Arama sonuçları: *

• Users: att19
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Kapı zili için öneride bulunur musunuz?

Arkadaşlar merhaba. Elektrik işlerinden normal bir kullanıcı kadar anlıyorum. Binamızda yer alan dış kapı zili bozuldu. Özellikle bizim zili çalmıyor. 4 daire üzerinden yeni bir kapı zili takmak istiyorum. Uygun fiyatlı ve kolay montaj yapabileceğim bir sistem önerir misiniz? Aklımdaki ikinci...
  2. A

Hangi işlemcileri alabilirim?

Arkadaşlar merhaba. Yıllar önce topladığım kasayı upgrade etmek istiyorum. Gigabyte B450m s2h anakart ile uyumlu hangi işlemci ve ekran kartı fiyat -performans olarak başarılı olur? Mevcutta: Gtx 750ti Ryzen 3 1200 bulunmakta. Ayrıca gtx1650 ve i7 7.nesil işlemcili bir laptopum var. Oyun...
  3. A

S25 edge alacağım ne dersiniz?

Vatan.com üzerinden gece fırsatlarında yer alan s25 edge 256gb modelini almayı 47.5k fiyatla düşünüyorum. Cihazın şimdiye kadarki en düşük fiyatı. 512 GB olan 54k bandına düşmüştü ancak tekrar 56k civarına çıktı. S26 edge çıkmayacak ve bu telefon da 7-8 aylık bir cihaz olduğu için almayı...
  4. A

🔥İndirim S25 Fe 31999₺ -Samsung eğitim indirimi-

Samsung eğitim mağazasında şuanda s25 fe 256 GB modeli 31999₺ olarak satılıyor. Piyasada 33-34k bandında fiyat aralığı.
  5. A

Hangi telefonu almalıyım

Merhaba arkadaşlar telefonum arıza yaptığı için telefon almak istiyorum. Aldığım telefonun beni uzun yıllar götürmesini istiyorum. Bu nedenle Apple biraz cihaz almak istedim ancak fiyat performans oranı çok zayıf kalıyor. Kafamı karistiran telefonları sıra ile aşağıya yazıyorum sizce hangisi...
Geri