Arama sonuçları: *

• Users: OzanKayaa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. OzanKayaa

Yardım WWE 2K25 Türkçe yama

Bu oyunun Türkçe yaması yokmu bulamazmıyım çok ihtiyacım var lütfen bilen varsa yardımcı olabilirim nasıl Türkçe yapabilirim?
  2. OzanKayaa

Yurt dışı telefon imei gidermi

Merhabalar redmi 12 Pro 5G yurtdışı telefon var ve kalıcı imeisi yapıldı telefona format atılırsa imei gidermi?
  3. OzanKayaa

Bölüm (alan) değişikliği dilden sözele

Merhabalar Ben 11. sınıfa gidiyorum ve dil bölümündeyim dil bölümünü seçerken büyük bir hevesle seçtim ve sınıfımızdaki arkadaşlarim da aynı şekilde işte İngilizce öğreneceğiz falan şöyle böyle yapacağız dedik ama sınıf öğretmenimiz ve seçmeli İngilizce'ye giren aynı öğretmen hiç memnun değiliz...
  4. OzanKayaa

Cuma namazına gidememe

Merhaba ben 16-17 yaşındayım ve 2.5 aydır namaz kılıyorum. Ama cuma namazlarına gidemiyorum anksiyete bozukluğum var utanıyorum tek başıma dışarı bile çıkıp dolasamiyorum ve bu yüzden çok üzülüyorum. Sanki eve hapsolmuşum gibi yani sadece cumaya özel değil. İşte bu yüzden utanç vb. Durumlardan...
  5. OzanKayaa

Oruç bozulma durumu.

Merhaba ben sahurda ezanın okumasina dakikalar kala su içiyordum suyu aldım ağzıma tam o anda ezan okumaya başladı bende aynı anda suyu yuttum orucum bozulmusmudur bir şey olurmu?
  6. OzanKayaa

Hileli WhatsApp bilgi.

Merhaba hileli WhatsApp nasıl indirebilirim? GB WhatsApp varmış nasıl indirilir mi?
  7. OzanKayaa

Lise diplama almak gereklimi?

Ben 11. sınıfa gidiyorum ve gerçekten okulu hiç sevmiyorum istemeyerek gidiyorum bu 2. dönem yani bu aralar çok daha arttı. Hem ortam olsun hocalar olsun uykusuzluk vb her açıdan çok çok daha nefret ediyorum. Neredeyse hayattan bıktım... Okulu bırakmak istiyorum sizce ne yapmalıyım lise...
  8. OzanKayaa

Açıktan okuyanlar tavsiye.

Merhaba ben okulu sevmiyorum normalde ve bu aralar daha çok oldu bu nefret ediyorum okuldayken çok mutsuzum ve gitmek istemiyorum 11. Sınıfım ailem git 12 yi bitir diploma al diyor ama artık dayanamıyorum. Açık öğretim e geçsem nasıl olur? Nasıl işliyor bilgi verirmisiniz?
  9. OzanKayaa

İş çalışma ile ilgili bilgi.

Merhaba ben şu an 11. sınıfım ve okuldan nefret ediyorum gitmek istemiyorum sadece bu sene değil 3-4 senedir istemiyorum Yani kısacası sevmiyorum zorla gidiyorum ve artık bırakmak istiyorum ailem de Lise diplomasını al gitmezsin artık diyor ama ben artık onun için 12 yide bitirmeye kadar da...
  10. OzanKayaa

Spider-Man remastered konsol nasıl bağlanır?

Merhaba spider-man remastered indirdim korsan olarak. Ve elimde kol var bunu nasıl bağlayıp oynayabilirim x360c ile falan ayarlar nasıl olmalı? Ben yaptım oyuna girdim ama sadece karakter koşuyor hareket ediyor ama tuşlar vb etkisiz yani ne ağ atıyor ne zıplıyor vb.
  11. OzanKayaa

Spider-Man remastered konsol nasıl bağlanır?

