Arama sonuçları: *

• Users: Mucome
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mucome

Elektrik Kesintileri İçin Priz Önerisi

Oturduğum binada sık olmasa da yaklaşık 3 ayda bir aniden elektrik kesintisi yaşanıyor. Şu ana kadar elektronik cihazlarımda herhangi bir sorun oluşmadı ancak yeni topladığım sistemde riske girmek istemiyorum. Priz veya farklı bir koruma ürünü önerir misiniz? Elektrik kesintileri için UPS diye...
  2. Mucome

3000 TL ve Üstü Kulaklık Önerisi

İyi bayramlar, FPS günlük kullanım için beyaz yada siyah kulaklık arıyorum ( beyaz olması öncelikli) tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
  3. Mucome

1000 TL Ye Mousepad Önerisi

İyi bayramlar herkese . Bu fiyat bandında, dikdörtgen şeklinde, mor ya da siyah tonlarında kayganlığıda iyi olan bir mouse pad arıyorum.Mouse padlerin özelliklerini çok bilmiyorum, ona göre önerirseniz iyi olur.
  4. Mucome

2500-3000 Arası Mouse Önerisi

Selamlar herkese bu fiyat aralığında mouse arıyorum daha çok hikayeli oyun oynuyorum ama ileride CS ye başlamayı düşünüyorum mouse da değiştireyim diyorum
  5. Mucome

3000-3500 Arası Klavye Önerisi

Başlıktada belirttiğim gibi bu fiyat aralığında klavye arıyorum. Numpad tuşları olsun yani %75 olan değil mekanik switch arıyorum
  6. Mucome

2000 Tl Ye Kadar Siyah Klavye Önerisi

Dostlar selam başlıktada dediğim gibi bu bütçeye kadar klavye aramaktayım membran klavye olsa daha iyi olur ama mechanic switch klavyede önerebilirsiniz onada şans vermek istiyorum
  7. Mucome

4000 Tl Ye Klavye+Mouse+Kulaklık Önerisi

Başlıktada dediğim gibi hepsinin toplamı 4 bini geçmeyecek şekilde kulaklık+mouse+klavye arayışım vardır. Edit: Ekipmanlar siyah olursa güzel olur siyah bir sistem kuracağım
  8. Mucome

Sapphire Nitro Rx 5700 XT değerler nasıl?

Forumdaşlar selam birinden bu kartı alacağım ama testte normalden az power çekiyor satıcının kullandığı PSU 500 watt önerilen psudan da düşük sorum şu bir undervoltmu söz konsuu acaba kendisine sorduğumda, Düz voltaj bu power ile çalışmaz sıcaklığı etkileyecek çok fark olmaz bla bla beni bir...
  9. Mucome

Rog strix RX 580 8 GB alacağım nelere dikkat etmeliyim?

Merhaba takas yoluyla 1500 TL ye RX 580 alacağım başlıktada yazdığım gibi ideal sıcaklıklar nasıl olmalı, nelere dikkat etmeliyim kullanan arkadaşlar varsa yazabilirmi?
  10. Mucome

Elinde RX 6600 olan varmı??

6 Bin TL ye RX 6600 alıyorum ilan bölümünede yazdım burayada yazayım dedim etkileşim olsun diye elinde olan varsa PG ile alabilirim
  11. Mucome

2000 TL ye kadar Traş makinesi önerisi

Selamlar 1500 TL bütçem var zorlarsam 2 K ve biraz üstüne çıkabilirim özel bölge ve sakal için sıfır kesecek tras makinesi öneriniz varmıdır uzun ömürlü olması da lazım.
  12. Mucome

550 Watt PSU önerisi

Bildiğiniz 0 ikinci elde olabilir varsa PSU öneriniz varmıdır bütçe farketmez
  13. Mucome

GTX 1050 Ti vs GTX 970

2500 e bu ikisinden hangisini almayalım? Asus Rog strix GTX 1050 Ti Gigabyte Twin Force GTX 970
  14. Mucome

Ddr5 anakart tavsiyesi

Arkadaşa önermek için ddr5 anakart bakıyorum ama ddr5 platformundan çok anlamıyorum yardımcı olurmusunuz?
  15. Mucome

Ryzen 5 5600 lü sisteme hangi ekran kartı uyar?

Selamun aleyküm ben bu sisteme uygun bir ekran kartı arıyorum kullanan falan varsa tavsiye edebileceği bir kart varmı Ekran kartına ayırabileceğim bütçe: 10.000
  16. Mucome

Ryzen 5 5600, GTX 1650 kartlı sistem nasıldır?

Selamun aleyküm arkadaşlar kendime şöyle bir sistem topladım sizin tavsiyelerinizide almak istiyorum sizce iyi midir? alternatifleri varmıdır Bütçe: 22 Bin
Geri