Arama sonuçları: *

• Users: OzanKayaa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. OzanKayaa

Anakart Vrm Fazla İsınırsa Ne Olur?

Merhaba Anakart vrm cok fazla isınırsa veya arizaliysa sistemde Ne olur? Belirtileri nelerdir? Mesela yük altına sistem yeniden başlıyorsa bu sonuca varabilir miyiz?
  2. OzanKayaa

Oyun Oynarken Sistem Donuyor Siyah Ekran Olup Yeniden Başlıyor

Sistemim: • Intel Core i5 9400F • MSI B365M PRO-VDH anakart • RTX 5050 8 GB ekran kartı • 16 GB RAM (8 GB 2133 MHz HyperX DDR4 + 8 GB 3600 MHz G.Skill DDR4) • SanDisk 480 GB SSD ve 1 TB HDD Merhaba, bu sistemde oyun oynarken 10-15 dakika veya 35 dakika gibi aralıklarla sistem komple...
  3. OzanKayaa

Oyun Oynarken Sistem Donuyor Siyah Ekran Olup Yeniden Başlıyor

RAM 2133 MHz hyperx ddr4 8 GB / 3600 MHz gskill ddr4 8gb =16gb ram Sanddisk 480 GB SSD ve 1 TB HDD Ekran kartı Rtx 5050 8gb Anakart B365M Pro-Vdh İşlemci İ5 9400f Merhaba, bu sistemde oyun oynarken 10-15 dakika veya 35 dk sonra vs aralıklarla sistem komple kilitleniyor siyah ekran olup yeniden...
  4. OzanKayaa

Sürekli Psu Fişini Çekmek Psu'ya Zarar Verir mi?

Merhaba ben gece PC'yi kapattigimda fisini de çekiyorum, sabah girince tekrar fise takip acıyorum monitörude aynı şekil. Bu PSU'ya zarar verir mi ne yapsam iyi olur?
  5. OzanKayaa

1000-1500 TL İyi Psu Önerisi

Merhaba bütçem bu civarlarda benim şu anki PSU revenge 500W 80+ Gold ve arızalı olduğunu düşünüyorum yeni PSU alman lazım güzel fanı çok ses çıkarmayan PSU önerir misiniz? i5 9400F işlemci (ileride artabilir) RTX 5050 ekran kartı 8+8 16 GB RAM.
  6. OzanKayaa

1000-1500 TL Ye Power Supply Psu Önerisi

Merhaba bu bütçelerde en iyi kaliteli ne alınır...
  7. OzanKayaa

Oyundayken Bir Anda PC Kapanıp Yeniden Açılıyor !

Merhaba öncelikle benim eski anakartım arızalı olduğu için yeni anakarta geçiş yaptım ama format vs atmadan direk Windows'u açıldı yani geldi zaten eski Windows'un da çok bir şey yoktu format atmıştım önceden işte ondan sonra ETS indirdim girdim oyuna bir 20 dakika falan oynadım sonrasında oyun...
  8. OzanKayaa

Secure Boot Açınca Siyah Ekran Oluyor Görüntü Gelmiyor

Merhaba ben BIOS'a girip UEFI moduna alıyorum ondan sonra Secure Boot'u enable yapıp Custom alıyorum ondan sonra ayarları kaydedip çıktığında ekran siyah ekranda kalıyor yani Windows ekranı açılmıyor Secure Boot'u standart yapıp da denedim aynı ama Secure Boot'u kapatınca UEFI ile ekran geliyor...
  9. OzanKayaa

40 Bin TL Sistem Önerisi

Bu sistem alınır mı...
  10. OzanKayaa

Çözüldü✓ Sistem Çalışıyor ama Ekrana Görüntü Gelmiyor

Sistemim çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Önceden hem kasayı başlattığımda kendi kendine kapanıp tekrar açılıyordu. Bunu düzelttim ama bu sefer de ekrana görüntü gelmiyor. 2 gündür böyle kaldım nasıl halledeceğim görüntüyü.
  11. OzanKayaa

Çözüldü✓ Bilgisayar Kendi Kendine Açılıp Kapanıyor

Merhaba sorunumu açıklıyorum ben bilgisayarı dün formatladim. Ve bugün ilk iş Valorant indirmek oldu indirdim girdim ama Secure Boot hatası verdi bende BIOS'a girdim halletmek için Secure Boot ayarlarına dokundum, sonra yeniden başlattım ama sonrasında ekran gitti monitöre görüntü gelmedi. Bende...
  12. OzanKayaa

Rat Nasıl Anlaşılır?

Merhaba ben dün bir dosya indirdim, çalıştırdım sonrasında 1 saat sonra falan DC mi çalmışlar millete fotoğraf atmışlar kuzenim söyledi bende RAT olduğundan şüphelendim. Nasıl anlayabilirim olup olmadığını ve nasıl silebilirim?
  13. OzanKayaa

Dp (Display Port) Mu Daha İyi? Yoksa Hdmi mi?

Merhaba benim 1080p 200 Hz monitörüm var ve hdmi ile bağlı ben dp ye geçmelimiyim? Genellikle oyun oynuyorum YouTube vs falan takılıyorum, gsync özelliği falan çok mu iyi gerekli bir şey?
  14. OzanKayaa

Dp (Display Port) Önerisi

Merhaba bu fiyatlarda gsync yi düzgün çalıştıracak bir kablo arıyorum birtane buldum linkini bırakıyorum sizce iyi mi? alınır mı? https://ty.gl/ig5zzvn80bqvh
  15. OzanKayaa

Havit 2002p Alınır mı?

Merhaba bu kulaklık alınır mı hem kalite hem mikrofon vb oyun açısından
  16. OzanKayaa

Ufc 4 Pc İçin Nereden İndirilebilir?

Merhaba ben shadps4 emülatörü falan herşeyi kurdum ama UFC 4 dosyalarını bir türlü bulamadım nasıl bulabilirim nereden indirebilirim yardım eder misiniz
  17. OzanKayaa

Monitor Önerisi Omu Bumu?

Arkadaşlar merhaba iki seçeneğim var bu fiyatlarda alabileceğim sizce hangisi daha iyi? https://ty.gl/ga8oh8j9x67nl Bumu https://www.hepsiburada.com/ktc-24-5-h25t7-fhd-ips-200hz-1ms-p-HBCV000078MT99?magaza=Hepsiburada Bumu
  18. OzanKayaa

Xawa Monitör alınır mı?

Merhaba Trendyol'da ucuza monitör buldum bütçemde ona yetiyor ismi xawa Pulse R245 200 Hz monitör 0.5 ms tepki süresi var sizce alınır mı? 2 yılda garantili, benim şu anki monitörüm 19 inç ve 1440×900 artık beni yoruyor eski olduğu için.
  19. OzanKayaa

Yardım WWE 2K25 Türkçe yama

Bu oyunun Türkçe yaması yokmu bulamazmıyım çok ihtiyacım var lütfen bilen varsa yardımcı olabilirim nasıl Türkçe yapabilirim?
  20. OzanKayaa

Yurt dışı telefon imei gidermi

Merhabalar redmi 12 Pro 5G yurtdışı telefon var ve kalıcı imeisi yapıldı telefona format atılırsa imei gidermi?
Geri