Arama sonuçları: *

1. Toplayıcı

XP-Pen Star G960S korsan programlar ile uyumlu mu?

Selam beyler arkadaşım bu çizim tabletini almak istiyor lakin biliyorsunuz photoshop cc filan çok pahalı o yüzden korsan kullanıyor. Bu çizim tableti + kalem böyle korsan programlarla uyumlu mudur? Lütfen bilgisi olanlar yazsın. 1616950112 Bilgisi olan yok mu?
  2. Toplayıcı

Hangi proglamlama dili öğrenilmeli?

Sleam arkadaşlar yakın zaman bir programlama dili öğrenmek istiyorum, daha önce hiç bu işlere kalkışmadım yani tecrübem yok. Genel olarak sitelerde veya küçük çaplı oyun yaparken kullanabileceğim bir dil öğrenmek istiyorum sizce hangi dil öğrenmeliyim?
  3. Toplayıcı

TTNET Fiber bağlattı

Arkadaşlar TTNET binaya Fiber getirdi hem de direkt kablolu ve eve bağlattırabiliyorum. Bunu bağlattırırsam Fiber 100 Mbps ile ping değerim çok yükselir mi ? Kullanan varsa tecrübelerini aktarabilir mi ?
  4. Toplayıcı

RTX 3060 Ti için 550W Bronze+ yeter mi ?

Arkadaşlar soru dediğim gibi RTX 3060 Ti için 550 Bronze yeter mi ?
  5. Toplayıcı

Cyberpunk Ryzen FPS arttırma yönteminin riski var mıdır ?

Arkadaşlar Abdullah abinin de videosunu çektiği yöntemi denemek istiyorum ama bilgisayar ve oyun için riskleri var mıdır ? Bir de şu oyunu yedek alma meselesi nasıl işliyor ? Yani bende 2 tane Cyberpunk gibi bir şey olacak onu sonra silebiliyor muyum ?
  6. Toplayıcı

Bir oyunu SSD'den harddiske taşımak

Arkadaşlar bir kaç oyun taşıyacağım SSD'den harddiske ( Taşıyacağım oyunlar Steam oyunları). Nasıl yapacağım ? 1596270244 Yardımcı olabilecek var mı ?
  7. Toplayıcı

350 TL bütçe ile iyi işlemci soğutucu

Arkadaşlar evet 1 günde ne çok şey değişti bayramlıklarımı aldım :D İşlemci soğutucu arıyor işlemci Amd Ryzen 5 3600 ve oyunlarda 85 dereceyi kadar görüyor. Böyle yük altında bile 65 derece yapabilecek ve çok sesli olmayan bir işlemci soğutucu önerebilir misin ?
  8. Toplayıcı

İşlemci 82-83 derece zarar görür mü

Arkadaşlar Ryzen 5 3600 kullanıyorum. Oyunlarda 84'e kadar çıkıyor zarar görür mü ? Seneye işlemci soğutucu taktıracağım ama şuanlık bir 1 ay daha kullanacağım sıkıntı olur mu ?
  9. Toplayıcı

Online arkadaşlarla oynanabilcek oyun önerisi

Arkadaşımla oynayabileceğim bir oyun olsun istiyorum online olmasına gerek yok eşli de olur :D Fiyatı 150'yi geçmesse sevinirim.
  10. Toplayıcı

DA Forum IP ban atıyor mu ?

Arkadaşlar IP ban atıyorlar mı ya da ban yiyen arkadaşların yeni hesap açmasını engelliyolar mı diye merak ettim. Çünkü bir adam geldi bana görüşmeden hakaretler etti sonra rapor ettim dedim yenisini açarız sıkıntı yok dedi. Eğer böyle bir şey varsa bence önlenmeli. (Adamın şuan hesabı silindi)
  11. Toplayıcı

Çözüldü✓ HDD okuma/yazma değerlerim normal mi ?

Değerler böyle sizce normal mi ? Ve son iki değer niye bu kadar düşük ? 1596178661 Yardımcı olabilecek yok mu ?
  12. Toplayıcı

240 hz kullandıktan sonra 60 hz kasıyormuş gibi gözüküyor

Arkadaşlar acaba alıştığım için mi böyle oldu ? Çünkü öncesinde 5 yıl 60 hz monitör kullandım ama şuan 240 hz monitörde bir oyunda 60 FPS alsam bana kasarmış gibi gelir bu alışmamla mı alakalı ?
  13. Toplayıcı

Bilgisayara HDD tanıtma

Arkadaşlar şuan karşımda böyle bir ekran var HDD taktım şimdi burada hızlı biçimlendir diyeyim mi ?
  14. Toplayıcı

HDD'yi nasıl takacağım

Arkadaşlar şuan kasada 1 adet SSD var ve Sata kablosuna sahibim (Kasam Corsair Spec delta).Şimdi ben HDD'yi kızağa taktıktan sonra vidalayacak mıyım ? Ve hangi kabloyu nereye takacağım ?
  15. Toplayıcı

Razer Huntsman Elite switchleri satılıyor mu ?

Arkadaşlar bu klavyenin red switchleri internette satılıyor mu ?
  16. Toplayıcı

Yardım Razer klavye bozuk çıkması durumda ne yapabilirim

Arkadaşlar 1.400 Tl'ye Razer Huntsman Elite almayı planlıyorum ama yurtdışından getirtireceğim için Türkiye garantisi yok eğer ürün bozuk çıkarsa ne yapabilirim ?
  17. Toplayıcı

Razer Huntsman Elite vs Corsair K95 Platinium

Arkadaşlar iki klavye arasında kaldım.K95'in çok fazla tuşu olması iyi ama Huntsman'in de tuş switchleri çok iyi.Arada kaldım yardım ederseniz sevinirim.
  18. Toplayıcı

Dell Alienware AW2521HF iyi mi ?

Arkadaşlar biraz inceleme yaptım fakat pek bir şey bulamadım.Monitörü almayı düşünüyorum ama FastIPS IPS kadar iyi mi ? Yani almaya değer mi emin olamadım. Ürün linki : https://www.dell.com/tr/sletmeler/p/alienware-25-gaming-monitor-aw2518hf/pd?~ck=anav 1595242309 Kimsenin bir bilgisi yok mu ?
  19. Toplayıcı

Technopat sonunda açıldı

Arkadaşlar technopat açılmıştır haberiniz olsun.
  20. Toplayıcı

Toshiba 480 GB TR200 SSD sağlık durumu

Arkadaşlar sistemi yaklaşık 40 gün önce aldım gün içinde baya uzun süre açık kalıyor habire ondan dolayı mı sağlık durumu %97'ye düştü. Bundan sonra artık sisteme çok oyun yükleyemeceğim yine de bu kadar hızlı azalır mı ?
Geri