Arama sonuçları: *

1. U

M2 SSD'ler hakkında soru

Anakartımda 1 tane M2 SSD girişi var fakat ileri zamanda bir tane daha takmak istesem bunun için sağlıklı bir aparat veya parça var mıdır yoksa şuan eldekini satıp 1TB ise 2TB almam mı gerekli?
  2. U

TT Fiber Çekildi sizce hangisi mantıklı

Fiber çekildikten sonra taahütün bitmesi üzerine bize teklifler yapıldı 200mbps ile 500 arası 100tl 500mbps ile 1000mbps arasında da 100tl fark ediyor sizce hangisi mantıklı 1000mbps abartıldığı kadar iyi mi bunu merak ettim yoksa 500,200 den oyun oynayıp film izleyen bir kullanıcı için yeterli...
  3. U

Bilgisayarın açılışında yaşanan sorun

Bilgisayarımı arada açtığımda öncelikle fanlar 2-3 saniye dönüyor Windows ekranı gelince kapanıyor bidaha marş verdiğimde tamamen açılıyor bu arada yaşanıyor statik elektrik vb bir şey olabilir mi bilgisi olan ?
  4. U

Klavye Önerisi CS2 (fps oyunları için)

3-3.5k bandında dolanacak klavye önerisi var mıdır klavyelerden pek anlamıyorum.
  5. U

Corsair HS65 Kırılma sorunu ?

20 Ekimde Bilindik bir firmadan almış olduğum Corsair HS65 Wireless kulaklığı bugün kulağıma takarken tak diye bir ses gelmesiyle beraber kırık olduğunu farkettim internetten birazcık araştırdığımda ise çoğu kişinin yaşadığını fakat Corsair firmasının pek olumlu dönmediğini gördüm. Yarın garanti...
Geri