Arama sonuçları: *

• Users: nacass
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Mecburen yeni telefon ihtiyacı

Merhabalar yaklaşık 2 senedir poco x5 pro 5g kullanıyorum cihaz sağ taraf parmak izi sensörü ile ses açma kapatma tuşunun bulunduğu alandan kasa yamuldu öfkeli bir anım da vurmuştum, kasa yamuldu ekranı vs değiştik ama bulunduğum yer küçük bir ilçe telefonculada sordum ama kasası yok ekran...
  2. N

67 w destekleyen uzun şarj kablosu önerisi

Pocco x5 pro 5g telefonum ayrıca Huawei laptop da var 2 adet 67 w başlık var priz uzak kalıyor 2 metre civari 67 w destekleyen kablo alan deneyimleyen var önerebileceğiniz marka varmı
  3. N

Et 2 MP Ban yedim bir fikrim var ise yarar mı

ETS 2 den 30 gün ban yedim kavşak çıkışında adam üstüme kırdı itiraz ettim ama sonuç çıkar mı bilmem şimdi ben bir Steam hesabı açsam ETS 2 aile paylaşımı ile o hesaba paylaşşam yeni bir truckersmp hesabı açıp paylaştığım oyunu oynasam sorun yaşarmıyım işten güçten ancak vakit bulup haftada 2...
  4. N

45K Bütçeye Sistem Toplama

Merhabalar yaş 30 oldu evlilik iş güç ev kredi derken ancak zaman oldu işten vakit kaldıkça hafta içi 2,3 saat cumartesi akşamları Pazar günleri hanım bir iş çıkartmaz ise kullanacağım. Hazır sistem yerine parça parça 1,2 ay da alıp toparlayabilirim şimdi piyasada ne benim bilgim işlemciler var...
Geri