Arama sonuçları: *

• Users: emircxn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Instagram Instagram hesabıma giremiyorum

Sorunum 1 ay öncesindede vardı hesabı açtığım telefonda giriş yapmaya devam ediyordum fakat webte iken veya başka telefonlardan giriş yapamıyordum şifrem doğru olduğu halde şifreniz yanlış diyordu hatta şifremi değiştirip girdiğimdede şifreniz yanlış diyordu. bugün instagram hesabımdan çıkış...
  2. E

Instagram Instagram Hesabıma giriş yapamıyorum

Sorunum 1 ay öncesindede vardı hesabı açtığım telefonda giriş yapmaya devam ediyordum fakat webte iken veya başka telefonlardan giriş yapamıyordum şifrem doğru olduğu halde şifreniz yanlış diyordu hatta şifremi değiştirip girdiğimdede şifreniz yanlış diyordu. bugün instagram hesabımdan çıkış...
  3. E

Düz s24 mü s25 fe mi

s24 mü s25 fe mi karar veremiyorum aynı zamanda üstüne 10 bin versem s25 veya iphone 16e alsam değermi sizce yoksa bu s24 veya s25fe fiyatlarına göre iyi telefonlarmı ney almalıyım öneriniz nedir
  4. E

Yıl bitmeden telefonlara bir indirim gelir mi yoksa yılbaşından sonra mı gelir

telefon modeli olarak s24 veya s25fe düsünüyorum eger butceyi artirirsam s25 veya iphone 16e de olabilir ama bu modellere yakın tarihte bir indirim olur mu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  5. E

Telefonu yeni yıla girmedenmi yoksa yeni yıla girdikten sonramı alayım

40 bin liraya kadar bütçem var aklımda ise samsung modellerinden s25, samsung s24 ,samsung s25 fe modelleri var veya iphone modellerinden iphone 16 e veya ikinci el herhangi bir iphone düşünüyorum hem alacağım model konusunda kararsızım hemde yeni yıldan once mi sonra mı alsam ona kararsız...
Geri