Arama sonuçları: *

1. AlptugMarston.

Çözüldü✓ Win 11 Pro cihazım için hangi key türünü tercih etmeliyim.

Herkese selamlar. İnternette birçok key görüyorum kimisi bunlara retail key kimisi oem diyor. Bunların arasında ne fark oluyor gidip trendyoldan uygun olan bir key alsam sorun yaşarmıyım. Veya nerden almalıyım. Hangisini önerirsiniz.
  2. AlptugMarston.

500-1000 TL arası Klavye önerisi

Merhabalar herkese. Klavyem bozulduğğu için yeni bir klavye arıyorum. Mümkünse Numpad bulunan ve rgbsi olan bir klavye bakıyorum. Şu anki klavyemde entera hafif dokunsam direk algılıyor o sebeple böyle bir sorun yaşamayacağım bir klavye arıyorum. Bana ne önerebilirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
  3. AlptugMarston.

Çözüldü✓ Laptop bakımı için termal macunu önerisi

Merhabalar Herkese. Elimde Samsung Marka biraz eski bir laptop var. Yaklaşık 1 senedir çok ağır çalışıyor ve ısınıyor. Yaklaşık 200 250 tl civarında bir termal macuna ihtiyacım var fakat markalarından çok anlamıyorum. Aralarındaki farkı nasıl öğrenebilirim veya sizin bana önerebileceğiniz bir...
  4. AlptugMarston.

Çözüldü✓ 3-4 Bin tl aralığında Monitör önerisi

Merhablar herkese. Monitörlerden çok anlamıyorum hangisini tercih etmeliyim hangisi daha iyi olur bir fikrim yok. Siz değerli insanlara sorum şu, başlıktada olduğu gibi 3-4 bin tl arasında bir bütçem var. Hangi monitörü almalıyım? Ayrıca monitör alırken nelere dikkat etmeliyim. Şimdiden teşekkür...
  5. AlptugMarston.

Çözüldü✓ Ekran Kartı tercihi:5060TI mı yoksa Arc B580 mi?

Merhabalar herkese başlıktada bahsettigim gibi Intel Arc B580 Ve Zotac 5060 TI Ekran kartları arasında kaldım. Toplayacağım sistem ile ikisi arasından hangisi daha uzun ömürlü olur? Ağırlıklı olarak hikayeli oyunlar için kullanacağım.
Geri