Arama sonuçları: *

• Users: KILINÇ
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Oyuncu koltuğu önerisi

max 6.5 bütçe. xprime, havit, rofth arasında kaldım yeni önerilere de açığım
  2. K

Rx9070 xt max 70k bütçeli sistem

sadece kasa lazım tavsiyleri bekliyorum
  3. K

Freesync açılmıyor g25f2

yeni aldığım g25f2 monitörümde freesync enable moduna getirsem de, freesync off gözüküyor, bir türlü aktif edemedim
  4. K

Pc fiyatları düşer mi

malum konu bu zamlar geçer mi fiyatlar düşer mi pc toplamak istiyorum ama bu fiyatlarla akıl karı değil
  5. K

60k bütçe toplama pc veya oem paket önerisi

monitör ekipman hepsi var sadece kasa önerisi gerekli. rekabetçi oyun oynamıyorum, sadece tek kişilik oyunlar oynuyorum rpg aksiyon filan
  6. K

Gigabyte g25f2 120 hz'de kaldı

lenovo ideapad gaming 3 82K1 laptopumu hdmi 2.0 ile monitöre bağladım. hdmi 2.0 lar 240hz ye kadar desteklemelerine rağmen windows ekran ayarlarında en fazla 120 hz seçebiliyorum. ekran kartı rtx 3050 ti herşeyi denedim bulabildiğim kadarıyla acaba yardımcı olabilicek var mı?
  7. K

Çözüldü✓ Gamepower force bluetooth bağlanmıyor

normalde çalışıyordu, ama bugün dongle ile bağlamayı denedim bağlanmayınca da dongleın üzerindeki zorla bağlama tuşuna tıkladım o zamandan beridir bluetooth bağlansa da ne gamepad test sitesinde ne de oyunlarda gamepad görülmüyor bluetooth ile girdiğimde (@Diavelin @katipke hocam yardımınız...
  8. K

Monitör ve gpu overclock

Arkadaşlar monitörümde ve gpuda overclock yapmak istiyorum ama tehlikelimidir, zararı olurmu, pc ömrü kısalır mı gibi sorularım var. bir de laptopları monitör bağlayınca fps artıyormuş bir bilginiz var mı yardımcı olursanız çok sevinirim
  9. K

...............................

......................silidm
  10. K

Oyuncu koltuğu önerisi

bulabileceğim en ucuz ama dandik olmayan koltukları önerebilir misiniz?
  11. K

Yardım 1000-2000 tl klavye önerisi acil

havit marka iyi diyorlar ama her öneriye açığım minumum yüzde 75 olursa iyi olur
  12. K

1000 tl bütçeli klavye önerisi

1000 tl'yi çok aşmazsa iyi olur
  13. K

Gamepower Lyra RGB 60M kablolu klavye alınır mı

1k bütçeyle önerebiliceğiniz daha iyisi var mı
  14. K

GIGABYTE G25F2 alınır mı?

kronik sorunu vesaire var mı bilgisi olan varsa çok yardımcı olur.
  15. K

GIGABYTE GS25F2 vs GIGABYTE G25F2

hangisi alınır, aradaki özellik farkları fiyat farkına değer mi?
  16. K

Gamepower force alınır mı?

1500 tl civarı daha iyisi var mıdır yoksa bunu mu almalıyım.
  17. K

GIGABYTE GS25F2 alınır mı?

[H3 id='GIGABYTE+GS25F2+kronik+sorunu+var+m+l+piksel+ghosting+veya+herhangi+bir+sorun+yaatr+m+bir+de+4500+tl+civar+bundan+daha+iyi+monitr+var+m']GIGABYTE GS25F2 kronik sorunu var mı ölü piksel, ghosting veya herhangi bir sorun yaşatır mı, bir de 4500 tl civarı bundan daha iyi monitör var mı?[/H3]
  18. K

Öneri 4000-5000 tl aralığında monitör önerileri

min. 165hz ve 24 inç ips ve mümkünse hoparlörlü
Geri