Arama sonuçları: *

• Users: ulancano
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ulancano

Thunderobot Zq27f260l Monitörü Alınır mı ?

Sorum başlıktaki gibi şuan FullHD monitor kullanıyorum ve hem bütçe açısından hem 2k bide üstüne 260 hz olunca tamamıyla beni karşılıyor ama adı sanını ilk defa duydum ghosting vs. kronik veya hataları var mıdır beni uzun süre götürsün kafasındayım konu hakkında bilen arkadaşlar yardımcı olursa...
  2. ulancano

Çözüldü✓ Durduk Yere SSD Kullanımı 100 Sorunu

Öncelikle herkese hayırlı akşamlar. Hi-Level Elite HLV-SSD30ELT/1T SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD'ye sahibim. Bilgisayarda günlük kullanım bile yaparken durduk yere SSD kullanımı %100 oluyor ve faremi bile hareket ettiremiyorum. Sürücülere baktım; ekran kartı vb. hepsi güncel. Tahminimce SSD artık...
  3. ulancano

Çözüldü✓ Siyah ekran ve resetleme

Bilgisayarım 2-3 gündür durduk yere 1 saniyeliğine siyah ekran verip kendini resetliyor. Farketmeksizin ister oyunda ister tarayıcıda gezerken . Araştırdığıma göre “Minidump” isminde bir şey varmış. Kendi bilgisayarımda Minidump klasörüne gittiğimde bomboş olduğunu gördüm. Yapay zekâya...
  4. ulancano

Çözüldü✓ DarkFlash DC360mm sıvı soğutucu alınır mı?

Bütceme uygun güzel performans olarak bu sıvı soğutucuyu buldum ismini cismini daha önce duymadım nasıl güvenilir mi, alınır mı? Fikir verirseniz sevinirim. Ürün linki=...
Geri