Arama sonuçları: *

1. doguhansubasi

Çözüldü✓ TLOU P1 Açınca 9800X3D İşlemcim 85 Dereceye Yükseliyor

Merhaba, 360mm gigabyte sıvı soğutma aşağıda görseldeki gibi dikey konumlandırıldı ve 9800x3d işlemciye sahibim. TLOU P1 Oyununu açar açmaz işlemcim anında 85 dereceye yükseliyor. ve ciddi fan sesi geliyor sebebi ne olabilir? + Sıvı soğutma borularının yukarıdan geliyor olması olabilir mi? +...
  2. doguhansubasi

Çözüldü✓ Lian Li O11 Vision Compact Kasa İçin Kontrolcü Gerekiyor mu?

Selamlar, bu ekosistemde şuan bir problem var mı? yani bir ARGB Kontrolcüsü almak gerekiyor mu arkadaşım topluyor ama bilgim yetersiz kaldığı için buraya konu açmak istedim. Anakart modeli "Gigabyte X870 Aorus Elite WIFI7 Ice" ve sadece iki adet ARGB girişi var kurulumu da allaha emanet...
  3. doguhansubasi

9800X3D RX9070 XT'li Beyaz Sistemim Hakkında Yorumlarınız

Yaklaşık 2 aydır fiyatlar artarken daha da fazla artmaması için el konsolumu felan satıp kredi kartıyla taksitle 4K oyunları zorlayabileceğim bir sistem dizmeye çalışıyordum. Totalde 132.600 TL Harcayarak hem beyaz hem de 4K çözünürlükte oyunları zorlayacak bir sistem kurdum. Ancak kurduktan...
  4. doguhansubasi

Ekran Kartı ve RAM Aynı Renk Yanmıyor Çözemiyorum

bitfenix t10ef white kasaya sahibim ve bu kasanın kendi kontrolcüsü mevcuttu. ben de kasadaki tüm bileşenleri o kontrolcüye bağladım. kasanın reset tuşunu argb değiştirme olarak atanmıştı bende değiştirmedim o tuşla tüm renkleri değiştirebiliyorum ekran kartı ve ram hariç hepsi aynı renkte...
  5. doguhansubasi

Hangi Rami Alacağımı Şaşırdım

AMD 9800X3D İşlemci ve Asrock Steel Legend 9070XT Ekran kartı aldım bir sistem topluyorum ancak ram alırken kafayı kırmak üzereyken buraya daldım direkt. Çünkü bazı forumlarda AM5 Sistemlerin 6000mhz üstünde çalışmadığı veya stabil çalışmadığı şeyler yazıyor bu doğru mu ve ben hangi özellikte...
  6. doguhansubasi

RX 9070 Yerine 9070XT 7 Bin Lira Farka Değer mi?

Beyaz bir sistem diziyorum diye konu açmıştım sağolsun arkadaşlar bilgi konusunda çok yardımcı oldu ve 5060Tİ almaktan vazgeçip Amazon Üzerinden 31.450 TL'ye AMD RADEON™ RX 9070 GAMING OC 16GB Satın aldım. bütçem aslında çok yüksek değildi bu yüzden bende çeyiz dizer gibi parça parça bileşenleri...
  7. doguhansubasi

MSİ 3 Fanlı 5060Tİ mi Yoksa Gigabyte 2 Fanlı 5060Tİ mi?

Arkadaşlar selam, kasa toplama arefesindeyim sipariş vermek için biraz kafam karıştığı için buraya sormak istedim Gigabyte GeForce RTX 5060 Ti Eagle OC ICE 16G 16GB GDRR7 128 Bit DLSS 4 Ekran Kartı - 26.000 TL MSI GeForce RTX 5060 TI 16G GAMING TRIO OC WHITE 16GB GDDR7 128Bit DLSS 4 - 30.000...
  8. doguhansubasi

65 Bin Liraya Kadar Beyaz Kasa Toplama Önerisi

Selamlar, Maksimum 65 bin liraya kadar tamamen beyaz bir kasa toplamak istiyorum ancak çok bilgili değilim bu konularda. Sanırım beyaz olan her şey çok pahalı. Araştırdım biraz ama pek bilgi edinemedim yardımcı olur musunuz?
Geri