Arama sonuçları: *

1. huseyingokduman

Yardım HANGİ MONİTÖR ALINMALI?

Merhaba arkadaşlar, Linkte belirttiğim 2 monitör arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı? 9060xt ekran kartım ve 7500f işlemcim var. Eğer sizin de bu bütçelerde önerebileceğiniz farklı marka model monitör varsa linkini bırakabilirsiniz...
  2. huseyingokduman

Çözüldü✓ 11.000 TL BÜTÇE MONİTÖR TAVSİYESİ

Merhaba arkadaşlar, Başlıkta belirttiğim gibi 10.000 TL bütçe ile 200-240Hz Freesync uyumlu monitör arıyorum. Aslında aklımda iki seçenek var, onun da buraya linkini bırakıyorum. Bunlardan biri alınabilir mi? Veya sizin önerebileceğiniz başka bir monitör var mı...
  3. huseyingokduman

Çözüldü✓ Bilgisayar Açılırken Ekran Mor/Yeşil Renkli Oluyor

Arkadaşlar merhaba, Üzülerek can sıkıcı bir konuyla karşı karşıya kaldığımı belirtmek isterim. Yeni bilgisayar topladım, şimdilik monitörüm olmadığı için televizyona HDMİ ile bağlıyorum fakat ara sıra (özellikle bios menüsüne girmeye çalışırken) fotoğraflardaki gibi ekranla karşı karşıya...
  4. huseyingokduman

RX9060XT 16GB 7500F'Lİ SİSTEM ALINIR MI?

Vento Mesh kasa + FSP 750W PSU Asus prime b650m-r 7200mhz Ryzen 5 7500f Sapphire 9060xt 16gb Patriot viper venom 16gb 6000mhz cl30 Kioxia 1tb exceria pro 7300/6400mb Thermalright assassin king 120mm kule tipi hava soğutucu Arkadaşlar bir alisveris sitesinden parca parca böyle bir sistem...
  5. huseyingokduman

Donanım Arşivi RTX5070 Ekran Kartlı Hazır Sistem Alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, Sizlerden çok acil destek istiyorum. Donanım Arşivi an itibarıyla çeşitli hazır sistemler paylaştı ve ben bunlardan 5070'li sistemi 62k'ya aldım. Ne yazık ki sipariş ettikten sonra satıcıya özelliklerini sordum ama ana kart markası, ekran kartı üreticisi, ram markası falan...
Geri