Arama sonuçları: *

1. yksbukucuesra

Doku Eylül üniversitesi sağlık bilimleri Buca'ya ulasimi var mı?

Balçova da fakülte ama Buca daki kiralar uygun ve evler daha guzel ulasim konusunda sıkıntı olur mu ve Buca dışında Balçova ya yakın ev kirlaari uygun semtler var midir?
  2. yksbukucuesra

Günde 7 saat calısma yks 80bin sayısal gelir mi?

Tyt bitti coktan netlerim 80lerde ama ayt ye özellikle fene yeni basladim (Ayt matematik paraboldeyim )bu aralar cok calisiyorum yetisir mi 😔 cidden gec mi oldu mezuna kalmak istemiyorum hic. Her ders icin 2 kaynak beraber gidiyorum mesela iste matematik 3d konu dinledikten sonra 345 soru...
  3. yksbukucuesra

Üniversite tercihinde hangi şehir daha iyidir?

İzmir, Muğla, Bartın, Samsun, Balıkesir Bunlar arasında kaldım hangisi daha iyidir büyük şehirde yaşıyorum İstanbul'da
  4. yksbukucuesra

Hemşirelik bölümü icin hangi uni daha iyi?

On dokuz Mayıs mi Hacettepe mi Bartın üni yoksa Cerrahpaşa Florence nightingale mi ? Hemşirelik icin üniversite çok farketmiyor diyorlar ama 4 yıl okunuyor sonucta hangi uni daha iyi şehire göre
  5. yksbukucuesra

Yks'de 80 obp ile 50k sıralama yapmak için kaç sıralama yapmam lazim?

Arkadaslar obp 80 oluyor maksimum ben 50k siralam istiyorum Hacettepe hemşirelik gecen sene 73 ken bu sene 63 e çıkmış en heralde 53 de çıkar diye dusnuyorum kaç siralama yapmam lazim ne kadar geriye atar?? Bide ayt mata yeni basladim yetisir mi cok calsiyorum bayagi tyt yi de sağlam bitirdim...
Geri