Arama sonuçları: *

• Users: Klsleen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Anlık donma ve ses bozulması!

PC’yi yeni topladım. iGPU ile kullanıyordum. 2 gündür Valorant gibi oyunlarda anlık, saniyelik takılmalar oluyordu ve “cırrzzz” diye bir ses geliyordu. Sorunun iGPU’nun gücünden kaynaklandığını düşünüp ekran kartı taktım ama sorun hâlâ devam ediyor. Sizce sorun nedir?
  2. K

R7 7800X3D 80W Geçmiyor!

İşlemci 80 watt’ı geçmiyor ve PC’de oyunlarda anlık donmalar ile seste bozulmalar yaşanıyor. Bu sorunların neyle alakalı olduğunu bilmiyorum. Ancak işlemci neden 80 watt’ı geçmiyor olabilir? Ayrıca 4.7 GHz’in üstüne de çıkmıyor. Bu donma sorununun iGPU ile kullanmamdan kaynaklandığını...
  3. K

Anakart vga ışığı yanıyor!

Merhaba, dün akşam yeni bir PC topladım. Şu anlık ekran kartım yok, kısa süreliğine iGPU kullanıyorum. Dün akşam DRAM ışığı yanıyordu; sorun ram soket kilidinin tam kapanmamış olmasından kaynaklanıyormuş. Onu düzelttim ve şu an DRAM ışığı yanmıyor. Ancak şu anda VGA ışığı yanıyor. Valorant’ı...
  4. K

Asrock B650M Pro Rs Wifi alınır mı??

Merhaba dün Asrock B650M HDV/M.2 aldım fakat biraz daha verip daha üst modeli almak geldi içimden ileriye dönük olması açısından. Elimdeki anakartı iade edip Asrock B650M Pro Rs Wifi almak istiyorum sizce mantıklımı veya başka önerileriniz varsa onlarıda alabilirim. B650M HDV/M.2 5367 tl...
  5. K

2.El Tuf Gaming B650M-E alınır mı??

Merhaba arkadaşlar, size bir sorum olacak. Anakartın garantisi, faturası ve kutusu var. 2 Eylül 2025’te alınmış, temiz duruyor. Sarı sitedeki fotoğraflarda herhangi bir sorun görünmüyor fakat test etme şansım yok. Sizce sadece fiziksel olarak kontrol edip almak mantıklı mı? Ayrıca, fiziksel...
Geri