Arama sonuçları: *

• Users: mustafa125
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Bilgisayar açılmıyor yardım

agalar selamun aleyküm sistemi toplayalı 2 ay oluyor hepsi sıfır alındı kasam fazeon f16 650w olan versiyon. Bilgisayar güç düğmesine basınca bazen açılmıyor nedeni ne olabilir ? hangi parçada sorun olduğunu nerden nasıl anlarım yardım edebilecek var mı ?
  2. M

Bilgisayar bazen açılıyor bazen açılmıyor yardım

yaklaşık 1ay önce sıfır parçalardan bir sistem topladım bilgisayarın çalışmasında sorun oluyor bazen. Bazen uykuya alıp tekrar açmak istediğimde fanlar dönüyor sözde çalışıyor ama görüntü gelmiyor mouse yi görmüyor. Keyfine göre çalışıp çalışmıyor gibi geliyor neyden kaynaklanıyor olabilir...
  3. M

Bilgisayar güç tuşuna basınca çalışmıyor reset atınca çalışıyor yardım gerek

herkese iyi akşamlar kasa topladım yaklaşık 2 hafta olacak ilk başlarda bu sorun yoktu başlıkta yazdığım gibi pc yi gün boyu kullanıyorum sabah açtığımda güç tuşuna basınca çalışmıyor, güç tuşuna basarak reset atınca çalışıyor sebebi ne olabilir nasıl çözerim yeni olmaya başladı. sistem...
  4. M

9060xt valorant donma sorunu

Herkese merhabalar sistemim ryzen 5 7500f thermalright assaıng kıng kule tipi soğutma+ 16gb 9060xt gigabyte ekran kartından oluşuyor. sistem sıfır olarak alındı özellikle valorantta her 2-3 sn de bir donuyor ve kesinlikle oynananmaz hale geliyor. bide hata günlüklerinden kontrol ettim sebebi bu...
  5. M

GİGABYTE 9060XT OYUNLARDA DONMA SORUNU

SELAMLAR işlemcim ryzen 5 7500f kule tipi thermalright soğutucu kullanıyorum özellikle valorant cs gibi oyunlarda anlık olarak oyun donup kasıyor sebebi ne olabilir ? sistem sıfır alındı grafikleri en düşükde dahi olsa anlık drop yiyorum
  6. M

9060xt cashback için yardım

agalar selamun aleyküm hayırlı forumlar. gigabyte cash back için başvuru yapmak istiyorum 9060xt ekran kartı satın almıştım. şu alttaki ibandan sonraki kısımları bankadan nasıl öğreniyoruz ne yapmam lazım daha önce cashback yapan birisi yardımcı olabilir mi
  7. M

HANGİ BİOS SÜRÜMÜNÜ İNDİRMEM LAZIM

Herkese selamlar ilk kez bilgisayar topladım bios ayarlarını yapıp temiz kurulum yapacağım üstte yazan revizeler ne oluyor hangi sürümü indirmem lazım
  8. M

Hepsiburada Core Bilgisayar SSD dolandırıcılığı yardım

Herkese selamlar ekte eklediğim üzere 2tb görseli olan ürünü hepsiburada dan indirimle satın aldım fakat bana 2tb yerine 500gb olanını görderdiler bende aldığım gibi geri iade etmek istedim. koşulsuz şartsız 15gün içinde iade hakkım olmuyor mu ben mi yanlış biliyorum. şimdide süreci uzatmak için...
Geri