Merhaba spider-man remastered indirdim korsan olarak. Ve elimde kol var bunu nasıl bağlayıp oynayabilirim x360c ile falan ayarlar nasıl olmalı?
  12. OzanKayaa

Işlemci çok ısınıyor çözüm

İ3 9100f işlemci bugün farkettim direk yük altında 100 derece oluyor bu yüzdende fps vb düşüyor neden bu kadar ısınıyor? Çözüm varmı acaba?
  13. OzanKayaa

Arka fan ışık var dönmüyor.

Merhaba kasamda 4 fan var 3 önde 1 arkada ama arkadakinin fanı kasa bana hazır gelmişti ve dönmüyor. Işığı yanıyor fakat dönmüyor. Ben 3 gün önce kasa temizliği için açtım kapatıp çalıştırınca bir baktım dönüyor bozuk değilmiş. Sonra yeni ekran kartımı takmak için tekrar dün bugün kasayı açtım...
  14. OzanKayaa

Ekrana çizgi gelmesi piksel olması ekran kartı.

Merhaba benim bilgisayarda bir sıkıntı yoktu ikinci el almıştım hazır şekilde ve i3 9100f ve RX 470 ekran kartıyla gelmişti 7 aydir kullanıyorum 1 hafta önce aniden ekrana çizgiler gelip gitmeye başladı piksel piksel oldu. Oyuna girdim böyle oldu sonra bir anda ekran tek bi renk olup siyah ekran...
  15. OzanKayaa

Spiderman Remastered

Merhaba Spiderman Remasteredi bedava indirip oynuyabileceğim bir yer varmı nasıl ücretsiz indirip oynayabilirim?
  16. OzanKayaa

Amazon'da taksitli ürüne iade.

Merhaba Amazon'dan taksitle bir ürün aldık bonus kartıyla bu kart Garanti BBVA'nın kartı. Şimdi ben ürünü iade etmem lazım daha yeni aldım ve ilk taksitini ödemedik. Iade edeceğim bonus bankasi direk tüm limitimi kredine kartına iade ediyor yoksa ay ay şeklinde mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
  17. OzanKayaa

Çözüldü✓ 5050 için PSU yetermi

Merhaba ben daha yeni 500w 80+ Gold aldım ve iade etme şansım yok. 5050 Alicam onun için yeterlimi? Tüm kasa için işlemcim i3 9100f 16 GB ram var 4 rgb fan 1 tane 446 GB SSD birtane 1 tb HDD var. 5050 de galiba 130W çekiyormuş yetermi sizce? Başka PSU alma şansım yok
  18. OzanKayaa

Çözüldü✓ Rtx 3050 mi 5050 mi?

Merhaba ben Rtx MSI ventus 2x gaming 3050 8 GB sipariş ettim. Ancak formda herkes 3050 çok kötü şöyle böyle dedi ve bana 2 ki daha köy 5050 al dediler bende onları dinledim iade edip 5050 Alicam ama formda önceki konulara baktım ve yine bazı kişiler çoğu hatta 5050 için çöp diyor almayın diyor...
  19. OzanKayaa

Çözüldü✓ Rtx 3050 mi? 5050 mi?

Merhaba ben Rtx MSI ventus 2x gaming 3050 8 GB sipariş ettim. Ancak formda herkes 3050 çok kötü şöyle böyle dedi ve bana 2 ki daha köy 5050 al dediler bende onları dinledim iade edip 5050 Alicam ama formda önceki konulara baktım ve yine bazı kişiler çoğu hatta 5050 için çöp diyor almayın diyor...
  20. OzanKayaa

Çözüldü✓ Msi ventus 2x white 3050 Ekran kartı

Merhaba benim bütçem kısıtlı bu yüzden internetten sıfır MSI ventus 2x white 3050 8 GB sipariş verdim 12.300 TL taksitli bir şekilde aldım. Sizce alınır mı nasıl ekran kartı lütfen abartı şekilde yorum yapıp benide üzmeyin. Internetten test videolarina falanda baktım öyle aldım. Ve ben...
Geri