgisayar için USB bellek tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar FreeDOS bilgisayara windows kurmak için USB bellek ihtiyacı mevcut hangi USB belleği tavsiye edersiniz
  10. İ

Yardım Mac mini‘de renk profilleri yardım

Arkadaşlar Mac mini’de hangi renk profilini seçmeliyim mesela SRGB IEC61966-2.1 Seçildiğinde renkler olduğundan çok daha koyu görülmekte ilgili arkadaşlardan destek alabilir miyim
  11. İ

Yardım Asus TUF Gaming VG27AQ5A Monitör

Arkadaşlar bu monitörü kullanan var mı daha bir seçenek mevcut mu. https://www.epey.com/monitor/asus-tuf-gaming-vg27aq5a.html. https://amzn.eu/d/0hzW1UHy
  12. İ

Yardım Lenovo LQQ rtx5060 45.999 TL Hepsiburada satıcılı

Arkadaşlar bu ürün bu fiyata kampanyaya girdi sizce bu fiyata almakla acele mi ettik daha iyi Seçenekler var mıdır 45.999 TL. Lenovo LOQ Intel Core i5 13450HX 12GB 512GB SSD RTX5060 Freedos 15.6" FHD 144Hz Oyuncu Taşınabilir Bilgisayar 83JE00EQTR https://app.hb.biz/GliHNWBqR9nT
  13. İ

Yardım Bugüne özel incehesap Philips monitör

arkadaşlar bu monitörü ilk defa görüyorum gaming gecesine özelmiş sizce değerlendirilebilir mi. https://www.incehesap.com/philips-evnia-27m2n3500pf-27-260hzoc-0-3ms-2k-qhd-adaptive-sync-hdr10-fast-ips-gaming-monitor-fiyati-88815/
  14. İ

Yardım 27 inç AOC ve LG monitör

Arkadaşlar şu iki monitör arasında kaldım hoparlörün önemi yok pivot olmasa da çok önemli değil benim için LG 400 nit LG en son çıkardığı 2026 model yeni girmiş piyasaya AOC 300 nit VA ekran arada 1000 TL’den az fark var yardımlarınızı bekliyorum...
  15. İ

Yardım AOC VE yeni piyasaya girmiş LG monitör

Arkadaşlar şu iki monitör arasında kaldım hoparlörün önemi yok pivot olmasa da çok önemli değil benim için yardımlarınızı bekliyorum https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-ultragear-27g610a-b-27-1-ms-2k-pivot-ips-200-hz-oyuncu-u-fiyati,1389935568.html...
  16. İ

Yardım 8000 TL’ye kadar monitör tavsiyesi yardım

Arkadaşlar 2K ya da full HD monitör bakıyorum 7 bin 8000 TL aralığında M2 işlemcili Mac mini de kullanacağım şimdilik Mac mini nin desteklediği Euro track resident Evil gibi oyunları oynuyorum YouTube’dan video seyrediyorum aynı zamanda tavsiyelerinizi bekliyorum
  17. İ

Yardım Gigabyte G25F2A Monitör 6099 TL

Değerli arkadaşlar bu fiyat aralığında 6000 TL civarları bu monitörden daha iyi bir seçenek mevcut mu sinerji bilgisayar YouTube kanalında incelemiş ve frekans TV geçenlerde satın alıp incelemiş daha önce yeni almış olduğum 2025 model VİEVSonlc VX2757 2K pro monitörü kullandım iki ay boyunca HDR...
  18. İ

Yardım AOC 2026 MODEL monitör yardım tavsiye

Arkadaşlar monitör arıyorum 27 inç aslında 2K olmasını isterim ama 2K bu fiyat aralıklarında düzgün bir şey var mıdır bilmiyorum özellikle 2026 model olmasından dolayı bunu tercih etmek istiyorum bu ürün 2026 model olarak AOC nin Türkiye’ye ilk gelen monitörlerinden tavsiyelerinizi bekliyorum bu...
  19. İ

Yardım Monitör renklerde patlama sorunu

Değerli arkadaşlar Mac mini M2 PC’de renk patlama sorunu yaşıyorum YouTube Safari’den videolarda viewsonic vx2757 2k pro monitöre HDMI kablo ile bağlı genel sRGB PROFİLİNDE SORUN YOK FAKAT RENKLER ÇOK KIRMIZIMSI ÇOK DOYGUN BUNDAN DOLAYI BU PROFİLİ BEĞENMİYORUM diğer Profillerin tamamında ve...
  20. İ

Yardım Türk telekom modem güncelleme

Arkadaşlar tplink vc220g3u Türk telekom modemi nasıl güncelleyebilirim TurkNet kullanıyorum Türk telekom altyapısında VDSL olarak Türk telekom kendisi otomatik güncellediği konusunda bilgiler mevcut fakat Türk telekom altyapısında TurkNet‘ten kullanırken de otomatik güncelleme geliyor mudur...
Geri