Arama sonuçları: *

• Users: knmr1900
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

3 in 1 mouse/klavye önerisi

Merhaba 3 in 1(kablolu, 2.4 ve bt) klavye fare arayışındayım ürün başı 1000 1500 civarı düşünüyorum takım da olabilir ayrı ayrı da olabilir, en önemli konu şarjlı olması, tavsiyelerinizi bekliyorum.
  2. K

Ekran kartı görünmüyor

Bugün yeni aldığım asus rog strix g16 laptop elime ulaştı, freedos geldiği için orjinal windows alıp yükledim ama harici ekran kartı aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Nvidia driver indirip yüklemeye çalışıyorum fakat no nvidia gpu is detected on your system diye hata veriyor, biosa girdiğimde...
  3. K

Kablolu kablosuz klavye fare önerisi

Kablolu-kablosuz type-c girişli, Bluetooth ve 2.4ghz bağlantılı klavye fare seti arıyorum yada ayrı ayrı da olabilir. Laptop aldığımdan çok fazla bütçem kalmadı bu yüzden taksite uygun olursa daha iyi olur. Önceliğim pilli olmaması şarjlı olması
  4. K

Asus rog strix g16 5070ti r9 nasıldır

asus rog strix g16 r9-8940 hx/32gb/1tb rtx 5070 ti 165hz bu laptop nasıldır fiyatı 90bin 9 taksit var almayı düşünüyorum daha önce daha düşük fiyatlara satıldı mı veya şuan daha düşük fiyatlı olanı var mı bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.
  5. K

İkinci el 4060 mı sıfır 5000 serisi mi

Merhaba arkadaşlar, Arkadaşımdan, 6 aylık garantili, 2025 model Asus ROG Strix G16 4060, 32 GB RAM, 1 TB SSD’li bir laptopu 37.000 TL’ye almak mı daha mantıklı olur, yoksa yeni nesil 5000 serisi bir laptop almak mı? Fiyat olarak taksitle 60-65 bin TL’ye kadar çıkabilirim. Fikirlerinizi ve...
Geri