Arama sonuçları: *

• Users: ywywywy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Asus B650e Max Gaming İyi Midir? 7800x3d İçin

Arkadaşlar bu anakarti aldım sizce nasıl bir anakart iyi midir??
  2. Y

Anakart Pinlerini Nasıl Kontrol Edebilirim İşlemci Takmadan Bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar am5 anakart aldım daha gelmedi işlemci takmadan nasıl kontrol edebilirim bilmiyorum o koruma yerinden çıkarmı hiçbir bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz
  3. Y

7800x3d İçin Colorful Battle Ax B650 M Alınır mı? İndirim Beklenirmi

Merhaba arkadaşlar am5 platformuna geçmeyi düşünüyorum. Bunun içinde bu anakarta karar kıldım. Fiyatı 7000 TL civarı 200 TL kuponu var. Bu akşam gaming geceside var. İndirim beklenirmi ne zaman alınır?
  4. Y

Ryzen 7 7800x3d Üzerine Sistem Toplama Yardımı Ekran Kartı SSD Dahil Değil

Öncelikle selamlar arkadaşlar. Bir sistem toplamayı düşünüyorum. Am4 ten am5 e geçiş için. İhtiyacım olanlar SSD ve ekran kartı dışında her şey. Kasa ve PSU dahil. İşlemci olarak kesin seçimim ryzen 7 7800x3d dir. Ancak diğer parçalar konusunda hala seçim yapamadım anakart olsun kasa olsun. Bana...
  5. Y

Gigabyte B850 Eagle 10 Bin TL Ye Alınır mı?? R7 7800x3d İçin Anakart Önerileri

Merhaba arkadaşlar sorum şu. B850 eagle alınır mı? bu fiyata alınmaz ise lütfen r7 7800x3d için anakart önerir misiniz??
  6. Y

Ryzen 7 7800x3d İçin Anakart Önerisi

Merhaba arkadaşlar bu işlemciyi almak istiyorum. Anakart olarak MSI pro x870e s buldum ama daha uyguna bulursam iyi olur. İstediğim geleceğe dönüklük. M2 slotu az olmasa süper olur. Ancak fp bir şey olsa güzel olur ve konu hakkında beni Aydınlatmanız lazım. yardımcı olabilir misiniz?
  7. Y

Ryzen 7 7800x3d İçin Anakart Önerisi

Merhaba arkadaşlar bu işlemciyi almak istiyorum. Anakart olarak MSI pro x870e s buldum ama daha uyguna bulursam iyi olur. İstediğim geleceğe dönüklük. M2 slotu az olmasa süper olur. Ancak fp bir şey olsa güzel olur ve konu hakkında beni Aydınlatmanız lazım.
  8. Y

MSI Pro X870e S Alınır mı??

Selamlar herkese. Anakart almayı düşünüyorum fiyat olarakta çoğuna göre uyguna düşmüş ancak bu fiyat bandında daha iyisi yada daha az fiyata daha iyisi varmıdır danışmak istedim yardımcı olabilir misiniz?
  9. Y

Direksiyon setimi sistem yükseltmemi

Merhaba arkadaşlar. Direksiyon seti almayı düşünüyorum ama o parayla yükseltmemi yapsam diyede düşünüyorum işlemci r 5 5600 ekran kartı rx 9060 ve direksiyon setide önerebilir misiniz??
  10. Y

Arkadaşlar UPS her zaman açık kalmalımıdır

Arkadaşlar UPS aldım tuncmatik. Ben saat öğlen 4 te her gün PC başına geçiyorum UPS yi PC yi kapattığımda kapatmalı mıyım yoksa her zaman açıkmı kalmalı
  11. Y

Windows yada pc de sorun vaar

arkadaşlar pc dde bir sorun var windowsta bir ağırlık bir hantallık hissediyorrum bağlam menüsü bilee kasıyor daha pc yi yeni aldım ne yapmam lazım
Geri