Arama sonuçları: *

• Users: umut2
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Oled Monitörde Bu Led Yanığımı!

SAMSUNG 32" LS32DG802SUXUF ODYSSEY G8 0.03Ms 240HZ 4K OLED monütör kullanıyorum bugün farkettim dikey iki adet silik leke var boydan boya bu led yanığımıdır? o bölgede sürekli duran bişeyde yoktu yoksa silerken veya yüzeyindeki ısık filtresindemi sorun var.Alalı 5-6ay anca olmuştur
  2. U

En uygun yollu ürün kargolama yolları

Evde balık üretimi yapıyorum ve ara ara satıyorum hem balık bazen de ekipman vs. il dışından alım yapanlara kargolama için en uygun yollu kargoyu nasıl yaparım? Önceden sahibindenin Param Güvende'si ile gönderim yapoyordum komüsyonları artırdılar neredeyse ürünle birebir komüsyon alıyor. Korgo...
  3. U

Blender 5.0.1 kitlenme sorunu

blender 5.0.1 kurdum modelleme yaparke bir süre sonra pc kitlendi sadece mous çalşıyor ayarlardan bir kaç şeyi değiştirdim ancak düzelmedi sürüm düşürüp 4.3 sürümüne çektim değişen bir şey olmadı sorun ne olabilir pc yi yeni aldım oem olarak rtx 5080 , intel core ultra 7 265f ve 32gb rem var...
  4. U

GeForce RTX 2060 D6 6GB GDDR6 192Bit ekran kartı termal ped ve macun bakımı

gigabayte GeForce RTX 2060 D6 6GB GDDR6 192Bit ekran kartım var termla ped ve termal macununu yenilemek istiyorum kart şu anda stres teste 91 ila 93 derecelerde geziyor termal macun olarak [H3 id='Thermal+Grizzly+Hydronaut+1+gr+TG-H-001-RS+almay+dnyorum']Thermal Grizzly Hydronaut 1 gr...
  5. U

Vatan bu OEM alınır mı? Intel Core Ultra 7 265F(105k)

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-u7-265f-rtx-5080-z890-1tb-m-2-ssd-32gb-ram.html Bu sistemi iki gün önce görevli önerisi ile aldım. Ancak daha teslim almadım 105k ödedim.İşlemci sizce nasıl kaynak bulamadım ancak oyun performansı açışından çon kötü gibi geldi bana. duruma göre iade de veya...
  6. U

Bu sistem alınır mı?

Merhaba sıfrdan PC toplıcam bu fiyatlara bunlar alınır mı? pek bilgim yok epey gibi puanlama siteliri ve kullanıcı yorumlarından az çok anladığım kadarı ile listeledim. Sistem çift amaç için kullanıcam ama ağırlıklı oyun İçin Olucak sizce nasıl dar boğaz vs olurmu güçlü ama aynızamanda...
Geri