Arama sonuçları: *

1. 2

Tofaş alıcam öneri verir misiniz

ilk arabam olucak görüntüye önem veririm üzmesini istemem bütçem 150,200 arası
  2. 2

Bilgisayarımı satıcam ekran kartsız ne kadar eder bilmiyorum

detaylı bakıcak varsa yazıcam bütün genel detaylarını
  3. 2

Sağlam tost makinası

eve alıcam annem için tostu seviyor ama maddi olarakta biraz sıkışık onun için ben alacağım sağlam kolay kolay bozulmayan taksit seçeneği olan bir tost makinası arıyorum 4000tl yi geçmiyecek şekilde
  4. 2

Yardım Fazeon marka monitör servise nasıl gönderilir

servis point e göndericemde hani numarayı arıyorum robotik bi konusma çıkıyor hiç bir şey anlamıyorum bu marka monitörü nasıl gönderebilirim
  5. 2

Monitörüm bozuldu mu?

monitörüm durduk yere bozuldu sanırım bilgisayarı sökmüştüm masayı temizlemek için kabloları takınca monitörün logosu bile gelmedi sadece siyah ekran ips oldugu için açık oldugu anlaşılıyordu yani ama hiç bir şekilde yazı vs gelmedi durduk yere sorun ne olmuş olabilir monitör fazeon x27f167h
  6. 2

IOS Getmobil ücret ister mi sizce

Dostlar yaklaşık 3-4 ay önce get mobilden iphone 15 cihaz satın aldım mükemmel kondisyonda sıfıra en yakın şekilde telefon bana ilk başta mükemmel gözüktü yakından bakmadığın sürece vuruk çizik göçük yoktu sıfr gibiydi neredeyse dün kılıfından çıkarırken lense takılmış olmalı birden elime...
  7. 2

Yardım Direksiyon seti için ayar önerisi

Rampage rowdy v997 beam ng drive için ffb ayarları yapmama yardımcı olucak varmı neden böyle yapıyor tam sağ kırıyor hafif oynatınca
  8. 2

Fiyatına değer mi acaba? Rampage rowdy v997

Güzelmi sizce
  9. 2

Yardım Sahibinden param güvende nasıl iade edebilirim

Arkadaşlar pazartesi aldım lavuk salı günü kargoya vermedim yazdım adama yıl başına kalmadan kargo verebilir misin diye dedi çarşamba vericem şimdi yazdım niye vermediniz perşembe tatil zaten kafadan 1 hafta zaman boşa gitti böyle yapacağınızı bilsem kendi ilimden alırdım dedimde neyse bunu iade...
  10. 2

Sağlık bakanlığından bu mesaj nedir

Arkadaşlar böyle bir mesaj geldi ben ehliyet için sağlık raporu bedelini ödedim neyse aile hekimine gittim beni normal hastaneye sevk etti göz ve dahiliye branş bası 500 tl ödemesi var neyse ben onlar için randevu aldım hocam bana kapıt verdi randevuda oraya vermem için peki bu mesaj neyin nesi
  11. 2

Yardım F/p masayı kaplicak şekilde

Arkadaşlar görüntü benim için önemli şöyle 50x100 gibi güzel bir mouse pad önerir misiniz
  12. 2

Öneri 150- 250k arası masraf çıkartmayacak araba tavsiyesi

Başlıkta gördüğünüz gibi ilk araba olucak üzmeyecek bir şey arıyorum
  13. 2

Yardım Rampage V995 Fiyatına Değer mi?

Arkadaşlar selam ets 2 asetto corsa beam ng drive gibi oyunlar oynamak için rampage v995 ile logitech dfgt arasında kaldım yakınımdan rampage v995 alacağım 6200tl ye bi sorunu yok faturası var sizce alınır mı? ffb si güzelmidir bütçem bu üstü gelmez
Geri