Arama sonuçları: *

1. daghanwashere

Sesli sohbetler çalışmıyor(?) robotik sesler geliyor lütfen yardım edin.

Discordda arkadaşlarımla konuşurken oyun oynarken arkadaşlarımın sesleri bir anda robot gibi oluyor ve dc aç kapa yaparsam düzeliyor 5 dakika içinde tekrar bozuluyor açıp kapamazsam 3dk sonra normale dönüp tekrar bozuluyordu bende goodbyedpi ile ilgili bir sorun sanmıştım bu yüzden çok ciddiye...
  2. daghanwashere

Çözüldü✓ Galiba ramlerim düzgün çalışmıyor lütfen yardım edin.

2 hafta önce yeni kasa psu aldım bilgisayarı ona taşıdım ama oyunlarda hep drop giriyordu ve farkettimki ddr4 ramlerim 2400 mhzde çalışıyor. Normalde 8x2 3200 mhz ramlerim fakat görev yönetisinde 2400 mhz gözüküyor. Oyunlardaki drop bundan kaynaklımıdır ve nasıl düzelteceğim lütfen yardım edin😔.
  3. daghanwashere

Çözüldü✓ Ekran kartı güç kabloları lütfen yardım edin

Yeni kasa aldım eski sistemimi geçiriyorum ama güç girişi 8+8+6 kablolar 8+8+8 psuda 6 lı yok napıcam lütfen yardım edin
  4. daghanwashere

Çözüldü✓ Eski fanlarımı yeni kasamda kullanabilir miyim?

Eski kasamın PSU’su bozulduğu için yeni kasaya geçeceğim akvaryum kasaya geçeceğim ve sıvı soğutmam olmadığı için kasayla beraber gelen 7 fanın yanına 3 fan daha eklesem iyi olur diye düşünüyorum acaba eski kasamla beraber gelen stok fanları kullanabilirmiyim (Toza bakmayın :D)
  5. daghanwashere

Çözüldü✓ Fazeon f3 kasa psu sıkıntı çıkarır mı?

Merhaba, oyun PC'm için kasa+PSU arıyordum. Fazeon F3 750W 80+ Bronz diye bir kasa buldum; kasa hoşuma gitti fakat markayı ilk kez gördüğüm için PSU sıkıntı çıkarır mı emin olamadım. Yardımcı olur musunuz? Sistem bileşenlerim 3070 Ti ve R5 5600. Kasa...
Geri